2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Arkadaslar pgt ile ngs arasindaki fark ne benimde bu tutmazsa ngs ye gidecek denildi 5.denemem Allah hepimizin kucagini doldursun insallah 5ez vakitteeee
Benim de 4.denenemdi bugün negatif sonucu aldık.İlk denemede embriyom oluşmadı,çok sigara içiyorsun dediler.2.’de tüplerdeki hidrosalpenks sıvısı yüzünden tutmadı dediler ,tüpleri aldırdım.3.’de hiç konuşmadım hoca ile sonrasında,4.için klinik değiştirdim ama burada da tutmadı.Nedeni için ne diyecek bakalım hoca.Sizin sorun ne?

Canım peki dikkat ediyor musun, nasıl hareket ediyorsun. Doktorum rutin hayatına devam et dedi ama ben kafaya takıyorum
Ben hala yatıyorum 3.gun sonra normal hayatina don dedi ama genede hic bisey yapmıyorum. Bilmiyirum ne kadar dogru hic bir fikrim yok yatmakda gezmekte aciklamasi yok. Hakkimizda hayirlisi belirti dersen sanirim hic bisey yok

Arkadaşlar ben şimdi otobüsle büyük bir parka gidip yürüyüş yapmış olacam biraz ,fazla yürümem .Geçer bir yere otururuz. Ama biraz yürümüş olacam sıkıntı olmaz dimi onbirinci gün bugün sonra teste gidecem.

Valla ilk 4 te doktorumuz surekli yok snn yumurtan kalitesiz yok kocanin spermi iyi degil gbi seyler salladi pko var ve tüplerim tikali ama diger testler normaldi bnde esimin hic bi skntisi yoktu.Ve 25 tane den sadece 3 tanesi filan dolleniyodu bu sfer doktoru degistrdim o da bukadar tutmadiysa ngs ye gonderilim dedi

Canım tüplerim alındı benim 3. denemeden önce.Doğal yolla kalma şansım yok.Bu 4.denemeydi ,hiçbir denemem tutmadı.Hayırlısı artık ,inşaallah siz olumlu sonuçlar alırsınız
İnşaallah sonraki denemende olacak canım yolunun sonu ışık olsun içini ferah tut

NGS mi o neymis.hangi merkezler bunlar bukadar ilgileniyor .Bize olmadı deyip birakiyorlar
Ben ankarada centruma gidiyorum ilgilensinler ya valla bizle hicbirimizi kazanc kapisi görmesinler bu birazda doktor vicdaniyla alakali bnce Allah iyilerle karsilastirsin hepimizi

Sanırım bazen aynı doktorda ısrar etmenek gerek iyi doktor bylmakda mesele..... Doktorun kim canım

Ben ankarada centruma gidiyorum ilgilensinler ya valla bizle hicbirimizi kazanc kapisi görmesinler bu birazda doktor vicdaniyla alakali bnce Allah iyilerle karsilastirsin hepimizi
Malesef evet canım kazanç kapısı olduk. Piyasa bu resmen. Alınan ilaçlar vs maddi manevi

Banada ondan öyle dedi o zaman valla bizimde beynimizi yakıyorlar teşekkürler canım cevap için ben opudan sonra dondurulmadan pgt ye göndersek mi demiştim doktoruma yok yasın buyuk değil yok teshısın sebepsiz infertilite vs die gerek yok dedi ısrar etmediğime pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…