2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Kızlar gecen transfrrimde aile hekiminde kan vermiştim beta hcg değeri düşük çıkınca doktor laboratuvara bahanne bulup anlaşmalı olduğu yere yönlendirdi ve 200 tl bayıldım ve aynı cıktı çok pişmanım siz siz olun kendi istediğiniz yerde verin gayette aile hekiminde güzel cıkıyor sonuclar. Bizim verdiğimiz bu betalardan bile prim aldıklarını düşünüyorum artık iyice kazanç kapısı olduk bu umudun peşinde

çok yazık gerçekten, zaten bu yol çok meşakkatli

Malesef canım yürüyen kasa bellediler bizi

Sonuclar aynı mı çıktı peki?

merhaba kızlar bişey soracağım size benim bu gün kan testim 480 çıktı.12. gün. çok şükür yükseliyor. ama doktor kese için 13 temmuza gün verdi çok geç değil mi. nasıl geçeçek bilmiyorum ya. asıl zorlu süreç transferden sonrası gercekten . öncesi günler 5 er 5er geçiyodu sanki şimdi gün 24 saat bana 48 sanki :)))

Aile hekimi kan aliyor ama sonucta devlet hastanesine gindrriliyor butun numuneler sacmalamaya basladilar artik ellerine dustuk diye surunduriyorlar resmen

Merhaba kese beta hcg 1500 -2000 civarında görünüyor sizin gelecek hafta görünür inşallah hayırlıs ugurlu olsun yogunluğu varsa ondan öyle randevu vermiş olabilir bahceciye mi gidiyorsunuz

canım hayırlı olsun allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)

Kalp atışını da duyabiliriz belki diyip vermiş olabilir

Canım Hayırlı olsun benim de 7. gün test sonucum 60,7 çıktı :) nomal mi sence ya çok araştıramadım heycandan :)
Allah razı olsun inşallah tez zamanda hepimiz bebeğimizi kucağımıza alırız. Canım değerin maşallah çok iyi şöyle diyeyim ben 6.günde kan testi yapmıştım 5.9 çıkmıştı. Doktorumu aradım kan verdim diyince lütfen benimle değerinizi paylaşmayın demişti. Şu an anlamı yok diye. Onun üstüne 12.güne kadar bir daha kan testi vermedim. Çok zor olsa da her gün kan versem mi diye düşünsem de bekledim. bir şey demem çok uygun olmaz sadece biraz sabır kardeşim. Sabret inşallah güzel olur.

canım benim çok teşekkür ederim :) bende doktoruma atmadım değerimi test günü hariç yaptığın testleri sakın atma demişti ben tekrar yarın yine kan testi yaptırıcam sonra cumartesi tekrar yaptırıp doktora o sonucu atıcam :) hakkımız da hayırlısı olsun inşallah :)

Hayırlı olsun bilgilendirdiğn için çok sağol 21 haziranda 3 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi hiç bir belirtim yok tutmadı diye korkuyorum ilk denemem
21 Haziran çok erken. Bence hiç düşünmeyin. Oluruna bırakmak en iyisi. Her ne kadar yapamasak da... Benimde kesin hamileyim diyebileceğim bir belirtim olmadı ama 2 gündür adet olacak gibi hissediyorum şu an bile.

21 Haziran çok erken. Bence hiç düşünmeyin. Oluruna bırakmak en iyisi. Her ne kadar yapamasak da... Benimde kesin hamileyim diyebileceğim bir belirtim olmadı ama 2 gündür adet olacak gibi hissediyorum şu an bile.
Yarın progesteron tahlili yaptır dedi doktorum kan verirken yaptırsam mı çıkar mı ?

İnşallah ama bence gününü bekle. Ben çok zor sabrettim. Her gün kan vereyim diye defalarca geçti içimden ama doktorumun o tepkisinden sonra en iyisi beklemek dedim. Üstelik sağlık ocağı, hastane hepsi eve çok yakın. Birde eşim bırakmıyodu sürekli vazgeçirdi. Aslında denildiği günü bekleyip yapmak biraz daha rahatlatıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…