- 12 Kasım 2020
- 198
- 177
- 18
- 32
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
- #4.781
malesef aile hekiminin sonuçları e nabızda gözükmüyor labim diye bi site var orda gözüküyor. aslında siz söylemedikçe vermiyorlar, internetten takip edicem şifre verirmisiniz dediğinizde veriyor benim aile hekimi.E nabızdan bakıyorum sonuc yok. Bana şifre veren olmadı ya
sen de durum nasıl canım. Belirti var mıKısmet artık. Benim evimin önünde iki tane özel hastane var. 10 TL test ücreti 40 dakikaya çıkıyor
Benim icin acil :) derim sgkk tikir her ay kesiyor yapsinlar kan tahlilimiAcil de ugraşmazlar diye gitmedim. Senin acillik durumun yok derler diye
Bizim burda ozel hastanede 250 istiyorlar bi kan icin okadar veremmValla 5 ay önce öyleydi. Şimdi olsun olsun en fazla 20 olsun. Ama 70 De çok pahalı. Resmen insanların duygularını kullanarak kazikliyorlar.
Yok canım. Hiç bir belirti. Hiç birşey de hissetmiyorum. Herhalde olmadı yine. Sadece göğüslerim sis ve acıyor,kasık batması çok çok nadir. Ama bu ikiside progestandan oluyor. Kesinlikle belirti falan değil.sen de durum nasıl canım. Belirti var mı
İnşallah yanılırsın kuzum. Ben de bilmiyorum, psikolojik çoğu düşüncem sanki.Yok canım. Hiç bir belirti. Hiç birşey de hissetmiyorum. Herhalde olmadı yine. Sadece göğüslerim sis ve acıyor,kasık batması çok çok nadir. Ama bu ikiside progestandan oluyor. Kesinlikle belirti falan değil.
oha yaa 250 de neymiş dna testi mi yapıyor töbe ya insanları sömürüyorlar resmenBizim burda ozel hastanede 250 istiyorlar bi kan icin okadar veremm
Kesinlikle canım. Allah tan korkmuyor lar. Para hırsı bürümüş herkesi insaf lazımValla 5 ay önce öyleydi. Şimdi olsun olsun en fazla 20 olsun. Ama 70 De çok pahalı. Resmen insanların duygularını kullanarak kazikliyorlar.
Ya canım şimdiye kadar çok olumsuz durumlarla karşılaştık. Ne düşüneceğimizi bilemiyoruz bazen. Hep olumsuzu kodlanmışiz. Şahsen kürler le başladım yola,kadına gittim,presed jel kullandım,rahim filmi çekildim,1 aşılama yaptım,1 tüp bebek,bunlarin hepsi olumsuz oldu. İlk tüp bebek denememde tutmayınca yuhhhh dedim. Bu da tutmayacaksa başka ne kaldı ki denenmedik dedim. Tam bir hayal kırıklığı olmuştu. Ama bu 2. Denememde nedense rahatım. Olursa olur olmazsa olmaz diyorum. Allah'ı vekil kıldım. Hayırlısı ne ise bana onu nasip etsin.İnşallah yanılırsın kuzum. Ben de bilmiyorum, psikolojik çoğu düşüncem sanki.
Burda enjeksiyonu da biri 3 TL'ye biri 5 TL'ye yapıyor. Yani bu test hamilelik gibi çok özel çok önemli bir şey olduğu için faydalaniyorlar. Yani bugün E2 progestan vs tahlillerimiz bile bu kadar tutmuyorken,hcgden fahiş fiyat almaları haksızlıkKesinlikle canım. Allah tan korkmuyor lar. Para hırsı bürümüş herkesi insaf lazım
Kuzum sagol aradım aldım kayıt numaramı. Ya istemem mi lazım versene kardeşim. Yavaş yavaş orda çıkıyor cidden. Yalnız wbc neyse yüksekmalesef aile hekiminin sonuçları e nabızda gözükmüyor labim diye bi site var orda gözüküyor. aslında siz söylemedikçe vermiyorlar, internetten takip edicem şifre verirmisiniz dediğinizde veriyor benim aile hekimi.
amenna aynen öyle canım. Ben de kür mü denesem diyordum, onu da denemeyeyim o zamanYa canım şimdiye kadar çok olumsuz durumlarla karşılaştık. Ne düşüneceğimizi bilemiyoruz bazen. Hep olumsuzu kodlanmışiz. Şahsen kürler le başladım yola,kadına gittim,presed jel kullandım,rahim filmi çekildim,1 aşılama yaptım,1 tüp bebek,bunlarin hepsi olumsuz oldu. İlk tüp bebek denememde tutmayınca yuhhhh dedim. Bu da tutmayacaksa başka ne kaldı ki denenmedik dedim. Tam bir hayal kırıklığı olmuştu. Ama bu 2. Denememde nedense rahatım. Olursa olur olmazsa olmaz diyorum. Allah'ı vekil kıldım. Hayırlısı ne ise bana onu nasip etsin.
Genel olarak bakteri, virüs, mantar ve parazitlere bağlı olarak oluşan enfeksiyonlar, kan düzeyinde WBC seviyesinin yüksek olmasına neden olabilir. Ayrıca enfeksiyon dışı iltihaplanmaya yol açan, dermatit benzeri deri iltihapları, romatizmal rahatsızlıklar, iltihaplı bağırsak hastalıkları ve organ kanserleri, WBC değerinin yükselmesine yol açabilir. WBC yüksekliğine neden olan diğer etkenler şu şekilde sıralanabilir:Kuzum sagol aradım aldım kayıt numaramı. Ya istemem mi lazım versene kardeşim. Yavaş yavaş orda çıkıyor cidden. Yalnız wbc neyse yüksek
ayyy Z Zeyneppb inşallah gebelik şıkkıdırGenel olarak bakteri, virüs, mantar ve parazitlere bağlı olarak oluşan enfeksiyonlar, kan düzeyinde WBC seviyesinin yüksek olmasına neden olabilir. Ayrıca enfeksiyon dışı iltihaplanmaya yol açan, dermatit benzeri deri iltihapları, romatizmal rahatsızlıklar, iltihaplı bağırsak hastalıkları ve organ kanserleri, WBC değerinin yükselmesine yol açabilir. WBC yüksekliğine neden olan diğer etkenler şu şekilde sıralanabilir:
- Gebelik,
- Anksiyete ve stres varlığı,
- Hormonal bozukluklar,
- Kullanılan ilaçlar,
- Sigara kullanımı,
- Aşırı egzersiz,
- Dalağın alınmış olması (splenektomi)
- Kronik böbrek yetmezliği,
- Lösemi,
- Miyeloproliferatif bozukluklar,
- Bağışıklık sistemi bozuklukları,
- Hemoliz olarak adlandırılan kan parçalanması hastalıkları,
- Kalp krizi.
BAK YÜKSEK OLUNCA BUNLAR OLUYORMUŞ BİZ GEBELİĞE YORUP HAYIRLI OLSUN DİYELİM :)
Yaaaa aynen ole devlette giderim acibadem ile anlasma var ama bize uzak trafik vs sikinti o yuzden buralarda yaptiririm pozitif olursa sinucum giderim :)oha yaa 250 de neymiş dna testi mi yapıyor töbe ya insanları sömürüyorlar resmen
Hadj insallh sonucunun guzel habrrlerini bekliyoruzKuzum sagol aradım aldım kayıt numaramı. Ya istemem mi lazım versene kardeşim. Yavaş yavaş orda çıkıyor cidden. Yalnız wbc neyse yüksek
hayırlı haberlerle gel bize inşallah canım :)Yaaaa aynen ole devlette giderim acibadem ile anlasma var ama bize uzak trafik vs sikinti o yuzden buralarda yaptiririm pozitif olursa sinucum giderim :)
Ne bilim canım ya inşaAllahGenel olarak bakteri, virüs, mantar ve parazitlere bağlı olarak oluşan enfeksiyonlar, kan düzeyinde WBC seviyesinin yüksek olmasına neden olabilir. Ayrıca enfeksiyon dışı iltihaplanmaya yol açan, dermatit benzeri deri iltihapları, romatizmal rahatsızlıklar, iltihaplı bağırsak hastalıkları ve organ kanserleri, WBC değerinin yükselmesine yol açabilir. WBC yüksekliğine neden olan diğer etkenler şu şekilde sıralanabilir:
- Gebelik,
- Anksiyete ve stres varlığı,
- Hormonal bozukluklar,
- Kullanılan ilaçlar,
- Sigara kullanımı,
- Aşırı egzersiz,
- Dalağın alınmış olması (splenektomi)
- Kronik böbrek yetmezliği,
- Lösemi,
- Miyeloproliferatif bozukluklar,
- Bağışıklık sistemi bozuklukları,
- Hemoliz olarak adlandırılan kan parçalanması hastalıkları,
- Kalp krizi.
BAK YÜKSEK OLUNCA BUNLAR OLUYORMUŞ BİZ GEBELİĞE YORUP HAYIRLI OLSUN DİYELİM :)
32mg yaniNe bilim canım ya inşaAllahama kortizon kullanımında yükseltiyor muş günde 32 aldım 20 güne yakın
Ay inşallah canım. Ama kortizon da yükseltiyormuş. Günde 32 mg aldım 20 güne yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?