2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

ben de 1 hafta boyunca evdeydim oldukça hareketsiz geçirdim. basit ev işleri yaptım sadece. ilk denememde direkt işe başlamıştım kimyasal olunca bu sefer böyle denemek istedim

yapma canım yapma ben de 5.gün yaptım transfer gününden sonrKi . Ama az da olsa moral bozukluğu oluyor. Bence bekleyelim ben 7 deyim bugün. 11 denildi bana 3.gün emb diye
Yapmasam daha iyi tabi canım ama insan engel olamiyor benimde 5. Gün embriyosu çarşamba akşamı oldu transfer cıkmayacagını bile bile yaptım mantıken zaten onca gün tutunup beta hcg salgılayacakta o da yetmeyip idrara yansıyacak falan imkansız pozitif olması 2 3 güne daha netleşir benim test günüm pazartesi yA çok uzun 12 sonrasına vermiş merkez

evet 12 çok fazla 5.gün emb için. 8-9 da belli olmuş oluyor

Bende yatmadım bir kızım var zaten annem yapıyor işlerimi ben eve gelip 1 2 saat sonra ılık duş aldım salata yapıp sofra hazırladım temizlik falan yapmıyorum ama rutin hayatım devam ediyor yatağımı vs topluyorum ağır iş yapmamak yetiyor oturup örgü örüyorum kafam dağılsın diye birde ağrılar olmasa unutacağım aslında tamamen

Hayırlı olsun şimdiden canım benim bir hafta oldu benim de ağrımı artık ben hissetmiyorum o kadar kötü sen anla
Benimde 6. Günüm bugün ve doktor hamile kalsan da 12. Haftaya kadar iğne olucaksın dedi transferimi oldum bugün şükür şimdi sıra beklemekte

Meraba ben klomen kullandım reglın 3 u gunu 16.gunde yumurtalar buyudugu ıcın proluton depot ıgne oldum ve catlama oldu bugun 7 gundur adet olcak gıbı kasık batısması ve bel agrısı oldu normalde mı daha once yasayan varsa bılgı verebılırmısınız..

Saglikla gelsinler ikiz muhtemelen

inşallah hayırlı bir transfer aşaması geçirirsiniz..rabbim yanınızda olsun

maşallah allah devamında da hayrılı haberler almayı nasip etsin inşallah..kesinlikle çok doğru söylüyorsunuz bütün belirtiler ilaçlardan da olabiliyor.kan tahlilini bekleyenler,kendinizi dinlemeyin ve o oradaymış gibi düşünüp pozitip olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…