2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Test yaptiniz mi dokuzjncu gun erken gebelik testinde cikiyor genelde

Bende de yok belirti ararken aslinda olmasi gereken ve kacinci gunde baslamasi gerekiyor ah bi anlayabilsem
Evet belirti belli olmuyor benim ilk transferimde kasik qgrim oluyordu transfer sonrasindaki haftada batma gibi bakalim bunda beklemedeyim tabi en guzeli kendini dinlememek ama yapamiyoruz ki yine kimyasal olur die endiseliyim

hayırlısıyla bebeğiniz inşallah tutunur gerek kalmaz kafanızı ona yönlendirmeyin şimdiden. cem hoca gerçekten cok yoğun aynı anda iki hastayı muayene ediyor hep zaten iki odası var siz giyinirken diğerine gidiyor sonra sizin yanınıza geliyor falan. herkesde ona gitmek isstiyor tabi oyüzdende oldukça yoğun.

Canım sen hangi merkeze gidiyorsun?İstanbul’da mısın?

aynı anda nasıl 2 hastayı muayene ediyor anlamadım. 2 hasta da yatıyor mu bir odada

benim de bug
benim de 11. günüm bugün ve hiç belirtim yok canım biraz sıkılıyor bu duruma ama hayırlısıyla yarın akıbetimi öğreneceğim

Resim attım ama olmadı galiba duphalac şurup iyi gelir doktorun tavsiyesi bana doktorunuza sorun bence

Eklentiler

• 16244486245963429870219074017606.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 16
Canım hepimiz aynıyız en zor süreç bu maalesef Ebru hoca benim drum sürekli bende izliyorum görüyorum hatta dün yazdım hocam inşallah bende güzel haber alırım diye evet regl belirtileri yaşıyorum ama ilaçlardan diyorum kendimi hazırlıyorum sanırım artık gün geçtikçe gardım düşüyor benimde 3 gündür test yapıyorum sanırım onlarda beni etkiledi
Evet Cem hoca epey yoğun canım

test yapma artık canım bekle bence. İnşallah gerek kalmaz da başka doktorlara ..

test yapma artık canım bekle bence. İnşallah gerek kalmaz da başka doktorlara ..
İnşallah canım eskiden böyle değildi yA düz bir tüp bebek yapılır çıkılırdı şimdş süreç çok yorucu olmuş maddi manevi ben daha tedavi düşünmüyorum inşallah Rabbim nasib eder de birdaha doktor yoluna düşmez kimse

Evet belirti belli olmuyor benim ilk transferimde kasik qgrim oluyordu transfer sonrasindaki haftada batma gibi bakalim bunda beklemedeyim tabi en guzeli kendini dinlememek ama yapamiyoruz ki yine kimyasal olur die endiseliyim
Hersey geciyorda 10 gun gecmek bilmiyirum buyuk savasin sonu bi kan tahliline kaliyorux

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…