• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Kızlar 7.gün tekrar test yaptım kıpkırmızı çıktı artık sevinebilirim değil mi 😅

Eklentiler

• B30BFF5F-B16A-480E-B272-04B9ABEF29C3.webp
    B30BFF5F-B16A-480E-B272-04B9ABEF29C3.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 39
Kız bunlara para verip durma boşuna normal testlerde de çıkar artık 😃 Allah tamamına erdirsin inşallah 🙏🙏 darısı başımıza
Yaa on liralıklardan aldık bozuk çıktı eczaneye dedim en güvenilirini yolla bunu yollamış yine 😂😂😂 amin kuzumm Allahım isteyen herkese versin inşallah hep duamdasınız 🤲

Kuzum haklısın ama az kaldı inşallah az daha sabir 🤲 kuzum gitmedim ya ama bugün tekrar idrar testi yaptım ikiside kıpkırmızı çıktı demekki artmış diye düşünüyorum yoksa çıkmazdı herhalde 🤷🏻‍♀️😅
Bende bu sabah yaptım normal kaset test benimde baya kırmızı ikiside :) sende Perşembeyi mi bekleyeceksin ??

Kızlar 7.gün tekrar test yaptım kıpkırmızı çıktı artık sevinebilirim değil mi 😅
Hazeeell bence baya belli testiiin ya inşallah sonucunda çok iyi olsun. Buda benim bu sabah ki testim:)))

Eklentiler

• 2E871BDC-AB99-4B53-96C2-01EB17F25B44.webp
    2E871BDC-AB99-4B53-96C2-01EB17F25B44.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 37
Yaa bekle dio annemler bende bekliyorum perşembe giderim napcağımı şaşırdım 🤷🏻‍♀️🥰 sen de yarın ver hayırlısıyla birimiz net öğrensin bari 😂
Bencede bekle ya değer ne kadar yüksek çıkarsa o kadar rahat edersin. Bana doktor Çarşamba verebilirsin dedği için yarın vericem. Sonra zaten kalp atışına kadar yine rahat edemicez ama bakalım:)

Bencede bekle ya değer ne kadar yüksek çıkarsa o kadar rahat edersin. Bana doktor Çarşamba verebilirsin dedği için yarın vericem. Sonra zaten kalp atışına kadar yine rahat edemicez ama bakalım:)
Ederiz ederiz kuzum birazda olsa ya inşallah hemen sabah git ver sonra bize de söyle bakalım kaç çıkcak 🥳

Tutunmuş ama demi canım bebeğim benimle yani demi
Yani tabi bizim bişe dememiz imkansız ama 10. 12. Günde değeri 100 çıkan var 50 çıkan var . İki günde bir ikiye katladığını düşününce geriye doğru gidnce ancak 4. Günde bu değerler çıkar. İnşallah 10. Günde de çok güzel bir değer görürsünüz🌸

Back
X