2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Merhaba, benim de ayın 24 ünde dondurulmuş embriyo transferim olacak. Doğal siklus tercih etti doktorum, hiçbir ilaç kullanmadım. Bugünki ultrason muayenemde ( adetin 11. günü) yumurtamın yeterli büyüklüğe ulaştığını gördük. LH ve progesterone değerlerini istedi. Bu akşam çatlatma iğnesi olup bir hafta sonra transfere gideceğim. (Adetimin 18. Gününe denk geliyor) aynı tedavi yolunu izleyen var mı?
Canım benim yaş kaç

Kızlar ya az önce hastaneden aradılar. Heyecanla bekliyordum.3.gün 4 embriyonun gelişimi güzeldi demişlerdi.bugun 5.gün için aradılar. 4 embriyodan 2 sinin gelişimi durmuş. Biri 5.günle uyumlu onu hemen dondurmuşlar.son embriyo ise 5.günün başlangıcında dedi embriyolog. Bugün onuda takip edecez gelişirse onuda ptt için dondurcaz dedi.suan tek sağlam elimizde onunda pgt si yine kötü gelirse diye çok üzülüyorum. Moralim kalmadı inanın. Çok kötüyüm...
bugün 4 mü 5 mi gün olarak canım. Üzülme kuzum o ikisi sana can olsun inşallah

Benim de öyle ağrı geçmiyor sağ ve sol kalçam morardı ve iğne vurulmaya devam etmem gerekiyor allahım sabır versin bizlere 😞
Vurda forumda Bi arkadaş yazmıştı. Gidene kadar 20 dak İğneyi elinde ısıtıp öyle yaptırıyorum demişti. Olurken bende fayda gördüm ilk olurken ki acı ama. Sonrası biraz var malesef. Heme kalkma ovala canım. Kendi kendimize psikolojik yollar buluyoruz 🤗🙈

Vurda forumda Bi arkadaş yazmıştı. Gidene kadar 20 dak İğneyi elinde ısıtıp öyle yaptırıyorum demişti. Olurken bende fayda gördüm ilk olurken ki acı ama. Sonrası biraz var malesef. Heme kalkma ovala canım. Kendi kendimize psikolojik yollar buluyoruz 🤗🙈
Ben ilacı 1 saat önceden sütyen içine koyuyorum vucüt ısısı çok iyi geliyormuş zaten iğne yapılırken vs hiç sıkıntı yok sıkıntı iğne yapıldıktan bir gün sonra hep ağrıyor 🙈

Ben ilacı 1 saat önceden sütyen içine koyuyorum vucüt ısısı çok iyi geliyormuş zaten iğne yapılırken vs hiç sıkıntı yok sıkıntı iğne yapıldıktan bir gün sonra hep ağrıyor 🙈
Aynen sıkıntı yapıldıktan sonraki gün. Çözemedim bu işi canım 🥴. Prendol kortizon ilacı da alıyırmusun

Back
X