2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Onlar kaç mg Dı canım. Bitanem kişiye göre ok. Ama nete göre verildi. Genetik hastalık yokki bu kadar yüksek alıyorum.İlk denemem bu... Yaş kaçtı canım
Benimde ilk denemem yaş 30 onlar kaç mg di hatırlamıyorum attım da bakamıyorum acaba ultrasonda bakarken mı görüyor kasılmaları bilemedim🤗🤗🤗

Son embriyo ile ilgili hastaneden kötü haber gelsi.gelisimi bu sabah durmuş maalesef. Pgt ye tek embriyom gidecek.insallah sonuç temiz gelirse bende ilk defa transfer olayını yaşarım. O kadar uzuldumki elim ayağım işe varmıyor..Allahım yüzümüzü güldür sen büyüksün..
Aaa üzüldün bitti tamam. 1 tanesi kalmış,şimdi onu düşün ve mutlu ol. 😊

Kızlar, buraya ben elendim yazacağımı düşünüyordum ama bir mucize oldu sanki. sanırım anne oluyorum. tahlil sonuçlarım geldi betahcg 1239 . hiç bir belirti yok diye çok umutsuzdum ve stres yapıyordum ama demekki belirti ile olmuyormuş bu işler. düşünmeyin sadece bekleyin .. Allahım herkesin beklediğini versin inşallahhhh

Ne zaman tutunuyor genelde ilk defa 3.gun emriyo transferi oldum.
Benim bildiğim 5gun embriyosu 2.cuncu gunde 3gun rmbriyosuda 5.gun falandır morini bozma boşver belirtiye takılma geçen bı arkadasim bütün belirtileri yaşadı negatif çıktı kesin olan kan testi

Kızlar, buraya ben elendim yazacağımı düşünüyordum ama bir mucize oldu sanki. sanırım anne oluyorum. tahlil sonuçlarım geldi betahcg 1239 . hiç bir belirti yok diye çok umutsuzdum ve stres yapıyordum ama demekki belirti ile olmuyormuş bu işler. düşünmeyin sadece bekleyin .. Allahım herkesin beklediğini versin inşallahhhh
Hayırlı olsun doktorların dediği hep kimseyle kendinizi kıyaslamayın ve belirti aramayın gerçekten öyle kaçıncı gün değerin bu maşallah çok guzel

Back
X