2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Ne bilim canım yaaa. Yarın 11. Gün yarın az çok kanda biş olur mu acaba

Ne bilim canım yaaa. Yarın 11. Gün yarın az çok kanda biş olur mu acaba
hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun. ama sen yine de kan testi yap derim belli olmaz. idrar testlerine çok güvenmiyorum ben. çok defa pozitifler görüp adet olduğumu bilirim. bir arkadaşımda erken gebelik testlerinden yapmıştı günü geçmişti ama çıkmamıştı. sonradan hamile kaldığını öğrendi belli olmaz. kimisininde zınk diye çıkıyor. ama kafandan atman için o kan testini yaptırman gerekiyor. Allah ol derse olur

Evet canım doktorda kan ver bugün dedin. E o zaman 10.gün kan veriliyorsa neden 12.gün test günü diyorlar

Canım 3. Gün embriyosu benim. 10.Gün bugün. İdrarda olumsuz. Kan mı versem
Bence acele etmeyin test gününde verin. Düşük değerler çıktığında da birkaç gün daha devam ettiriyorlar ilaçlara. Benim bugün 2.3 çıktı ilaçları bıraktım 13.gün

Bence acele etmeyin test gününde verin. Düşük değerler çıktığında da birkaç gün daha devam ettiriyorlar ilaçlara. Benim bugün 2.3 çıktı ilaçları bıraktım 13.gün
Nasip artık. Doktor bugun kan ver dedi. Yarın vericem 11. Gün de.... İlaçları boşa yuttugyma mı yanayım yan etkilerini bu sıcakta fazla yaşadığıma mı yoksa umutlarımıza. Eşim çok üzülecek,

Kizlar benim bugün 6. gün transferden sonra dayanamadım idrardan gebelik testi yaptım fakat bir kaset tipi ucuz testlerden yaptım cok silik belli belirsiz çıktı bir de predictor erken gebelik testinde baya belirgin çıktı. Neye inanacağıma şaşırdım kan testi günüm cuma günü aslında. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Eklentiler

• IMG_20210628_131805.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 38
kasette silik çıkması normal zaten canım, bence var hayırlı olsunnnnnnnn

Henüz test vermediniz bile niye bu kadar ümitsizliğe kapıldınız Allahtan ümit kesilmez Ben o düşük değerle ilaçları kullanmaya devam ettim elbet ben de üzüldüm ama dedim ki zaten haftalardır içiyorum ben bu ilaçları eğer küçük bir olasılık varsa neden iki gün fazladan içmeyeyim diye kendimi motive ettim. Belki yüksek çıkar değeriniz belki küçük çıkar ama küçük çıksa da umudunu yitirmeyen bazı kişilerin sonradan arttığı çok olmuş bu forumda okudum hep. Her şey Allahtan olacaksa da olmayacaksa da zor biliyorum ama yine de olacakmış gibi düşünürsek o küçük olasılıklar bizi bulabilir

Kaçıncı gün embriyosu canım hayırlı olsun inşallah kanda da güzel sonuçlar alırsın

Haklısın canım. İster istemez insan hüzünleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…