- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #2.161
Hayırlı olsun tekrardan rabbim kucağınizda almayı nasip etsin. Lütfen bize de dua etmeyi unutmayın. 6 seneden sonra ilk defa transfer olacam ...anca bu derdi çekenler birbirini anlar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bunlara para verip durma boşuna normal testlerde de çıkar artıkKızlar 7.gün tekrar test yaptım kıpkırmızı çıktı artık sevinebilirim değil mi![]()
Yaa on liralıklardan aldık bozuk çıktı eczaneye dedim en güvenilirini yolla bunu yollamış yineKız bunlara para verip durma boşuna normal testlerde de çıkar artıkAllah tamamına erdirsin inşallah
darısı başımıza
Bende bu sabah yaptım normal kaset test benimde baya kırmızı ikiside :) sende Perşembeyi mi bekleyeceksin ??Kuzum haklısın ama az kaldı inşallah az daha sabirkuzum gitmedim ya ama bugün tekrar idrar testi yaptım ikiside kıpkırmızı çıktı demekki artmış diye düşünüyorum yoksa çıkmazdı herhalde
![]()
Hazeeell bence baya belli testiiin ya inşallah sonucunda çok iyi olsun. Buda benim bu sabah ki testim:)))Kızlar 7.gün tekrar test yaptım kıpkırmızı çıktı artık sevinebilirim değil mi![]()
Yaa bekle dio annemler bende bekliyorum perşembe giderim napcağımı şaşırdımBende bu sabah yaptım normal kaset test benimde baya kırmızı ikiside :) sende Perşembeyi mi bekleyeceksin ??
Oyyy senin de kıpkırmızı çıkmış maşallahHazeeell bence baya belli testiiin ya inşallah sonucunda çok iyi olsun. Buda benim bu sabah ki testim:)))
Bencede bekle ya değer ne kadar yüksek çıkarsa o kadar rahat edersin. Bana doktor Çarşamba verebilirsin dedği için yarın vericem. Sonra zaten kalp atışına kadar yine rahat edemicez ama bakalım:)Yaa bekle dio annemler bende bekliyorum perşembe giderim napcağımı şaşırdımsen de yarın ver hayırlısıyla birimiz net öğrensin bari
![]()
Ederiz ederiz kuzum birazda olsa ya inşallah hemen sabah git ver sonra bize de söyle bakalım kaç çıkcakBencede bekle ya değer ne kadar yüksek çıkarsa o kadar rahat edersin. Bana doktor Çarşamba verebilirsin dedği için yarın vericem. Sonra zaten kalp atışına kadar yine rahat edemicez ama bakalım:)
Çok erken yaptırmışsınız böyle olunca da günler geçmiyor, bence 4. Gün için normal bir değer. Yükselir bence , hayırlısı olsun:)Kizlar bu gün transferden sonra 4 gün ve kan sonucum 4.12 cikti
Tutunmuş ama demi canım bebeğim benimle yani demiÇok erken yaptırmışsınız böyle olunca da günler geçmiyor, bence 4. Gün için normal bir değer. Yükselir bence , hayırlısı olsun:)
Canım sonucun ne oldu tekraren baktirdinmi9. Günümdü cnm. Tekrar test yaptım 4.30 çıktı. Doktorum aslında tutunmuş dedi ilaçlara devam et 12. Gün bi daha test yap dedi.
Cok erken yapmissiniz ama yukselir insallah Allahin izniyleTutunmuş ama demi canım bebeğim benimle yani demi
Yani tabi bizim bişe dememiz imkansız ama 10. 12. Günde değeri 100 çıkan var 50 çıkan var . İki günde bir ikiye katladığını düşününce geriye doğru gidnce ancak 4. Günde bu değerler çıkar. İnşallah 10. Günde de çok güzel bir değer görürsünüzTutunmuş ama demi canım bebeğim benimle yani demi
allahtan netflix varda birşeyler izliyip kafa dağıtıyorumBulmaca falan çöz kafan dağılsın![]()
bence gününüze göre güzel bir değerKizlar bu gün transferden sonra 4 gün ve kan sonucum 4.12 cikti
Amin inşallah yükselir kizlar hepinize dua ediyorum gerçekten bol bol dua edelim birbirimizebence gününüze göre güzel bir değer![]()