- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #3.541
Benim de öyle ağrı geçmiyor sağ ve sol kalçam morardı ve iğne vurulmaya devam etmem gerekiyor allahım sabır versin bizlere6 gün oldu halaa ağrıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de öyle ağrı geçmiyor sağ ve sol kalçam morardı ve iğne vurulmaya devam etmem gerekiyor allahım sabır versin bizlere6 gün oldu halaa ağrıyor
Canım benim yaş kaçMerhaba, benim de ayın 24 ünde dondurulmuş embriyo transferim olacak. Doğal siklus tercih etti doktorum, hiçbir ilaç kullanmadım. Bugünki ultrason muayenemde ( adetin 11. günü) yumurtamın yeterli büyüklüğe ulaştığını gördük. LH ve progesterone değerlerini istedi. Bu akşam çatlatma iğnesi olup bir hafta sonra transfere gideceğim. (Adetimin 18. Gününe denk geliyor) aynı tedavi yolunu izleyen var mı?
Sanmıyorum gece benimde alv alev yaniyo anneme kolonya döktürüyorum biraz rahatlıyorum bende çok fazla gaz var sizde durumlar nedirKızlar ya benim ayaklarımın altı yanıyor sizce bu bir belirti olabilir mi![]()
Yatamıyorum bile.Benim de öyle ağrı geçmiyor sağ ve sol kalçam morardı ve iğne vurulmaya devam etmem gerekiyor allahım sabır versin bizlere![]()
Bende de gaz var ve ayak altı yanmadı var başka birşey yok şuandaSanmıyorum gece benimde alv alev yaniyo anneme kolonya döktürüyorum biraz rahatlıyorum bende çok fazla gaz var sizde durumlar nedir
bugün 4 mü 5 mi gün olarak canım. Üzülme kuzum o ikisi sana can olsun inşallahKızlar ya az önce hastaneden aradılar. Heyecanla bekliyordum.3.gün 4 embriyonun gelişimi güzeldi demişlerdi.bugun 5.gün için aradılar. 4 embriyodan 2 sinin gelişimi durmuş. Biri 5.günle uyumlu onu hemen dondurmuşlar.son embriyo ise 5.günün başlangıcında dedi embriyolog. Bugün onuda takip edecez gelişirse onuda ptt için dondurcaz dedi.suan tek sağlam elimizde onunda pgt si yine kötü gelirse diye çok üzülüyorum. Moralim kalmadı inanın. Çok kötüyüm...
Amin canım inşallah bende senin gibiyim yatamıyorum malesef anca yüz üstü yatınca uyuyabiliyorumYatamıyorum bile.Amin canım inşaAllah. Rabbim sonucu pozitif görmeyi nasip etsin inşallah bizlere
![]()
Aynen gaz sancısı da çekiyor musunuz... belirti aramak da yanlış aslında hiç belirti yaşamayanlarda var en güzeli test gününü beklemek sanırımBende de gaz var ve ayak altı yanmadı var başka birşey yok şuanda![]()
Vurda forumda Bi arkadaş yazmıştı. Gidene kadar 20 dak İğneyi elinde ısıtıp öyle yaptırıyorum demişti. Olurken bende fayda gördüm ilk olurken ki acı ama. Sonrası biraz var malesef. Heme kalkma ovala canım. Kendi kendimize psikolojik yollar buluyoruzBenim de öyle ağrı geçmiyor sağ ve sol kalçam morardı ve iğne vurulmaya devam etmem gerekiyor allahım sabır versin bizlere![]()
Oda doğru belirti aramamak en doğrusu ama insanlık hali malesef vucüdumuzu dinlemeden yapamıyoruzAynen gaz sancısı da çekiyor musunuz... belirti aramak da yanlış aslında hiç belirti yaşamayanlarda var en güzeli test gününü beklemek sanırım![]()
Ben ilacı 1 saat önceden sütyen içine koyuyorum vucüt ısısı çok iyi geliyormuş zaten iğne yapılırken vs hiç sıkıntı yok sıkıntı iğne yapıldıktan bir gün sonra hep ağrıyorVurda forumda Bi arkadaş yazmıştı. Gidene kadar 20 dak İğneyi elinde ısıtıp öyle yaptırıyorum demişti. Olurken bende fayda gördüm ilk olurken ki acı ama. Sonrası biraz var malesef. Heme kalkma ovala canım. Kendi kendimize psikolojik yollar buluyoruz![]()
Bendeee
Aynen sıkıntı yapıldıktan sonraki gün. Çözemedim bu işi canımBen ilacı 1 saat önceden sütyen içine koyuyorum vucüt ısısı çok iyi geliyormuş zaten iğne yapılırken vs hiç sıkıntı yok sıkıntı iğne yapıldıktan bir gün sonra hep ağrıyor![]()
Bennnnn :)
Yok canım prendol kortizon kullanmıyorum bende çözemedim malesef ya yağlı bir ilaç o yüzden böyle ağrıtıyor malesefAynen sıkıntı yapıldıktan sonraki gün. Çözemedim bu işi canım. Prendol kortizon ilacı da alıyırmusun
İnşallah canım yaİNŞAALLAH güzel haberler alırız kızlar![]()
Ben ilk tedavimde ilaclari persembe kestim pazar aksami reglNegatif olanlar kaç gün sonra regl oldunuz.