- 22 Aralık 2010
- 8.967
- 407
- 363
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #3.521
Keşke canım ama dayanamadım merakımakeşke almasaydın test.Evde yok ben yapmıyorım. Bir tane vardı onu da 5.gün yaptım hiç bişi çıkmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke canım ama dayanamadım merakımakeşke almasaydın test.Evde yok ben yapmıyorım. Bir tane vardı onu da 5.gün yaptım hiç bişi çıkmadı
21 haziran 3. Gün embriyosu (1adet) iyi kalite transfer oldum
Sen nerede tedavi olsun canım ?keşke almasaydın test.Evde yok ben yapmıyorım. Bir tane vardı onu da 5.gün yaptım hiç bişi çıkmadı
suanlık doktorumdan memnunum :) tek embiryom kaldı oda tutarsa dahada memnum olurum heralde :)anladım 2 odası var vay be siz memnun kaldınız mı
Kasıkta batma oluyor arada diğer türlü iyim az yatıyorum biraz kalkıyorum ilaçlar fln ama günler geçmiyorAyni gun olmusuz canim bugun 2.gunumuz nasil hissediyorsun kendine
Yok yok gecmiyor doktorunuz kimKasıkta batma oluyor arada diğer türlü iyim az yatıyorum biraz kalkıyorum ilaçlar fln ama günler geçmiyor![]()
Sen hangi şehirdesin ben denizli özel sağlık hastanesi rıdvan erdemirYok yok gecmiyor doktorunuz kim
Canım bende 21 haziran 5. Gün çift embriyo transferi oldu. Bu ikinci transferim :) Beklemek çok zor ya21 haziran 3. Gün embriyosu (1adet) iyi kalite transfer oldum
Nasıl belirti oluyor ki ya bi bilemedik pozitif çıkanlar be belirtileriniz oldu yazarsalar çok iyi olurhiç kimsede belirti yok sanki![]()
Hayırlı haberlerle ınsallahaz önce verdim kan bakalım hayırlısı.
Istanbul canim sende gene biseyler var ama bende yok 3.gun emriyosu vucutta ne zaman tutunuyor acabaSen hangi şehirdesin ben denizli özel sağlık hastanesi rıdvan erdemir
Heyecanlı bekleme günleri senin içinde basladiKızlar bugün saat 15.00 de cagirdilar transfer için.
Oldu canim nerde yattigimi bile.dm belki stres yorgunluktan da olabilir geldi bende icmedim ilac okadar ilac kullaniyorken bide onu icmek istemedimSelam kızlar benim transferim dün öğlen yapıldı ve akşam baş ağrısı başladı dün erkenden uyudum ama bugün yine sanki beynim zonkluyor gibi. Sizde de transfer sonrası baş ağrısı oldu mu? İlaç içmek de istemiyorum direniyorum![]()
15 miewt cnm maalesef.. günde 15 tane ilacım var,zaten zaman onları takip etmekle geçiyor![]()
yazanlar hep 5.gün, inşallah 3.gün birleri yazar bu mesaja
Prendol kortizon gibi kaç vermedi mi canım.. Adetin 3.gğnü test neden istedi. Hormon mu düşüktüadetimin üçüncü gün verdim kan tahlili progesteron 0.479 du cnm.her doktor farklı protokol uyguluyor.vermediyse vardır bir bildiği..
benim ilaçlarım günde 2 ağız,3 vajina fitil,2 göbekten iğne progestan , 3 estroferm,1 bant , foliyot , trioid ilacı , aspirin , oksapar iğne
6 gün oldu halaa ağrıyorkızlar selamlar ben 21 haziran da 2. transferimi olacağım. Progestan iğne vurulan var mı bu nasıl ağrıdır ya![]()