2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Canım kaçıncı gün embriyosu? İnşaAllah tamamına erdirsin mevla

Tez vakitte nasip etsin inşallah canım takılmak değilde insan neden sonuç ilişkisi ariyo.Halbuki hep aynı kapıya çıkıyoruz nasip Allah ol derse olacak
Ben de arıyorum evet nedeni çok haklısın benim demek istediğim kaliteli tutmuyorken orta kaliteli tutabiliyor. Artık biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbim e kalmış

Size fotoğraf mi verdiler.Bizede vermediler canım verildiginide ilk senden duyuyorum böyle bişey olduğunu bilmiyordum.Ama her merkez farklı tabi buzimki vermiyo demekki.
Aynen canım transfer sırasında elime tutuşturdular benim de haberim yoktu böyle bişey olacağından bakar bakar ağlarım artık tutmadı ya

Kızlarrrr 5. Gün çift embriyo 21 inde transfer yaptırdım bugün 7. Günüm kan testi verdim değerim 60,7 hamileyimmmmm
Ahhh çok şükür, gözün aydın canım. Şimdi bir level daha atladık beklemeye devam heyriecan daha da artıyor. Allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin :)

Gözün aydın canım inşallah sağlıkla artsın değerlerin ben daha cesaret edip baktirmadim 8. Güne geldik bile perşembeye bekliyorum ben
yaa ben dayanamadım artık içime doğdu eşime sanırım hamileyim ben bugün test yaptırıcam dedim öle yaptırdım :) inşallah değerim kat kat artar sağlıkla gelir yavrum :) en kısa zamanda güzel haberini bekliyorum canım inşallah isteyen herkesin rabbim kucağını doldurmak nasip etsin :)

Benim herif de kiziyo zaten Dr 10. Gün dedi diye neyse iki gün kaldı napalim amin insallahhh

Ahhh çok şükür, gözün aydın canım. Şimdi bir level daha atladık beklemeye devam heyriecan daha da artıyor. Allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin :)
canım çok teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allahım :) isteysen herkese nasip olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…