- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #3.701
İnşallah tutunur bebelerimiz benim de 1 tane kasık ağrım var inceden hemşireme sordum normal dediBugün 5. Gün. 1 tane canım
Olmaz canım rahat ol Allah’ın izniyle tutunmuştur inşAllahHanımlar bugün 6 gün oldu sorun olmaz artık diye şehir dışına çıkıyorum sakaryadan istanbula 2 3 saatlik yok . Birşey olmaz dimi
6 gün silik çizgi çıkmıştı canimKaçıncı gününüz de çıktı?
Kuzum 3 gün emriyosuysa bence 8 gün filan yap3 tane 3.gün dondurulmuş embryo idi
Olsun sonu güzel canım inşaAllahBen böyle olacağını bilsem İnan olsun yine memorial a giderdim doktorum iyi ama işleyiş prosedür vs beni çok yıprattı
5 gün kullandık canım prednol ve tetradox transferden 1 gün önce kestirdi doktorum
İNŞAALLAH güzel haberler alırız canımİnşallah tutunur bebelerimiz benim de 1 tane kasık ağrım var inceden hemşireme sordum normal ded
Yok artık zaten yapmıcam idrar testi, cumartesi ak koyun kara koyun belli olur. Her defasında yapıp yapıp hüsrana uğruyorumKuzum 3 gün emriyosuysa bence 8 gün filan yap
Ben dede CT test günü ikinci gün embriyosu 7. Gün beta negatif ciktiKızlar ne kadar çok kişiyiz cuma cumartesi test günü olan. Kimler vardı o tarihlerde herkes birbirni etiketlesin beyaz lale olumlu sonuç aldı darısı hepimizin başına inşallah @FlyingHummingbird @galuska
Kanda peki ikinci gün embriyosu 7. günde negatif olduysaBen bir oncekinde 9.gün evde basit test yaptım çıkmadı sonra 11 gün yaptım çift çizgi çıktı gerçi kimyasalla sonuçlandı ama diyeceğim 10 günden önce 3. Gün Embriyosu çıkmayabilir evdeki testte moralin bozulmayacaksa yap
Kuzum bir tane içiyorum hiç bakmadım mg olarakOlsun sonu güzel canım inşaAllahkaç mg kullandın prednol
CANIM hadi hayırlısı ,inşaallah yüzün güler bugün.
Hadi hayırlı olsun kuzum.sana can olsun inşallah
Güzel haber gelsin inşallah cnm
Hadi bakalım hayırlı sonuç olucak insAllah
Hayırlı haberler duyarız inşallah. .)
Kızlar hepinize ilginiz ve güzel dualarınız için teşekkür ediyorum rabbim kucaklarınızı evlatlarınızla doldursun inşallah. Ama maalesef kötü haber geldi hastaneden olmadı kısmet değilmiş. Dışlarım sizinleRabbim hayırlı haber almanı nasib etsin canım inşAllah
Aminnnn canım benim ins Allah razı olsunYaaa çok güzel Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Değerlerin katlanarak gitsin inşallah
Dr unu aramalısın bence??Arkadaşlar biliyorsunuz transferimin ilk günü. Şu saate kadar bir ağrım yoktu. Yarım saattir ağrıdan geberiyorum.kasiklarim agrimiyor,alt bölgemin kemikleri sizlayip yanıyor resmen. Ne yapabilirim. Dayanılacak gibi değil. Parol alsam mi
Telefonda benim derdimi anlayabilir mi acabaDr unu aramalısın bence??
Canım üzülme, benim de sonucum negatif çıkacak bence. Bir sonraki sefere birlikte denerizKızlar hepinize ilginiz ve güzel dualarınız için teşekkür ediyorum rabbim kucaklarınızı evlatlarınızla doldursun inşallah. Ama maalesef kötü haber geldi hastaneden olmadı kısmet değilmiş. Dışlarım sizinle
Neden umutsuzsun böyle, ne demek negatif çıkacak, dur bakalım daha.Canım üzülme, benim de sonucum negatif çıkacak bence. Bir sonraki sefere birlikte denerizBurada yine buluşuruz.
Daha çok risk olanlara ya da daha önce düşük dış gebelik kimyasal gebelik öyküsü olanlara veriliyor bildiğim kadarıyla. Ya da direk bası doktorlar garanti olması adına veriyor olabilir
Kesinlikle doktorunuzu arayın bence deDaha çok risk olanlara ya da daha önce düşük dış gebelik kimyasal gebelik öyküsü olanlara veriliyor bildiğim kadarıyla. Ya da direk bası doktorlar garanti olması adına veriyor olabilir
Daha neler duyucaz acabaVermediler canım. İlk denemde vermişlerdi. Bu doktorum vermedi. Bir de hiç duymadığım bir şey yaptılar. Transferden hemen sonra,rahim kasilmasi yaşamamak için makata fitil koydular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?