- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #3.481
blostokist embriyo koydular canım. 2 tane. ilk gün transfer gününün akşamı oldu çok çok hafif pembe renkte böyler damar gibi kan verdı ama silince geldi iç çamaşırıma falan bulaşmamıştı. inşallah tutunma lekesidir. inşallah seninkide öyledir. rabbim yüzünü güldürsün canım. :)Kaç embriyo koydular canım sana lekelenmen ilk gün mü oldu ? Benim bugün 8.günüm az önce çok ama çok az kan geldi böyle açık bir renk . Yattım bende şimdi dinleniyorum bakalım artacak mi ? Senin miktar olarak ne zaman gelmişti ?
Insallh canim insallhtransferim sabah olmuştu . akşam üstü iğne yaptıktan 1, 1.30 saat sonra tuvalete gittiğimde silince peceteye gelen pembe akıntım oldu çok hafifdi. ama ben o günden beri tutunduğunu hissediyorum içimde öyle bi his var. inanılmaz gaz oluştu bende içimde bombalar patlıyo sanki. bi de belim uzun süre ayakta kalınca çok ağrıyo. bakalım. akşam görücez ak mı kara mı. rabbim yanıltmasın. inşallah içime doğan gibi gelir sonuç. inşallah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün rabbim içinde benimde :)
ay ya böyle okuyunca duyunca nasıl umut doluyo içime :) maşallah size rabbim kucağına almayı kokusunu duymayı nasip etsin canım benim :)aynı şeyleri yaşamışız cnm.benim de 3. gün bezelye tanesi kadar kahve akıntı gördüm çamaşırımda. 4. ve 5.gün belim yatarken bile çok fazla ağırdı.şimdi de ayakta biraz durunca belim yine ağırıyor.birde ayaklarımı ısıtamıyordum transferden beridir.bu belirtilerden tutunduğunu düşündüm.şükür ki tutmuş
amin inşallah cnm.kan sonucunda güzel çıkacak inşallah bekliyoruz hayırlı haberleriniay ya böyle okuyunca duyunca nasıl umut doluyo içime :) maşallah size rabbim kucağına almayı kokusunu duymayı nasip etsin canım benim :)
Canım inşaallah bu sefer tutunacaklar sana.Dua ediyorumAh canım benim sorma bende çok ağladım bu sabah kızımdan sonra bende cok uğraştım 5 aylık kızlarımı karnımda kaybettim sonra birdaha denedim olmadı bu da zaten son dedik eşimle öyle çok yoruldum ki
Rabbim sana en hayırlı zamanda tattırsın canım çok zor sınavlardan geçiyoruz Rabbim yardımcımız olsun dün yine iyiydim duygusal olarak ama bugun saldım artık inşAllah güzel haberler alırızda bu üzüntüleri unuturuz
mutlaka paylaşıcam canım sabırsızlıkla bekliyorum :):):):)amin inşallah cnm.kan sonucunda güzel çıkacak inşallah bekliyoruz hayırlı haberlerini
Canım içini rahat tut,kişiden kişiye değişir yerleşme ve tutunma.Hayırlı olsun canım
bende 16 haziranda transfer oldum normal test yaptım 5.6. Ve bugün 7. Günü ama negatif çıktı
Bilmiyorum canım ama testler yapıp negatifi görünce insan dağılıyor yA aslında test için erken ama işte insan engel olamiyor ikizlerde normal testte 7. Gün çıkmıştı silik çizgiCanım inşaallah bu sefer tutunacaklar sana.Dua ediyorumYorulduk,bir gün güçlü bir gün güçsüz hissediyoruz.Dün kabız olmam derken ,bugün kabız oldum.Oturdum ona bile ağladım Kafayı yiyorum.Artık tamamen duygusal taşma yaşıyorum galiba.Beni 2 ay doğal menapoza sokmuştu doktor,eskiden adet öncesi ağlardım,son zaman ağlayamayınca hepten birikti herhalde.Sonumuz hayrolsun.Negatif olursa en azından progestronların duygusallığından kurtulurum.
Delirmezsek iyi sonuca kadar :)Canım içini rahat tut,kişiden kişiye değişir yerleşme ve tutunma.
İnşaallah bu sefer yüzünü güldürür Allahmaşallah en azından annelik duygusunu biliyosun canım benim ne kadar büyük bi şans :) bende 1 tane olsun diye 4 senedir uğraşıyorum. 1 aşılama 2 tüp bebek denedim.
Allahım sanada yazsın canım benim en yakın zamandaİnşaallah bu sefer yüzünü güldürür AllahBen de o bir tane için 5 yıldır uğraşıyorum olmadı.Siz nerede tedavi oluyorsunuz,hangi doktorda?
ilk aşılalamı ferhat uysal da yapmıştık. aile doktorumuz kendisi. tüp bebeği Fatih öğüç te yaptım. ikinci denememi ayşe karahasanoğlunda yaptım.İnşaallah bu sefer yüzünü güldürür AllahBen de o bir tane için 5 yıldır uğraşıyorum olmadı.Siz nerede tedavi oluyorsunuz,hangi doktorda?
Ay ne guzel tek transfermiydi sağlıkla gelsın ınsallah ben hıc umutlu değilim bu transfer kesin tutmadı gibime gelıyor oncekınde kasık agrım falan olmustu suan hıc bıseyım yokkızlarrr merhaba :) bende blasokist transferi oldum 17 haziranda bu gün 6. günüm. dün sabah ilk idrarda erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. bu gün sabah kan verdim sonuç gece 12 de çıkacak dualarınızı bekliyorumm :)) rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bütün güzel dileklerim güzel haber bekleyenlerle :))
Evet canım kullaniliyo göbeğin 3 parkmak sağı solu ve altı gulen yüz seklinde düşün dedi bana hemşireKızlar prolutex iğneyi göbek altına yaptım burası da kullanılıyor di mi ?
Hayırlı olsun canım katlanarak artsın insAllahkızlarrr merhaba :) bende blasokist transferi oldum 17 haziranda bu gün 6. günüm. dün sabah ilk idrarda erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı. bu gün sabah kan verdim sonuç gece 12 de çıkacak dualarınızı bekliyorumm :)) rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bütün güzel dileklerim güzel haber bekleyenlerle :))
Belirti bende de yok korkuyorumAy ne guzel tek transfermiydi sağlıkla gelsın ınsallah ben hıc umutlu değilim bu transfer kesin tutmadı gibime gelıyor oncekınde kasık agrım falan olmustu suan hıc bıseyım yok
Çok zor şeyler yaşıyoruz ama buda bizim imtihanimiz Rabbim sabır etsin kolaylık versin insAllah bu sefer olacak umudumuzu kaybetmiyoruz.Rabbim bizlere tattiracak insAlah o duyguyuAh canım benim sorma bende çok ağladım bu sabah kızımdan sonra bende cok uğraştım 5 aylık kızlarımı karnımda kaybettim sonra birdaha denedim olmadı bu da zaten son dedik eşimle öyle çok yoruldum ki
Rabbim sana en hayırlı zamanda tattırsın canım çok zor sınavlardan geçiyoruz Rabbim yardımcımız olsun dün yine iyiydim duygusal olarak ama bugun saldım artık inşAllah güzel haberler alırızda bu üzüntüleri unuturuz
Bende de yok belirti ararken aslinda olmasi gereken ve kacinci gunde baslamasi gerekiyor ah bi anlayabilsemBelirti bende de yok korkuyorum
İnşallah canım vallahi geçen anneme diyorum insanların 1 dakikada yaptıkları şeyi biz aylarca uğraşıyoruz kaç yumurta kaç embriyo aman kalitesi ay transferi tuttumu tutmadı mı ?Birsürü duygu değişikliği..onca ilaç Rabbim görsün inşallah çabamızı derdimiziÇok zor şeyler yaşıyoruz ama buda bizim imtihanimiz Rabbim sabır etsin kolaylık versin insAllah bu sefer olacak umudumuzu kaybetmiyoruz.Rabbim bizlere tattiracak insAlah o duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?