2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

blostokist embriyo koydular canım. 2 tane. ilk gün transfer gününün akşamı oldu çok çok hafif pembe renkte böyler damar gibi kan verdı ama silince geldi iç çamaşırıma falan bulaşmamıştı. inşallah tutunma lekesidir. inşallah seninkide öyledir. rabbim yüzünü güldürsün canım. :)

Insallh canim insallh

ay ya böyle okuyunca duyunca nasıl umut doluyo içime :) maşallah size rabbim kucağına almayı kokusunu duymayı nasip etsin canım benim :)

Canım inşaallah bu sefer tutunacaklar sana.Dua ediyorum Yorulduk,bir gün güçlü bir gün güçsüz hissediyoruz.Dün kabız olmam derken ,bugün kabız oldum.Oturdum ona bile ağladım Kafayı yiyorum.Artık tamamen duygusal taşma yaşıyorum galiba.Beni 2 ay doğal menapoza sokmuştu doktor,eskiden adet öncesi ağlardım,son zaman ağlayamayınca hepten birikti herhalde.Sonumuz hayrolsun.Negatif olursa en azından progestronların duygusallığından kurtulurum.

Bilmiyorum canım ama testler yapıp negatifi görünce insan dağılıyor yA aslında test için erken ama işte insan engel olamiyor ikizlerde normal testte 7. Gün çıkmıştı silik çizgi
İşte bende bu belirsizlikten sıkıldım neyse çıksın modundayım bu süreç tüm tedavi sürecinden daha yorucu

maşallah en azından annelik duygusunu biliyosun canım benim ne kadar büyük bi şans :) bende 1 tane olsun diye 4 senedir uğraşıyorum. 1 aşılama 2 tüp bebek denedim.
İnşaallah bu sefer yüzünü güldürür Allah Ben de o bir tane için 5 yıldır uğraşıyorum olmadı.Siz nerede tedavi oluyorsunuz,hangi doktorda?

İnşaallah bu sefer yüzünü güldürür Allah Ben de o bir tane için 5 yıldır uğraşıyorum olmadı.Siz nerede tedavi oluyorsunuz,hangi doktorda?
ilk aşılalamı ferhat uysal da yapmıştık. aile doktorumuz kendisi. tüp bebeği Fatih öğüç te yaptım. ikinci denememi ayşe karahasanoğlunda yaptım.

Ay ne guzel tek transfermiydi sağlıkla gelsın ınsallah ben hıc umutlu değilim bu transfer kesin tutmadı gibime gelıyor oncekınde kasık agrım falan olmustu suan hıc bıseyım yok

Hayırlı olsun canım katlanarak artsın insAllah

Çok zor şeyler yaşıyoruz ama buda bizim imtihanimiz Rabbim sabır etsin kolaylık versin insAllah bu sefer olacak umudumuzu kaybetmiyoruz.Rabbim bizlere tattiracak insAlah o duyguyu

Çok zor şeyler yaşıyoruz ama buda bizim imtihanimiz Rabbim sabır etsin kolaylık versin insAllah bu sefer olacak umudumuzu kaybetmiyoruz.Rabbim bizlere tattiracak insAlah o duyguyu
İnşallah canım vallahi geçen anneme diyorum insanların 1 dakikada yaptıkları şeyi biz aylarca uğraşıyoruz kaç yumurta kaç embriyo aman kalitesi ay transferi tuttumu tutmadı mı ?Birsürü duygu değişikliği..onca ilaç Rabbim görsün inşallah çabamızı derdimizi dermanımızı nasib eylesin inşallah

Valla psikolojim fena bozuldu bugün 9.günüm 11 i beklıyorum zaman asla geçmıyor. Belirtim de yok.Sürekli olarak instagramdan cem çelik ve ebru öztürkün gebe haberlerini izleyip duygulanıyorum. Cem Hocadan randevu alayım bir dedim sırf meraktan aradı Ekim ayında veryorlar şaka gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…