2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Patrolice siz tekrar yaptırdınız mı testi?Neden bıraktınız ilaçları?Doktorunuz mu dedi?Dün aylinnaylinn 'in dediği kızı araştırdım. Gerçekten 6 küsür iken 400 küsüre çıkmış sonucu 4 günde . Geç implantasyon olamaz mı?

Eşim şehir dışına gidecek bugün gitmeden deneyelim dedik transfer gününü saymazsak 5.gün oluyor bugün tabi biraz umutsuzluk oldu ama yapacak bişey yok erken daha 10.günü beklerim artık
aynen canım, lütfen bir daha yapma , bu yaptığını da unut, kafanı meşgul etmesin

Daha 4 gün olmuş hatta transfer gnü sayılmıyor 3 olmuş. Daha fazla umutsuzluk yapar nasıl cesaret edebildin. benim bugün 10. gün hala yapamıyorum testi
ssak arkadaşım senin 5. gün embriyosu değil miydi?5. gün embriyolarına genelde 10. gün veriliyor test tarihi. Senin ne zaman test tarihin?Bu arada kuruluklar geçti benim. 2-3 gün öncesinde olduğu gibi deli gibi su içmiyorum. Senin devam mı?

evet canım 5. gün. 24üne verdi test tarihimi. ilk dememde aynı doktordu ve 10. gün vermişti 10.gün pozitifi gördük 12. gün düşmüştü ondan olabilir muhtemelen. ben hala çok susuyorum ama kasık ağrılarım yok hiç. sadece çok ayakta kaldığımda kısa süreli ve hafif ağrıyor. test yaptırıcam da bir şey sürekli baskılıyor içimden ne gidebildim ne ev testi yapabildim. perşembe görücez bakalım

Hadi inşaallah canım, bu sefer hayırlısı ile oluşur umarım gebelik

ben de anlamadım P Patrolicee ilaçlarını kafana göre bırakma, kızlar doktor bırak deyince bırakın ilaçlarınızı. Rabbm mucizesini göstersin inşallah hepimize

Bana transferden sonra oksapar vermedi dün benimde aklıma düştü canım sordum pozitif alınca vereceğini söyledi ben unuttuğunu düşünüyorum açıkçası
Diğer tedavi ve gebeliklerimde hep ikisini de kullandım hem coraspin hemde iğne
İnşallah geç kalınmaz çok aklıma takıldı ya
Tek faktör homozigotum yani pıhtılaşmam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…