2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Hayırlı sonuç olsun canım çok erken test yapıp moralini bozma 5. Gün transferi 9. günde belli oluyo diyolar cesaret ediyorsan yapben cesaret edemiyorum ki zaten 3.gun olduğu için 11 gün çıkar o kadar bekleyin e zaten 1 gün kalmış oluyo

Hayırlısı olsun canım ne desem bilmiyorum çünkü bunun tessellisi yok benim için Allah tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin insAllah.

Özlem canım sen nasılsın nasıl gidiyor günler ?

Amin inşallah.. hepimiz için hayırlı sonuçlar güzel haberler olsun..Yok yok bende hemen etkilenmek istemiyorum. Çok erken değil ama tam 12.günde de yapmam :)

kızlar benim olmadı sanırım çok ümitli hatta ve hatta emin gibiydim ama bunün 11. gün evde yaptığım testte hayalet çizgi bile çıkmadı.

ozlemgundogdu canim senin sorunun neydi 4 kez deneme oldu

Özlem canım sen nasılsın nasıl gidiyor günler ?
Canım iyi diyelim iyi olsun.Biraz duygusalım.Karamsar olmamaya çalışıyorum ama bu sefer de olmayacak diye korkmuyor değilim.Ama biraz önce çok güzel bir haber aldım sevindim.Geçen sene tüp bebek ile hamile kalıp 3.ay da maalesef düşük yapan bir arkadaşım vardı.Şimdi ikizlere hamileymiş.O da ilk kez anne olacak Onun dışında başka birşey yok canım,4 gün kaldı test gününe ”Heyecan” var, “korku” var. “Ya olmazsa” var. “Amaan olmazsa sağlığımız yerinde olsun” var.Var da var yani.Kafam da deli düşünceler,kalbim heyecandan pır pır atıyor.Bir yandan da duygusallaşıp göz yaşı döküyorum Allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…