2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Benim aklıma takılan adet günüm normal şartlarda 21 Haziran ama test günü 24 dedi. Bu bana garip geliyor. Siz de burun var mı peki
Canım benim de adet 22 haziran 24 de test günüm zaten öyle olması lazım deger yüksek çıksın ondan sanırım adetten sonra yaptırıyorlar genelde ins güzel sonuç alırız o gün 🤲🏻🥰

Benim adet günüm yarın 18 i ama test günüm 23 ü arada 5 gün var
Zaten tutunma olmasa bile progestan adeti öteye itecek geciktirecek
Anladım şimdi, ilaç zaten erteliyor olacak yani, bir önceki denememde böyle bir çakışma yoktu bu sefer kafam çok karışmıştı, teşekkür ederim 💚🥰

Anladım şimdi, ilaç zaten erteliyor olacak yani, bir önceki denememde böyle bir çakışma yoktu bu sefer kafam çok karışmıştı, teşekkür ederim 💚🥰
En son aşılamamda progestan beni 4 gün kadar kandırmıştı
Hiç gecikmeyen adetim ilk kez gecikince nasıl umutlanmıştım
Bu sefer hepimize pozitif sonuçlar düşer inşaallah

kızlar merhabalar size bir sorum var.günde 3 kere , sabah öğle akşam estroferm alıyorum.gece ilacı alırken uyku sersemi iki tane almış bulundum.başınıza böyle birşey geldi mi ne yapmayalıyım.dengelemek için sabahki dozumu almasam mı ya da ne yapsam bir tane fazla kullanım yan etkisi olur mu😔😔😔doktoru aramak da istemiyorum çekiniyorum😔😔

kızlar merhabalar size bir sorum var.günde 3 kere , sabah öğle akşam estroferm alıyorum.gece ilacı alırken uyku sersemi iki tane almış bulundum.başınıza böyle birşey geldi mi ne yapmayalıyım.dengelemek için sabahki dozumu almasam mı ya da ne yapsam bir tane fazla kullanım yan etkisi olur mu😔😔😔doktoru aramak da istemiyorum çekiniyorum😔😔
Canım allahin izniyle birsey olmaz günde 3 tane toplam alıyorsun anladığım kadarıyla ben de günde 4 tane alıyorum yani fazla alınabilecek birsey bir defadan birsey olmaz tahminimce ama gene içim rahat etmez dersen dr sor tabikide

Çok şükür geçti bir kez ilaçtan kullanmam yeterli geldi. Benim kasık batmalarim var ara ara. Bazen de sancı gibi Bi şey oluyor. Sende var mı sende
İyi çok sevindim canım benim ☺ buna ins tutundugundandir öyle diyenler var bende hiç bir değişiklik yok bilemedim bende 🤔

Back
X