2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

😳 İlk defa duydum. Ama bu belirleyici değişiklikler için çok erken değil mi, transfer günü iel birlikte bugün 5.günüm. Ben progestan yapıyor sandım bu metalik tadı
bilmem ben bunu internette okumuştum sen yazınca şaşırdım. Daha çok erkenmiş. Prog yapmaz ben ce kullanıyorum hem iğne hem fitil

bilmem ben bunu internette okumuştum sen yazınca şaşırdım. Daha çok erkenmiş. Prog yapmaz ben ce kullanıyorum hem iğne hem fitil
Ay bir an içime su serpildi ama buna heves etmek istemiyorum. İlk denememde çok kötü olmuştum çünkü. 10. Günde pozitifti baya havalara uçtuk, sonra düştü. Meğer kimyasalmış. :( son güne kadar bekleyeceğim sanırım. Lekelenme vs de olmadı hiç

Ay bir an içime su serpildi ama buna heves etmek istemiyorum. İlk denememde çok kötü olmuştum çünkü. 10. Günde pozitifti baya havalara uçtuk, sonra düştü. Meğer kimyasalmış. :KK43: son güne kadar bekleyeceğim sanırım. Lekelenme vs de olmadı hiç
ben de 1 kez negatif aldım. bu ikinci hem çift diye hem de rahim çizilme oldu diye umudum var , inşallah zamanı gelmiştir hayırlısyla pozitifi görürüz canım

Çok mu düşük ki peogesteronun neden o kadar fazla ilaçların ? Benim de ilk gebeliğimde çok düşüktü acaba bende mi kullansam?
adetimin üçüncü gün verdim kan tahlili progesteron 0.479 du cnm.her doktor farklı protokol uyguluyor.vermediyse vardır bir bildiği..
benim ilaçlarım günde 2 ağız,3 vajina fitil,2 göbekten iğne progestan , 3 estroferm,1 bant , foliyot , trioid ilacı , aspirin , oksapar iğne

adetimin üçüncü gün verdim kan tahlili progesteron 0.479 du cnm.her doktor farklı protokol uyguluyor.vermediyse vardır bir bildiği..
benim ilaçlarım günde 2 ağız,3 vajina fitil,2 göbekten iğne progestan , 3 estroferm,1 bant , foliyot , trioid ilacı , aspirin , oksapar iğne
Benimkinde de 0,6 yazıyor bilemedim 🤭

Tatlım sende koku hassasiyeti kasık ağrısı var mı ? Kaçıncı gündesin bu arada?

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah
Amiiin. Sizinde sağlıkla pozitif sonuçlansın umarım. Okudum baya aktif ayaktaymışsınız sizde. Hiç korkmayın ve şüphe etmeyin kafaya takıp kendinizi dinlemenizden bence çok daha iyi. Bende gayet aktiftim, ağır kaldırmamak dışında dğer normal hayatımdaki herşeyi yaptım. Bebek tutunacaksa bu mutlaka olur, çok harekettense çok düşünüp kafaya takmak çok daha olumsuz bir durum. Umarım çok iyi olur sizin içinde :)🌸

Dondurulmuş transferdi nisanın sonunda opu yapıldı bana. Mayıs ve Haziran adetimi bekledim ve transfer oldum. 5. Gün embroyosu.Bugün transfer günü ile birlikte 9. günümdü benim. 7. Günde akşam erken gebelik testi yapmıştım ondada silik çıkmıştı. Sizin durumunuz nedir ?
Benim de karnım su topladığı İçin transfer gelecek aya ertelendi 😔 bir şey merak ediyorum adetin ilk günü 1 sayarsak kç gün sonra transfer yapılıyor? Ve nasıl bir aşama geçiyor?

Back
X