- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #4.301
Yok canım ben istanbuldayımRecai Pabuccu sizde mi ankarada tedavu goruyosunuz
Pgt genel adı diye biliyorum burda herkes pgt dediği için bende pgt yazdım hep ama bizimki de ngs ye gitti aynı şey biri biraz daha kapsamlı sanırımArkadaslar pgt ile ngs arasindaki fark ne benimde bu tutmazsa ngs ye gidecek denildi 5.denemem Allah hepimizin kucagini doldursun insallah 5ez vakitteeee
Cevabınız icin tesekkurler kafam karismisti gerçkten kimse ngs demiyo diyePgt genel adı diye biliyorum burda herkes pgt dediği için bende pgt yazdım hep ama bizimki de ngs ye gitti aynı şey biri biraz daha kapsamlı sanırım
İşte tecrübe hep. Doktorda bulmak mesele ne canım. Erkek doktorlar daha iyi ama işte çekiniyor insanBilemedik aslinda tedaviye basladigi gbi bitiriyo hemen arkasina diger tedavi digeri gelio o bitio digeri her sferinde nasil yaptirdk bilmiyorum hala
Pazartesi 10 olacak inşallah pazartesi yapacağım korkarakYuksek ihtimalle cikar yaptiniz mi sabah
Canim rabbim sabrını artırsın insallahARkadaşlar sonucum 1.2 ,negatif. Umarım bekleyen arkadaşlar güzel sonuçlar alır.4.denememdi. Yine olmadı. Sevgiler
Taşırma nasıl oluyor acaba.Bende eğer tutmazsa merkezide doktoruda değiştiricem embrıyolarınızında isterseniz baska merkeze taşıtabılıyormussunuz farklı biriyle devam edicem katılıyorum
Aslında anlıyorum ki tüp bebek işine balıklama dalmadan önce her detayı oluyo araştırıp başlamak lazım. Sonra ekstradan birşeyler oluyorBanada ondan öyle dedi o zaman valla bizimde beynimizi yakıyorlar teşekkürler canım cevap için ben opudan sonra dondurulmadan pgt ye göndersek mi demiştim doktoruma yok yasın buyuk değil yok teshısın sebepsiz infertilite vs die gerek yok dedi ısrar etmediğime pişmanım
Amin canım.Zor bir süreç.Çok yıpratıcı 4 kere üst üste olumsuz olması.Ama ne geliyorki elden,hiçbirşey.Kısmet herşey.Umarım senin yüzün gülerCanim rabbim sabrını artırsın insallah
Insallah tez zamanda hayırlı,sağlıklı göz aydınlığı olacak evlatlar nasip eder rabbim bize.
Insallah bundan sonraki denemen son olur, sonu selamet olur inşallah rabbim rast götürsün
Haklısın canım bende 2 kez yaşadım malesef o süreci gerçekten çok zorAmin canım.Zor bir süreç.Çok yıpratıcı 4 kere üst üste olumsuz olması.Ama ne geliyorki elden,hiçbirşey.Kısmet herşey.Umarım senin yüzün güler
İnşaallah bu değiştirdiğin doktor ile olur canım.Valla ben doktor da değiştirdim ama yine olmadı.Olmuyor ,belki de vücudum kabul etmiyor.Bilmiyorum.Valla ilk 4 te doktorumuz surekli yok snn yumurtan kalitesiz yok kocanin spermi iyi degil gbi seyler salladi pko var ve tüplerim tikali ama diger testler normaldi bnde esimin hic bi skntisi yoktu.Ve 25 tane den sadece 3 tanesi filan dolleniyodu bu sfer doktoru degistrdim o da bukadar tutmadiysa ngs ye gonderilim dedi
Canım aminİnşaallah sonraki denemende olacak canım yolunun sonu ışık olsun içini ferah tut
Canim bilmiyorum biliyor musun Era testi die bisey var iyi kalitede embriyo transferi olup da tutmayanlara yapıyorlarİnşaallah bu değiştirdiğin doktor ile olur canım.Valla ben doktor da değiştirdim ama yine olmadı.Olmuyor ,belki de vücudum kabul etmiyor.Bilmiyorum.
Aynen beni trabsferinm transfem.TSH 3 çıktı aç olarak snr abir daha baktırdım tok 2.5 .transferden önce ondna önce normla cikiyirdu ama.ac değeri onemiymis ben hep tok baktiriyirdum.transferin uucncu günü baktırim dedim 4.5 çıktı aç olarak tekrarladım sonraki günler ,2.9 çıktı dahiliye ilaç başladı hamileler düşük tutmalı dedi.tuo bebek tedavisnde Dr Bülent tıraş tsh bir bucugun altında olmalı dermiş hatta bir arkadaş gidiyor ona. normalde de 2.5 un alti olmalı derlerinsulin aks homa ir ya i insulinn direnci de normal olmalıymis bana baktirmadi transferden sonra öğrenip baktırdım sınırda çıktı ama dahiliye sorun değil dedi..sonra bir dahaki tedaviye başlamadan su devlet hast deki genetik testini dra danışmak.lazim yaptıralım mi kiminde pıhtılaşma sorunu çıkıyormuş coraspine oksaoar ekliyormus mesela. Bir arkadaş dedi..Transferden önce tüm tedavide ve transferde OMEGA alınmallı mesela transferde bitince almaya fırsat bulamadım dr al demedi hiç.sordigumda alabilirsin dedi.Aslında anlıyorum ki tüp bebek işine balıklama dalmadan önce her detayı oluyo araştırıp başlamak lazım. Sonra ekstradan birşeyler oluyor
İnşaallah bu sefer olumlu sonuçlar canımHaklısın canım bende 2 kez yaşadım malesef o süreci gerçekten çok zor
Bizde 3.su için daha hazırlık aşamasındayız yani dinlenme en son martta yaptırdık negatif oldu
Temmuz adetinde gideceğim bu sefer de
Insallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah hepimizin
Oyle dusunme Allah bizi bekletiyor ki en güzelini nasip etsin insallah tez vakitte Rabbim ol desin nasip etsin bize insaallah ayrica biz elimizden geleni yapalim da gerisi Allahin bize takdir ettiği diye düşün insallah olur dua edelim birbirimizeİnşaallah bu değiştirdiğin doktor ile olur canım.Valla ben doktor da değiştirdim ama yine olmadı.Olmuyor ,belki de vücudum kabul etmiyor.Bilmiyorum.
Yok canım niye olsun. Nerden çıkartıyorsunuz böyle şeyleri. Doktor ağır kaldırmayın yeter diyor.saglikli beslenin,3 litre su için. Günde mutlaka yarım saat yürüyün ki kan akışı olsun diyorArkadaşlar ben şimdi otobüsle büyük bir parka gidip yürüyüş yapmış olacam biraz ,fazla yürümem .Geçer bir yere otururuz. Ama biraz yürümüş olacam sıkıntı olmaz dimi onbirinci gün bugün sonra teste gidecem.
Folik asit te veriliyormuş. Bana hiç birsey vermediler. Evet canım troid hormonu önemli. 2 ye ulaşamaması lazım biliyorum bende. Ben 32 prednol kullanıyorum ve benim için ilk deneme yapmış olan birine çok fazla. Ki bu kadar alan da yok. Neye göre kortizon alıyoruz bilmiyorum. Şu ilaçkar cidden. Çok önemli... Transfer öncesi tahlil yapıp estrojen pregestron ölçen doktorlar var. Ama benden tahlil alınmadı. Kan sulandırıcı iğne prulıton iğne aspirin estrofem 4 tane Prendol 32Aynen beni trabsferinm transfem.TSH 3 çıktı aç olarak snr abir daha baktırdım tok 2.5 .transferden önce ondna önce normla cikiyirdu ama.ac değeri onemiymis ben hep tok baktiriyirdum.transferin uucncu günü baktırim dedim 4.5 çıktı aç olarak tekrarladım sonraki günler ,2.9 çıktı dahiliye ilaç başladı hamileler düşük tutmalı dedi.tuo bebek tedavisnde Dr Bülent tıraş tsh bir bucugun altında olmalı dermiş hatta bir arkadaş gidiyor ona. normalde de 2.5 un alti olmalı derlerinsulin aks homa ir ya i insulinn direnci de normal olmalıymis bana baktirmadi transferden sonra öğrenip baktırdım sınırda çıktı ama dahiliye sorun değil dedi..sonra bir dahaki tedaviye başlamadan su devlet hast deki genetik testini dra danışmak.lazim yaptıralım mi kiminde pıhtılaşma sorunu çıkıyormuş coraspine oksaoar ekliyormus mesela. Bir arkadaş dedi..Transferden önce tüm tedavide ve transferde OMEGA alınmallı mesela transferde bitince almaya fırsat bulamadım dr al demedi hiç.sordigumda alabilirsin dedi.
Başka bilginiz varsa paylaşalım bence..Benim bildiklerim bunlar
Hormon tahlillerinin büyük kısmı aç olur canım. Şeker de yüksek se bevek tutunmada sorun yaşarmış. Bakalım Allaha emanet emeklerimiz artık.Aynen beni trabsferinm transfem.TSH 3 çıktı aç olarak snr abir daha baktırdım tok 2.5 .transferden önce ondna önce normla cikiyirdu ama.ac değeri onemiymis ben hep tok baktiriyirdum.transferin uucncu günü baktırim dedim 4.5 çıktı aç olarak tekrarladım sonraki günler ,2.9 çıktı dahiliye ilaç başladı hamileler düşük tutmalı dedi.tuo bebek tedavisnde Dr Bülent tıraş tsh bir bucugun altında olmalı dermiş hatta bir arkadaş gidiyor ona. normalde de 2.5 un alti olmalı derlerinsulin aks homa ir ya i insulinn direnci de normal olmalıymis bana baktirmadi transferden sonra öğrenip baktırdım sınırda çıktı ama dahiliye sorun değil dedi..sonra bir dahaki tedaviye başlamadan su devlet hast deki genetik testini dra danışmak.lazim yaptıralım mi kiminde pıhtılaşma sorunu çıkıyormuş coraspine oksaoar ekliyormus mesela. Bir arkadaş dedi..Transferden önce tüm tedavide ve transferde OMEGA alınmallı mesela transferde bitince almaya fırsat bulamadım dr al demedi hiç.sordigumda alabilirsin dedi.
Başka bilginiz varsa paylaşalım bence..Benim bildiklerim bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?