- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #3.661
Canım Prendol kortizon tarzı ilaç kullandırdı mı doktorZaten geriye başka çare de kalmıyorhayırlısyla bebişler gelsin de ne içtik, ne vurulduk önemi kalmasın
Bugün 5. Gün. 1 tane canımSen hangi gün transfer oldun canım kaç embriyo transfer edildi
Bir de sürekli çocuklarından bahsetmeleri, sanki biz istemiyormuşuz gibi bir taraftan çocuklu hayatı övüp bir taraftan zorluklarından söz etmeleri, siz düşünmüyor musunuz tarzı soruları, ayh kız ne güzel rahat rahat çayını çorbanı içiyorsun Bi de bize bak demeleri, zorla kucağımıza verip sevdirmeleri... Çocukları çok severim ama artık başkasının yanında çocuk sevmek istemiyorum resmen
Bahçeci çok kazık ya 600Benim test gunum iki temmuz ama oncesinde yaptirmak istiyorum cunku omegaven serum taktirmam gerekiyor gelecek hafta ama acikcasi tutmadiysa onu taktirmaya ugrasmakta sacma geliyor benden baska serum kullanan varmi transfer oncesi bayagida uzun suruyo uc saatte anca bitiyor saolsun bahceci 150 tllik serumu 600 tlye takiyor
Sana Prendol vermediler yaniEstrofem, coraspirin , enox igne , progestan igne ve progestan fitil kullaniyorum canim
Yok canim hic kullanmadimSana Prendol vermediler yani
Gerçekten çok pahalı yer ilaçları da ayrı cabası hep ssk nın karşılamadığı ilaçları alıyoruz şuan bi tüp bebek parası ilaçlara gitti resmen Allah yardımcımız olsunBahçeci çok kazık ya 600Kortizol tarzı bir seyle mi baskılıyorlar
Amin biz ilk oraya gittik. Baktık olacak gibi değil... Peki tahlil hangi aşamalarda yaptılar ve hangi tahlilleri. Bize tahlil fiyata dahil demiştiGerçekten çok pahalı yer ilaçları da ayrı cabası hep ssk nın karşılamadığı ilaçları alıyoruz şuan bi tüp bebek parası ilaçlara gitti resmen Allah yardımcımız olsun
Tutunması için demişti drİlkkez duyuyorum… acaba nasıl bir faydası var ki?
Hayırlı olsun canım sabırlı bekleyişlerArkadaşlar transferden çıktım. 3 embriyoda yaşıyordu. 2 tane 1. Kalite 8 hücreli 3. Gün embriyosu transfer edildi. Hatta bir tanesi öne geçmiş 4. Gün embriyosu gibi oldu dedi. Şansım % 50,55 arasiymis. Diğer embriyo da 5. Güne giderse,isterseniz dondururuz dedi.
Canım tahlil yaptırmadım hiç eşim yaptıracaktı ama baktık epey fark var gittik başka yere histereskopi de olacaktım orada ama yaptırmadım çünkü benim tedaviyi biraz karıştırdılar en son havuz yapalım dediler o da 8650 ona da yok dedik dü bir tüp bebek yapıp çıktık nasibte varsa artık olur valla epey paramız gitti yalan yok ilaçlar belimizi büktü elim 10 günlük ilaç aldı bana 1000 tl verdi geldi o da diğerlerini saymıyorum bileAmin biz ilk oraya gittik. Baktık olacak gibi değil... Peki tahlil hangi aşamalarda yaptılar ve hangi tahlilleri. Bize tahlil fiyata dahil demişti
Hadi inşallahTutunması
Tutunması için demişti dr
Vermediler canım. İlk denemde vermişlerdi. Bu doktorum vermedi. Bir de hiç duymadığım bir şey yaptılar. Transferden hemen sonra,rahim kasilmasi yaşamamak için makata fitil koydularCanım hayırlı olsun İnşaAllah.... Bu aşamada Prendol yada kortizon tarzı ilaç verdiler mi.
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım sabırlı bekleyişler
Ben fitil olarak kullanıyorum günde 3 defaProgestanı hep iğne olarak mı kullanıyorsunuz? Fitil olarak kullanan yok mu
Merhaba hayır ben progestan fitil ve estrofem kullanıyorum.Canım Prendol kortizon tarzı ilaç kullandırdı mı doktor
Ben fitil olarak kullanıyorum günde 3 defa
Ah canım benim bilmem mi. Bahceci ticarete döktü iyice. Biz sanki para basıyoruz. Transfer oldum. Ama hala ilaç ödüyorum.Canım tahlil yaptırmadım hiç eşim yaptıracaktı ama baktık epey fark var gittik başka yere histereskopi de olacaktım orada ama yaptırmadım çünkü benim tedaviyi biraz karıştırdılar en son havuz yapalım dediler o da 8650 ona da yok dedik dü bir tüp bebek yapıp çıktık nasibte varsa artık olur valla epey paramız gitti yalan yok ilaçlar belimizi büktü elim 10 günlük ilaç aldı bana 1000 tl verdi geldi o da diğerlerini saymıyorum bile
AA oda ne. Daha sokuştuaracakları ne kaldı bize,Vermediler canım. İlk denemde vermişlerdi. Bu doktorum vermedi. Bir de hiç duymadığım bir şey yaptılar. Transferden hemen sonra,rahim kasilmasi yaşamamak için makata fitil koydular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?