- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 133
- 43
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #3.841
Yok durmayalım devam edelim benceŞuan ki fikrim değişmezse durmaya niyetim var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok durmayalım devam edelim benceŞuan ki fikrim değişmezse durmaya niyetim var![]()
İnşaallah arkadaşım ,çok sevindim.İkimiz aynı gün vereceğiz testi.Hadi Bakalım hayırlısıBu sabah 8. Gün normal bir test yaptım çok silik çizgi yakaladım cumartesi kan vermeye gideceğim 10. Gün inşAllah bakalım kanda değer de önemli canım Rabbim nasib eylemiş olsun![]()
Hem öyle hemde ilaçlar da ona keza rahim kasılmasını engellemek için verilen ilaçlar bağırsakların çalışmasına da engel oluyo ya onlardan muhtemelenOnca aletlerle uğraşıldı galiba normal bu ağrılar yaralarımız iyileşene kadar
hep acı. Açıkçası bunun belirti olduğınu düşünmedipim için hiç dikkat etmedim buns ben hep kasık batması bekledimSenin en başından berimi acı peki benim tranfer sonrası 8.gunde oldu ve devam ediyor
Canım hangi ilaç o rahim kasılmasını engelleyen.Hem öyle hemde ilaçlar da ona keza rahim kasılmasını engellemek için verilen ilaçlar bağırsakların çalışmasına da engel oluyo ya onlardan muhtemelen
Prednol kullanıyorum bende ama verilen ilaçların çoğunda o etki varmış bu progesteronlarda vs lerdeCanım hangi ilaç o rahim kasılmasını engelleyen.
Prendol mıPrednol kullanıyorum bende ama verilen ilaçların çoğunda o etki varmış bu progesteronlarda vs lerde
Canım inşallah güzel haberler alırız gönülden diliyorumİnşaallah arkadaşım ,çok sevindim.İkimiz aynı gün vereceğiz testi.Hadi Bakalım hayırlısı![]()
canım bana doktor 11 dedi (3.gün) malesef beklemekle olacak bir iş değil bu . Bakın 5.günler testte pozitifi bile görüyor demek ki olanın çıkıyor. Bu mantıkla 7.gün testte çıkması lazım 3.günlerin.Doğal olarak da kana karışmış olması gerek çoktan. Ha herkes aynı depil tabiki geç döllenme olur beta düşükten başlar ama beta az da olsa çıkar. Doktorun 12 dediyse öyle yap bence. Keşke fazladan beklemek bir işe yarasaBen 13. Gün test vermeyi düşünüyorum garanti olsun diye![]()
Aile hekiminin kan tahlillrri e nabıza düşmüyor numara almadıysanız aile hekiminden sonucu almanıx lazım12 de çıkacaktı ama aile hekimliğinden rapor numarası almayı unuttum e nabıza düşsün diye sabahı beklemek zorundayım. Iğne yaptırdım her ihtimale karşı. Allahım hicbirimizin ümitlerini boşa çıkarmasın![]()
4 mg lik kullanıyorum ama regl de başladım hamilelik oluşsa bile devam edeceğiz dedi Dr um bakalım ne zamana kadar kullanacağız bağışıklık baskılayıcı olduğu için zaten muhtemelen ilk üç ay düşük riskini azaltmak için kullanmaya devam ettirecektir diye düşünüyorumPrendol mıah bu Prendol ah. Canım sen bu Prendol kaç mg ne zamana kadar alıyorsun
Geç döllenme olması imkansız döllenmis yerleştirdiler sadece yerleşme de gecikme olmuyormuş 5. Gün lerde ilk 48 saatte yerleşiyormus ama 3. Günler gelişimini tamamlayıp yerleştikleri için degisebiliyormus onlarda durum kimyasal vs olması durumuna karşın en net sonuç verecek tarihi bildiriyor Dr lar zaten kimi Dr önce verilen testleri kabul etmiyor test gününü kabul ediyorcanım bana doktor 11 dedi (3.gün) malesef beklemekle olacak bir iş değil bu . Bakın 5.günler testte pozitifi bile görüyor demek ki olanın çıkıyor. Bu mantıkla 7.gün testte çıkması lazım 3.günlerin.Doğal olarak da kana karışmış olması gerek çoktan. Ha herkes aynı depil tabiki geç döllenme olur beta düşükten başlar ama beta az da olsa çıkar. Doktorun 12 dediyse öyle yap bence. Keşke fazladan beklemek bir işe yarasa
Aile hekiminizi arasanız ulaşamaz misiniz yanındaki ebe söyler size sonucu12 de çıkacaktı ama aile hekimliğinden rapor numarası almayı unuttum e nabıza düşsün diye sabahı beklemek zorundayım. Iğne yaptırdım her ihtimale karşı. Allahım hicbirimizin ümitlerini boşa çıkarmasın![]()
keşke tutsa da felanca tarih anneleri gurubunda buluşsak :)Canım üzülme, benim de sonucum negatif çıkacak bence. Bir sonraki sefere birlikte denerizBurada yine buluşuruz.
YA ne bilim canım. Ters görüp moralimi bozmak istemiyorum ama çokda merak ediyorum,canım bana doktor 11 dedi (3.gün) malesef beklemekle olacak bir iş değil bu . Bakın 5.günler testte pozitifi bile görüyor demek ki olanın çıkıyor. Bu mantıkla 7.gün testte çıkması lazım 3.günlerin.Doğal olarak da kana karışmış olması gerek çoktan. Ha herkes aynı depil tabiki geç döllenme olur beta düşükten başlar ama beta az da olsa çıkar. Doktorun 12 dediyse öyle yap bence. Keşke fazladan beklemek bir işe yarasa
Söylüyorum hazırmısın4 mg lik kullanıyorum ama regl de başladım hamilelik oluşsa bile devam edeceğiz dedi Dr um bakalım ne zamana kadar kullanacağız bağışıklık baskılayıcı olduğu için zaten muhtemelen ilk üç ay düşük riskini azaltmak için kullanmaya devam ettirecektir diye düşünüyorumsen ne kadarlık kullaniyorsun
İzmir de yok ben kerem bey e gidiyorum kişiye göre verdikleri için bişey diyemiyorum kuzum ya bana ayriyeten iğne olarak da verdi iki doz tek kullanımlık transferden önce vuruldumSöylüyorum hazırmısıngünde toplam 32 mg
bu işde ciddi Bi gariplik var. 100 kişiden 2 kişi gibiyim. Doktorun kimdi canım
Aile hekiminizi arasanız ulaşamaz misiniz yanındaki ebe söyler size sonucu
Aile hekiminin kan tahlillrri e nabıza düşmüyor numara almadıysanız aile hekiminden sonucu almanıx lazım
Arkadaşlar yaptırdığınız sağlık ocakları kanları zaten en yakın hastaneye göndermiyor mu? Hangi il ilçeye bağlıysanız hastanelerin sonuç sayfasından tc kimlik num. İle bakıp öğrenebilirsiniz. E nabıza geç düşer ama hastane sonuç sayfasında sonuçlandığı an düşer.
Onlar kaç mg Dı canım. Bitanem kişiye göre ok. Ama nete göre verildi. Genetik hastalık yokki bu kadar yüksek alıyorum.İlk denemem bu... Yaş kaçtı canımİzmir de yok ben kerem bey e gidiyorum kişiye göre verdikleri için bişey diyemiyorum kuzum ya bana ayriyeten iğne olarak da verdi iki doz tek kullanımlık transferden önce vuruldum