- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #4.761
Böyle oldugunu bilmiyorduk ki. En gec 3 te alırız diye biliyordum. Acilde nasıl veriliyorArtık sabah erken versen de yarın öğleye doğru ulaşıyor sağlık ocağına sonuç. Keşke özel hastenede ya da devletin acilinden yaptirsaydin canım
hayır canım yapmadım hiç yapma isteğide olmadı direk kan verdim en sağlamı o :)evde idrar testi yapmış mıydınız
hadi inşallah :)))))ayyy bi de 3üz olurmuş
yarın öğlen cıkar diyorlar ama geceye kadar cıkmış oluyor labim şifre veriyorlar tcnizle girip bakabiliyosunuz.Kaç gibi çıkar ki
Insah bizde keske ole desek belirtimiz yok ama hamile kaldik diye insallhhiç belirtisi olmayıp pozitif alanlar var kızlar, inşallah sizlerin de öyle olur
Al benden de o kadar biri bari tutsun yani goguslerinde falan herangi bisey varmi ates basma vsTık yok valla 3 taneside gitcek hali yok ya birinden biri duruyodur diye umutluyum ama
Ateş basması var göğüslerimde hiç bişey yok karnımda şişlik varAl benden de o kadar biri bari tutsun yani goguslerinde falan herangi bisey varmi ates basma vs
Evet bende de ates basmasi var ama progestan fitili yapiyor galiba :) hic test yaptinmi evdeAteş basması var göğüslerimde hiç bişey yok karnımda şişlik var
Bu sabah yaptım negatif çıktıEvet bende de ates basmasi var ama progestan fitili yapiyor galiba :) hic test yaptinmi evde
Acilde ilaç almam lazım gebelik şüphem var deyince tahlil yapıyorlarBöyle oldugunu bilmiyorduk ki. En gec 3 te alırız diye biliyordum. Acilde nasıl veriliyor
Acilde ilaç almam lazım gebelik şüphem var deyince tahlil yapıyorlar
Tup bebek transferi olduk test tarihim geldi desek yapmiyorlarmuAcilde ilaç almam lazım gebelik şüphem var deyince tahlil yapıyorlar
E nabızdan bakıyorum sonuc yok. Bana şifre veren olmadı yayarın öğlen cıkar diyorlar ama geceye kadar cıkmış oluyor labim şifre veriyorlar tcnizle girip bakabiliyosunuz.
Ayy ben ilkinde oyle dedim karbim agrio dedim bana serum takmislardi
Acilde ilaç almam lazım gebelik şüphem var deyince tahlil yapıyorlar
Kısmet artık. Benim evimin önünde iki tane özel hastane var. 10 TL test ücreti 40 dakikaya çıkıyorTüh bilseydim oraya giderdim kız e nabızdan bakıyorum birsey yok hala canım
Acil de ugraşmazlar diye gitmedim. Senin acillik durumun yok derler diyeTup bebek transferi olduk test tarihim geldi desek yapmiyorlarmu
Burda 70 TL tıp merkezi. Valla 10 lra bedava. Enjeksiyon 5 TL ye yapıyorlarKısmet artık. Benim evimin önünde iki tane özel hastane var. 10 TL test ücreti 40 dakikaya çıkıyor
Acilden yapmiyorlar canım. Adı üstünde acilTup bebek transferi olduk test tarihim geldi desek yapmiyorlarmu
Valla 5 ay önce öyleydi. Şimdi olsun olsun en fazla 20 olsun. Ama 70 De çok pahalı. Resmen insanların duygularını kullanarak kazikliyorlar.Burda 70 TL tıp merkezi. Valla 10 lra bedava. Enjeksiyon 5 TL ye yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?