- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #3.501
Test yaptiniz mi dokuzjncu gun erken gebelik testinde cikiyor geneldeValla psikolojim fena bozuldu bugün 9.günüm 11 i beklıyorum zaman asla geçmıyor. Belirtim de yok.Sürekli olarak instagramdan cem çelik ve ebru öztürkün gebe haberlerini izleyip duygulanıyorum. Cem Hocadan randevu alayım bir dedim sırf meraktan aradı Ekim ayında veryorlar şaka gibi.
Evet belirti belli olmuyor benim ilk transferimde kasik qgrim oluyordu transfer sonrasindaki haftada batma gibi bakalim bunda beklemedeyim tabi en guzeli kendini dinlememek ama yapamiyoruz ki yine kimyasal olur die endiseliyimBende de yok belirti ararken aslinda olmasi gereken ve kacinci gunde baslamasi gerekiyor ah bi anlayabilsem
hayırlısıyla bebeğiniz inşallah tutunur gerek kalmaz kafanızı ona yönlendirmeyin şimdiden. cem hoca gerçekten cok yoğun aynı anda iki hastayı muayene ediyor hep zaten iki odası var siz giyinirken diğerine gidiyor sonra sizin yanınıza geliyor falan. herkesde ona gitmek isstiyor tabi oyüzdende oldukça yoğun.Valla psikolojim fena bozuldu bugün 9.günüm 11 i beklıyorum zaman asla geçmıyor. Belirtim de yok.Sürekli olarak instagramdan cem çelik ve ebru öztürkün gebe haberlerini izleyip duygulanıyorum. Cem Hocadan randevu alayım bir dedim sırf meraktan aradı Ekim ayında veryorlar şaka gibi.
Canım sen hangi merkeze gidiyorsun?İstanbul’da mısın?Valla psikolojim fena bozuldu bugün 9.günüm 11 i beklıyorum zaman asla geçmıyor. Belirtim de yok.Sürekli olarak instagramdan cem çelik ve ebru öztürkün gebe haberlerini izleyip duygulanıyorum. Cem Hocadan randevu alayım bir dedim sırf meraktan aradı Ekim ayında veryorlar şaka gibi.
hayır yapmayacağım evdeTest yaptiniz mi dokuzjncu gun erken gebelik testinde cikiyor genelde
aynı anda nasıl 2 hastayı muayene ediyor anlamadım. 2 hasta da yatıyor mu bir odadahayırlısıyla bebeğiniz inşallah tutunur gerek kalmaz kafanızı ona yönlendirmeyin şimdiden. cem hoca gerçekten cok yoğun aynı anda iki hastayı muayene ediyor hep zaten iki odası var siz giyinirken diğerine gidiyor sonra sizin yanınıza geliyor falan. herkesde ona gitmek isstiyor tabi oyüzdende oldukça yoğun.
anladım 2 odası var vay be siz memnun kaldınız mıaynı anda nasıl 2 hastayı muayene ediyor anlamadım. 2 hasta da yatıyor mu bir odada
yok canım izmir tavmergende yaptırdım ben 2.bu -Canım sen hangi merkeze gidiyorsun?İstanbul’da mısın?
benim de 11. günüm bugün ve hiç belirtim yok canım biraz sıkılıyor bu duruma ama hayırlısıyla yarın akıbetimi öğreneceğimValla psikolojim fena bozuldu bugün 9.günüm 11 i beklıyorum zaman asla geçmıyor. Belirtim de yok.Sürekli olarak instagramdan cem çelik ve ebru öztürkün gebe haberlerini izleyip duygulanıyorum. Cem Hocadan randevu alayım bir dedim sırf meraktan aradı Ekim ayında veryorlar şaka gibi
21 haziran 3. Gün embriyosu (1adet) iyi kalite transfer oldumGunaydin bende dun transfer olanlardanim
3.gun emriyosu 2 adet benim gibi olan varmi
Merhaba, ben kabızlık sorunu yaşamadım ama size zeytinyağı, kuyruk yağı , kabak çekirdeği önerebilirim.
hiç kimsede belirti yok sankibenim de bug
benim de 11. günüm bugün ve hiç belirtim yok canım biraz sıkılıyor bu duruma ama hayırlısıyla yarın akıbetimi öğreneceğim
Canım hepimiz aynıyız en zor süreç bu maalesefValla psikolojim fena bozuldu bugün 9.günüm 11 i beklıyorum zaman asla geçmıyor. Belirtim de yok.Sürekli olarak instagramdan cem çelik ve ebru öztürkün gebe haberlerini izleyip duygulanıyorum. Cem Hocadan randevu alayım bir dedim sırf meraktan aradı Ekim ayında veryorlar şaka gibi.
test yapma artık canım bekle bence. İnşallah gerek kalmaz da başka doktorlara ..Canım hepimiz aynıyız en zor süreç bu maalesefEbru hoca benim drum sürekli bende izliyorum görüyorum hatta dün yazdım hocam inşallah bende güzel haber alırım diye evet regl belirtileri yaşıyorum ama ilaçlardan diyorum kendimi hazırlıyorum sanırım artık gün geçtikçe gardım düşüyor benimde 3 gündür test yapıyorum sanırım onlarda beni etkiledi
Evet Cem hoca epey yoğun canım
Merhaba, sorunu yaşıyan ben değildim. Şu an hatırlayamadım kim olduğunu ama umarım görür ve faydalanırResim attım ama olmadı galiba duphalac şurup iyi gelir doktorun tavsiyesi bana doktorunuza sorun bence
İnşallah canım eskiden böyle değildi yA düz bir tüp bebek yapılır çıkılırdı şimdş süreç çok yorucu olmuş maddi manevi ben daha tedavi düşünmüyorum inşallah Rabbim nasib eder de birdaha doktor yoluna düşmez kimsetest yapma artık canım bekle bence. İnşallah gerek kalmaz da başka doktorlara ..
4 tane daha var inşallah yapmam canım yoksa üzüldükçe üzülüyorumtest yapma artık canım bekle bence. İnşallah gerek kalmaz da başka doktorlara ..
keşke almasaydın test.Evde yok ben yapmıyorım. Bir tane vardı onu da 5.gün yaptım hiç bişi çıkmadı4 tane daha var inşallah yapmam canım yoksa üzüldükçe üzülüyorum
Hersey geciyorda 10 gun gecmek bilmiyirum buyuk savasin sonu bi kan tahliline kaliyoruxEvet belirti belli olmuyor benim ilk transferimde kasik qgrim oluyordu transfer sonrasindaki haftada batma gibi bakalim bunda beklemedeyim tabi en guzeli kendini dinlememek ama yapamiyoruz ki yine kimyasal olur die endiseliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?