2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Arkadaşı bilmiyorum ama benim doktorum 3.günü transfer etmiyor maalesef. Halbuki ben şansım olması adına istiyorum
Canım doktor bunun sebebini söyledi mi? Çünkü Allah korusun 5. Güne giden olmazsa her şey çöp mu olacak. Sonuçta yumurta rahimde laboratuvar ortamından daha iyi. Belki gelişme gösterir tutar

Bİr ikimiz varız herhalde 3. Gün 🤭Herkes 5’mi istiyor doktorundan acaba yoksa embriyolog mu karar veriyor?Benim ilk 2 denememde 2 tane 3 günlük taze transfer ettiler ,olmamıştı.Hiçte sormadım 5.güne niye beklemediniz diye.Sonra iki ay üst üste yumurtamın toplandığı denenemde 6 tane oldu ama 5’i 3 günlük sadece 1 tanesi 5.gün embriyosu.Onu transfer etmedi ama doktor,2 tane 3 günlük transfer edildi. Diğerleri donmuş halde şuan.Ama 3 günlük tutmayacak diye birşey yok her halde.5 günlük koyulup tutmayanlar,3 günlük koyulup tutanlar oluyor.Allah umarım hepimizin gönlüne göre verir ,3e 5’e bakmayalım 🤭🤗😅😂
Benim salı toplandı cuma transfer edildi 4.gun embriyosu 🙂

Sorma hem çayı hem kahveyi öyle özledimki 😄Sizin test tarihi ne zaman?
Benim 25 haziran ama pazartesi gidip kan vericem artık çok bunaldım ilaçlardan, negatif çıkarsa bırakıcam pozitif çıkarsa da zaten tutunmuş artık diyip yine bırakıcam 😀 ciddi manada psikolojimi bozuyor bu hormon ilaçları, eskiden sakin uyumlu bir insandım şimdi aşırı sinirli herşeye ağlayan sürekli şikayet eden bir insan oldum 🤷🏼‍♀️

Canım çok heyecanlı çok az kaldı geri sayıma inşallah güzel haberlerini alıcaz Allahın izniyle 🙏😍 canım taze transfer mi olacaksın donmuş mu ben donmuş oldum bana transfer olacağım ay estrofem vermişti opudan sonra dediğin gibi antibiyotik falan kullandım kuzum
Donmus transferi nasıl yaptılar benimdecdonm7s olacak merak ediyorum

Bİr ikimiz varız herhalde 3. Gün 🤭Herkes 5’mi istiyor doktorundan acaba yoksa embriyolog mu karar veriyor?Benim ilk 2 denememde 2 tane 3 günlük taze transfer ettiler ,olmamıştı.Hiçte sormadım 5.güne niye beklemediniz diye.Sonra iki ay üst üste yumurtamın toplandığı denenemde 6 tane oldu ama 5’i 3 günlük sadece 1 tanesi 5.gün embriyosu.Onu transfer etmedi ama doktor,2 tane 3 günlük transfer edildi. Diğerleri donmuş halde şuan.Ama 3 günlük tutmayacak diye birşey yok her halde.5 günlük koyulup tutmayanlar,3 günlük koyulup tutanlar oluyor.Allah umarım hepimizin gönlüne göre verir ,3e 5’e bakmayalım 🤭🤗😅😂
🙈🤗🤗 Evet canım, hiç 3'e 5'e bakmayalım. Allahım sağlıkla versin. İnşaAllah tez, zamanı güzel haber paylaşırız. Test günün neydi canım. Nerde transfer oldun

Canım benim doktora danışarak donduruldu biliyorum. Doktora sordun mu sen bir şey

🙈🤗🤗 Evet canım, hiç 3'e 5'e bakmayalım. Allahım sağlıkla versin. İnşaAllah tez, zamanı güzel haber paylaşırız. Test günün neydi canım. Nerde transfer oldun
Canım 26'sı test günüm :)))Ben İzmir'deyim. İrenbe'de. Hadi hepimizi için dua ediyorum. Mart annesi olacağız herhalde , Allah'ım inşaallah :)) :anneadayı::KK200::110::cool:

Back
X