2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Bahçeci çok kazık ya 600 Kortizol tarzı bir seyle mi baskılıyorlar

Gerçekten çok pahalı yer ilaçları da ayrı cabası hep ssk nın karşılamadığı ilaçları alıyoruz şuan bi tüp bebek parası ilaçlara gitti resmen Allah yardımcımız olsun
Amin biz ilk oraya gittik. Baktık olacak gibi değil... Peki tahlil hangi aşamalarda yaptılar ve hangi tahlilleri. Bize tahlil fiyata dahil demişti

Kizlar bu arada test gunune kadar dayanmak sabir isi evet ama bende nacizane fikrimi paylasayim onceki transferde ben dayanamayip erken yptirdigim icin beta hcg seviyemin yukseldigini gorduk fakat dort gun sora test gunumde dusmustu erken yaptirmasaydim eger kimyasal gebelik oldugu anlayamayacaktik bu ikinci kimyasalimdi ve belkide tedavimde buna yonelik bir degisiklik yapilamayacakti bazende faydasi olabiliyor erken test yapmaninda

Hayırlı olsun canım sabırlı bekleyişler

Amin biz ilk oraya gittik. Baktık olacak gibi değil... Peki tahlil hangi aşamalarda yaptılar ve hangi tahlilleri. Bize tahlil fiyata dahil demişti
Canım tahlil yaptırmadım hiç eşim yaptıracaktı ama baktık epey fark var gittik başka yere histereskopi de olacaktım orada ama yaptırmadım çünkü benim tedaviyi biraz karıştırdılar en son havuz yapalım dediler o da 8650 ona da yok dedik dü bir tüp bebek yapıp çıktık nasibte varsa artık olur valla epey paramız gitti yalan yok ilaçlar belimizi büktü elim 10 günlük ilaç aldı bana 1000 tl verdi geldi o da diğerlerini saymıyorum bile

Ah canım benim bilmem mi. Bahceci ticarete döktü iyice. Biz sanki para basıyoruz. Transfer oldum. Ama hala ilaç ödüyorum. Prendol kortizon gibi ilaçda var mı canım

Vermediler canım. İlk denemde vermişlerdi. Bu doktorum vermedi. Bir de hiç duymadığım bir şey yaptılar. Transferden hemen sonra,rahim kasilmasi yaşamamak için makata fitil koydular
AA oda ne. Daha sokuştuaracakları ne kaldı bize, zor iş bu işler. İnşaAllah hayırlı güzel sonuç alırsın canım, ilk denemede kaç mg kaç gün verdiler hatırlıyormusunn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…