2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

canım hücre sayısı da önemli, belli bir sürede belli bir bölünme bekleniyor, ama bir de yunurtanın dışında bulunan kabuk gibi bir kısım var, hücre bölünmelerinden sonra o kısmın yapısı deşiyor, inceliyor, bu sayede rahme tutunabiliyor, kaliteyi belirlerken hücre bölünmesine, hücrelerin aynı büyüklükte olmasına, bu dış kısmın yapısına ve embriyonun şekline bakılıyor. benim bildiğim bunlar yani.

Canım amin. Senin de bebişin sağlıkla gelir umarım. Biraz yoğun çalışıyorum, bu yaz tatil zor gibi ama bakalım dinlenmek de lazım. Biraz beslenmeyi düzelterek yeniden başlama fikri iyi gibi. Düşünüyoruz , sağol.

Ben 4 yıldır deniyorum hep 3. gün embriyosu oluyor transfer ediyorlardı taze taze tutmuyordu. Bu sefer dondurulmuş denedim o da tutmadı. O yüzden dedim o elimizdekiler de tutmaz mı acaba ama belli de olmaz , düşüneceğiz artık yeniden mi denemeyi yoksa olanları mı yapmayı.

Bende uçak yolculuğu yapacağım sıkıntı olabilirmiymiş ki
Ay bilmiyorum canım. Bugün okuldan bir arkadas dedi ki sonucun belli olana kadar binme uçağa. Pozitif olursa da binme dedi. Seda sayan mi ne yeni hamile kaldığında uçağa binmiş,basınç etkisiyle düşürmüş heralde. Öyle dedi bana,ben onun yalancısıyım bence bir sıkıntılı bir gebelik değilse birşey olmaz ama yine de danışmak lazım. Amannn tuttu da sanki, uçağı da sorun oldu seninki pozitifti sanırım. İstersen bir doktora danis canım,ne olur ne olmaz

Şehir dışından gelenler de geri gidiyor özel araçla mı gidiyorlar acaba hep ya benim doktorum işinde çok iyi ama biraz soğuk duruyor o yüzden pek bişey sormuyorum kendisine burdakilere soruyorum

Dün yaptırdım pozitif çıktı yarın tekrar yaptırcam. Ben taşınıyorum mecbur gitmem lazım 20 saatlik yol gözüm kesmediği için uçakla gidicem ama çok korkuyorum
Allah yardimciniz olsun dr bana istrahat ve ilaclara devam dedi insallah bir sorun yasamazsiniz dr danisin sikinti yok derse elinizden geldgince dikkatli olun yok sikintili derse esinizde dostunuzda kalin kalabiliyorsnz diger hersey halllolur emin olun

Anladim canım sağol benim bu konuda hiç bir bilgim yok sadece 7ve 8 hücreli iki embriyo için iyi kalite dediler o kadar .

Tam olarak ben işte sonrasında gittim kan verdim pozitif canım gözün aydın diyelim mı rabbim kucagina almayı da nasip etsin

Kalite hücrelerin yapısına(hücrelerin düzgün ve hemen hemen aynı boyutta olması) çoğalma zamanına embriyonun etrafındaki halkanın şekline göre falan belirleniyormuş. Bizim 1 tane 1. Kaliteydi ama tutmadı. O yüzden takılmamak lazım bence kalitesine. Allah ım nasip eder inşallah

Size fotoğrafını vermediler mi embriyonun transfer sonrası

Orası öyle Özlem'cigim ama yani bu belirsizlikler çok yoruyo şimdi iyi kalite dendiği zaman insanın umudu daha fazla oluyo.zatdn ufacık umuda tutunuyoruz.Daha net açıklama bekliyo insanda onlarında elinde degil gerçi onlarda bilmiyorlar, çok bilinmez bir süreç tam kafayı yemelik.

Tez vakitte nasip etsin inşallah canım takılmak değilde insan neden sonuç ilişkisi ariyo.Halbuki hep aynı kapıya çıkıyoruz nasip Allah ol derse olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…