- 26 Mart 2018
- 28.475
- 128.075
- 598
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #4.281
Anladım canım dna hasar testi gibi demek ki.Kan tahlili yapıyorlar ama her merkez yapmıyor kanı alıyorlar başka laboratuvara gönderiyorlar bizimki Ankara ya gitmişti belki sizin kan verdiğiniz merkez bakıyordur
Benim de 4.denenemdi bugün negatif sonucu aldık.İlk denemede embriyom oluşmadı,çok sigara içiyorsun dediler.2.’de tüplerdeki hidrosalpenks sıvısı yüzünden tutmadı dediler ,tüpleri aldırdım.3.’de hiç konuşmadım hoca ile sonrasında,4.için klinik değiştirdim ama burada da tutmadı.Nedeni için ne diyecek bakalım hoca.Sizin sorun ne?Arkadaslar pgt ile ngs arasindaki fark ne benimde bu tutmazsa ngs ye gidecek denildi 5.denemem Allah hepimizin kucagini doldursun insallah 5ez vakitteeee
NGS mi o neymis.hangi merkezler bunlar bukadar ilgileniyor .Bize olmadı deyip birakiyorlarArkadaslar pgt ile ngs arasindaki fark ne benimde bu tutmazsa ngs ye gidecek denildi 5.denemem Allah hepimizin kucagini doldursun insallah 5ez vakitteeee
Ben hala yatıyorum 3.gun sonra normal hayatina don dedi ama genede hic bisey yapmıyorum. Bilmiyirum ne kadar dogru hic bir fikrim yok yatmakda gezmekte aciklamasi yok. Hakkimizda hayirlisi belirti dersen sanirim hic bisey yokCanım peki dikkat ediyor musun, nasıl hareket ediyorsun. Doktorum rutin hayatına devam et dedi ama ben kafaya takıyorum
Canım tüplerim alındı benim 3. denemeden önce.Doğal yolla kalma şansım yok.Bu 4.denemeydi ,hiçbir denemem tutmadı.Hayırlısı artık ,inşaallah siz olumlu sonuçlar alırsınızCanım inşaAllah sen doğal yoldan tez zamanda kalırsın
İnşallah sen de yakında tekrar denersin canım, olana kadar pes etme şansımız yokCanım tüplerim alındı benim 3. denemeden önce.Doğal yolla kalma şansım yok.Bu 4.denemeydi ,hiçbir denemem tutmadı.Hayırlısı artık ,inşaallah siz olumlu sonuçlar alırsınız
Amin kuzum inşallah. Rabbim sanada bana da isteyen herkese versin....Canım tüplerim alındı benim 3. denemeden önce.Doğal yolla kalma şansım yok.Bu 4.denemeydi ,hiçbir denemem tutmadı.Hayırlısı artık ,inşaallah siz olumlu sonuçlar alırsınız
Valla ilk 4 te doktorumuz surekli yok snn yumurtan kalitesiz yok kocanin spermi iyi degil gbi seyler salladi pko var ve tüplerim tikali ama diger testler normaldi bnde esimin hic bi skntisi yoktu.Ve 25 tane den sadece 3 tanesi filan dolleniyodu bu sfer doktoru degistrdim o da bukadar tutmadiysa ngs ye gonderilim dediBenim de 4.denenemdi bugün negatif sonucu aldık.İlk denemede embriyom oluşmadı,çok sigara içiyorsun dediler.2.’de tüplerdeki hidrosalpenks sıvısı yüzünden tutmadı dediler ,tüpleri aldırdım.3.’de hiç konuşmadım hoca ile sonrasında,4.için klinik değiştirdim ama burada da tutmadı.Nedeni için ne diyecek bakalım hoca.Sizin sorun ne?
İnşaallah sonraki denemende olacak canım yolunun sonu ışık olsun içini ferah tutCanım tüplerim alındı benim 3. denemeden önce.Doğal yolla kalma şansım yok.Bu 4.denemeydi ,hiçbir denemem tutmadı.Hayırlısı artık ,inşaallah siz olumlu sonuçlar alırsınız
Ben ankarada centruma gidiyorum ilgilensinler ya valla bizle hicbirimizi kazanc kapisi görmesinler bu birazda doktor vicdaniyla alakali bnce Allah iyilerle karsilastirsin hepimiziNGS mi o neymis.hangi merkezler bunlar bukadar ilgileniyor .Bize olmadı deyip birakiyorlar
Sanırım bazen aynı doktorda ısrar etmenek gerekValla ilk 4 te doktorumuz surekli yok snn yumurtan kalitesiz yok kocanin spermi iyi degil gbi seyler salladi pko var ve tüplerim tikali ama diger testler normaldi bnde esimin hic bi skntisi yoktu.Ve 25 tane den sadece 3 tanesi filan dolleniyodu bu sfer doktoru degistrdim o da bukadar tutmadiysa ngs ye gonderilim dedi
Malesef evet canım kazanç kapısı olduk. Piyasa bu resmen. Alınan ilaçlar vs maddi maneviBen ankarada centruma gidiyorum ilgilensinler ya valla bizle hicbirimizi kazanc kapisi görmesinler bu birazda doktor vicdaniyla alakali bnce Allah iyilerle karsilastirsin hepimizi
Banada ondan öyle dedi o zaman valla bizimde beynimizi yakıyorlar teşekkürler canım cevap için ben opudan sonra dondurulmadan pgt ye göndersek mi demiştim doktoruma yok yasın buyuk değil yok teshısın sebepsiz infertilite vs die gerek yok dedi ısrar etmediğime pişmanımEvet benim doktorum da donmuşa yapamayız dedi. Çünkü çözdürüp biyopsi alıp analize gönderip sonuç bekliyorsun ve çözülen embriyoyu tekrar dondurmak zorundasın bu süreçte. Ve bu embriyoda travma yaratabilir demişti
Bilemedik aslinda tedaviye basladigi gbi bitiriyo hemen arkasina diger tedavi digeri gelio o bitio digeri her sferinde nasil yaptirdk bilmiyorum halaSanırım bazen aynı doktorda ısrar etmenek gerekiyi doktor bylmakda mesele..... Doktorun kim canım
Ben d eboyle dusunuyirum herbirinin tecrübesi ayrı tedavisi biraz farklı .Ben degistiriirmSanırım bazen aynı doktorda ısrar etmenek gerekiyi doktor bylmakda mesele..... Doktorun kim canım
Bende eğer tutmazsa merkezide doktoruda değiştiricem embrıyolarınızında isterseniz baska merkeze taşıtabılıyormussunuz farklı biriyle devam edicem katılıyorumBen d eboyle dusunuyirum herbirinin tecrübesi ayrı tedavisi biraz farklı .Ben degistiriirm
GenetikNe tahlili bu
Senin doktorun kim canımBilemedik aslinda tedaviye basladigi gbi bitiriyo hemen arkasina diger tedavi digeri gelio o bitio digeri her sferinde nasil yaptirdk bilmiyorum hala
Recai Pabuccu sizde mi ankarada tedavu goruyosunuzSenin doktorun kim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?