2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Kızlar selammm, bugün sancıları kalmadı gibi transferden düne kadar vardı hep. Bugün hiç bir şey yok ama güne göğüs ağrısıyla uyandım. Leke dışında her şeyi gördüm hayır olsun 😥 progestan göğüs ağrısı yapmış olabilir mi
evet prog göğüs ağrısı yapar. benım transferden once başladı ağrı şişlik. trans öncesi prog başlamıştım

Canım allahin izniyle birsey olmaz günde 3 tane toplam alıyorsun anladığım kadarıyla ben de günde 4 tane alıyorum yani fazla alınabilecek birsey bir defadan birsey olmaz tahminimce ama gene içim rahat etmez dersen dr sor tabikide
içim rahat etmedi,ne olur ne olmaz diye aradım sorun olmayacağını söyledi bilgi amaçlı yazayım dedim 😊günlük doz alımına devam dedi.

Kızlar selammm, bugün sancıları kalmadı gibi transferden düne kadar vardı hep. Bugün hiç bir şey yok ama güne göğüs ağrısıyla uyandım. Leke dışında her şeyi gördüm hayır olsun 😥 progestan göğüs ağrısı yapmış olabilir mi
ilaçlar cnm göğüs hassasiyeti yapıyor,olabilir..

teşekkür ederim 🍀

Benim merakım biraz da bayrama denk gelir de ya klinik kapalı olursa diye endişeliyim. O yüzden merak ettim😌 genel olarak sorularımın çoğunu cevapladınız teşekkür ederim 🥰
cnm bende ramazan bayramında senin gibi çok panik yaşadım.ama tüp bebek merkezleri maksimum 2 gün çalışmaz..içini ferah tut hatta arayıp çalışma günlerini öğren şimdiden stres etme.ben öyle yapmıştım😅

Merhaba. Bende 3 gün önce OPU oldum. 18 yumurta toplandı bunların 11i olgun cikti. 8i dollendi. Bugün aradılar 4 tanesi normal ilerlemiş ve onları dondurmuşlar. Bugün 2. Gün ama cok cabuk bolundukleri için 3. Gün gibi sayilir dedi. Dedim 5. Güne gitmez mi ama cok cabuk bolundukleri için bugün dondurmayı tercih etti. Iyi birsey mi kötü birsey mi bilemedim. 4 tane kalmasınada uzuldum açıkçası.

Mrehabilitasyon. Bende 3 gün önce OPU oldum. 18 yumurta toplandı bunların 11i olgun cikti. 8i dollendi. Bugün aradılar 4 tanesi normal ilerlemiş ve onları doldurmuşlar. Bugün 2. Gün ama cok csbuk bulundukları için 3. Gün gibi sayilir dedi. Dedim 5. Güne gitmez mi ama cok cabuk bulundukları için Bugün dondurmayı tercih etti. Iyi birsey mi kötü birsey mi bilemedim. 4 tane kalmasınada uzuldum açıkçası.
Canım bende de 22 yumurta toplandı 11i döllendi 5. Günü gören 6 embriyo kaldı ama sadece ikisi transfer için uygundu, diğerlerinin kromozomunda anomali vardı. Biz PGT yaptırdık ondan bu kadar eleyerek geldik. Siz de pgt yaptırmış mıydık

Merhaba. Bende 3 gün önce OPU oldum. 18 yumurta toplandı bunların 11i olgun cikti. 8i dollendi. Bugün aradılar 4 tanesi normal ilerlemiş ve onları dondurmuşlar. Bugün 2. Gün ama cok cabuk bolundukleri için 3. Gün gibi sayilir dedi. Dedim 5. Güne gitmez mi ama cok cabuk bolundukleri için bugün dondurmayı tercih etti. Iyi birsey mi kötü birsey mi bilemedim. 4 tane kalmasınada uzuldum açıkçası.
Genelde ortalama böyle iyi yani maşallah 🧿 çabuk bölünmesi de iyi diye biliyorum sağlıklı olduğunu gösteriyor

Canım bende de 22 yumurta toplandı 11i döllendi 5. Günü gören 6 embriyo kaldı ama sadece ikisi transfer için uygundu, diğerlerinin kromozomunda anomali vardı. Biz PGT yaptırdık ondan bu kadar eleyerek geldik. Siz de pgt yaptırmış mıydık
Yok yaptırmadık. İlk denememiz olduğu için şimdilik gerek görmedi doktor.

cnmbenim de 14 yumurta toplandı 14 de döllendi.5. güne 4 tanesi geldi.ben de senin gibi çok stres etmiştim.birde çabuk bölünmesi güzel bir durum.🙏

Genelde ortalama böyle iyi yani maşallah 🧿 çabuk bölünmesi de iyi diye biliyorum sağlıklı olduğunu gösteriyor
Yani tutmazsa en azindan elimde bir denemelik daha embriyo var ama ben olumsuzun olumsuzunu düşündüğüm için kafamda tekrar iğneleri basladim OPU oldum felan:) Bide herkes 5. Güne kadar ulaştı fln yazmış benimki biraz çabuk dondurulmuş gibi geldi bana bide a kalite b kalite fln demedi embriyolog

merhaba, ben de tüp bebek sürecine başladım geçen ay çeşitli ilaçlar kullandım vitamin vs içerikli, bu ay da iğnelere başladık. 6 gün oldu 3 günde bir kontrole gidiyorum. Bugün de gittim 1-2 yumurta çok büyümüş önden gidiyor, küçük olan çok sayıda onlar da ilaca cevap vermişler. her gitmeye duruma göre doz arttırıyorlar. bu şekilde tedavi olan var mıdır? varsa bilgi verirse çok sevinirim :)

Üzülme canım Allah sana 4 tane ümit vermiş umuduna sıkı sıkı sarıl o bir tane embriyo için bile dünyaları verecek insanlar var çok şükür bir tane olsun güzel olsun 5. gün 3. gün fark etmez yeter ki rabbimiz ol desin her şey olur 🤲🏻 İçini ferah tut bence 4 tane çok iyi 😇

Üzülme canım Allah sana 4 tane ümit vermiş umuduna sıkı sıkı sarıl o bir tane embriyo için bile dünyaları verecek insanlar var çok şükür bir tane olsun güzel olsun 5. gün 3. gün fark etmez yeter ki rabbimiz ol desin her şey olur 🤲🏻 İçini ferah tut bence 4 tane çok iyi 😇
Tesekkur ediyorum guzel dilekleriniz için. Insallah hepimiz için hayırlı olur:).

Back
X