2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Hangi doktorda tedavi gçrüyprsun canım? Pgt li olması da ihtimali baya artırıyor inşallah yüzümüz güler hepimizin 🤲🏻 Biz birbirimizi anlıyoruz da destek oluyorz.Dün arkadaşlar toplandı eşli ,çocuklu, bir tek bizde yok o ortamda, öle mahzun mahzun herksın çocuk peşinde koşmasını iziliyorsun... üzülmekten, insanların sana üzülmesinden çok yıprandım ben de ...
Bahçecide cnm.profa gidiyorum.Rabbim kucagimizi doldursun hepimizin cnm...

Ben devlette yaptım.Yumurta toplama sonrası verilen ilaçlar falan 62 tl tuttu. Özelde niye o kadar pahalı ilaç aldırıyorlar. Ben bir yerden duydum doktorlar basi ialc firmaları ile anlaşma yapıyorlarmış sadece i firmaya ait ilaçları yazıyorlarmış ilaç alındıkça doktorlarda kazanıyormuş. Özel yerler belki bu şekilde yapmıştır

Ah canım benim bilmem mi. Bahceci ticarete döktü iyice. Biz sanki para basıyoruz. Transfer oldum. Ama hala ilaç ödüyorum. 🤷‍♀️ Prendol kortizon gibi ilaçda var mı canım
Ben böyle olacağını bilsem İnan olsun yine memorial a giderdim doktorum iyi ama işleyiş prosedür vs beni çok yıprattı :(
5 gün kullandık canım prednol ve tetradox transferden 1 gün önce kestirdi doktorum

Ben devlette yaptım.Yumurta toplama sonrası verilen ilaçlar falan 62 tl tuttu. Özelde niye o kadar pahalı ilaç aldırıyorlar. Ben bir yerden duydum doktorlar basi ialc firmaları ile anlaşma yapıyorlarmış sadece i firmaya ait ilaçları yazıyorlarmış ilaç alındıkça doktorlarda kazanıyormuş. Özel yerler belki bu şekilde yapmıştır
Canım bende öyle olduğunu düşünüyorum çünkü inan çok pahalı bak bından önce hep kalçadan progestan kullandım sağlık ocağında yazdırıyordum ama şimdş prolutex kullanıyorum tamam göbekten bu çok konforlu ama kutusu 200 tl ve sadece 3 gün gidiyor 1 kutu climara bant kullanıyorum ama onun bile forte olanı pahalısını veriyorlar birde bunları 12. Haftaya kadar diyor hamile kalırsam nasıl olacak bilmem sonumuz hayrola

Özlemcim eskiden bende böyleydim yA prensip edinmiştim gününde yapardım ne güzel ne sabırlıymışım ama şimdi banyo dolu test nasıl böyle kendimi üzecek seviyeye geldim bilmem bundan önceki denemem ilk negatifti dumura uğramıştım sanırım beklentiyi fazla tuttugumdan o yüzden böyle test yapıyorum heralde kendimi hazırlamak için :KK43:
Canım hiç canını sıkma, eğer olumsuzu da görürsek söz verelim az üzülmeye tamam mı?Üzülelim, bu doğal hakkımız ama diyelim ki "Allah'ım vermiyorsan vardır bir bildiğin". Ben bugün yine çok ağladım, sanki sonucu biliyormuş gibi. Elimden gelmiyor, o kadar hazırldım kendimi negatife. Sonra dedim ki , bu kadar istiyorum, ısrarcı oluyorum, bu ısrarımla ya hayırlı bir evlat gelmezse. Zaten düşükler, olmayan gebelikler hep engelli olabilecek bireylerin dünyaya gelmesini engellermiş. Öyle düşünelim. Biliyorum üzülüyoruz ama galiba olanı kabullenmek, akıl sağlığımız için en iyisi.

Ben de transferin 8 gunumdeyim.İki embriyo ikinci gün .Dün beta baktırdım baktirmaz olaydım 0.1 çıktı şimdi yeme içmeden kesildim belki de artardı moral çöktü.İki kere de bir yumurta toplanmıştı yaş 44 amh 0.27.Druma.da çok güvenmiyorum .Ayrıntılı kişiye özel yapmiyor gibi.
Sizce ikinci gün embriyorus iicn 7.,gun erken mi.Simdi tekrar deneme sonuç alamama fikri beni çok üzüyor. Daha ilktransfer ama zaman yok.

Canım hiç canını sıkma, eğer olumsuzu da görürsek söz verelim az üzülmeye tamam mı?Üzülelim, bu doğal hakkımız ama diyelim ki "Allah'ım vermiyorsan vardır bir bildiğin". Ben bugün yine çok ağladım, sanki sonucu biliyormuş gibi. Elimden gelmiyor, o kadar hazırldım kendimi negatife. Sonra dedim ki , bu kadar istiyorum, ısrarcı oluyorum, bu ısrarımla ya hayırlı bir evlat gelmezse. Zaten düşükler, olmayan gebelikler hep engelli olabilecek bireylerin dünyaya gelmesini engellermiş. Öyle düşünelim. Biliyorum üzülüyoruz ama galiba olanı kabullenmek, akıl sağlığımız için en iyisi.
Bunu yaşayan birinden duymak isterdim bunu .Çocukları olandan duyunca küfür gibi geliyordu daha dün. bir yakinimi kirdim

Ben de transferin 8 gunumdeyim.İki embriyo ikinci gün .Dün beta baktırdım baktirmaz olaydım 0.1 çıktı şimdi yeme içmeden kesildim belki de artardı moral çöktü.İki kere de bir yumurta toplanmıştı yaş 44 amh 0.27.Druma.da çok güvenmiyorum .Ayrıntılı kişiye özel yapmiyor gibi.
Sizce ikinci gün embriyorus iicn 7.,gun erken mi.Simdi tekrar deneme sonuç alamama fikri beni çok üzüyor. Daha ilktransfer ama zaman yok.
Kesinlikle çok erken.benim 3.gun ve yaş

Bunu yaşayan birinden duymak isterdim bunu .Çocukları olandan duyunca küfür gibi geliyordu daha dün. bir yakinimi kirdim
Benim çocuğum yok maalesef. Hem olsa da ikinci, üçüncü için umutlanmak ve olmazsa üzülmek herkesin hakkı. Benim çocuğum hiç olmadı ama kusura bakmayın çocuğu olan bir arkadaşımın tüp bebek tedavisi negatif gelirse onun için de üzülürüm. Bence kırmayın insanları boş yere.

Son düzenleme:
Bugün 5.gün. 2 tane oldu. Ama hiççç belirtim y

AA oda ne. Daha sokuştuaracakları ne kaldı bize, 🙈🤷‍♀️ zor iş bu işler. İnşaAllah hayırlı güzel sonuç alırsın canım, 🤲 ilk denemede kaç mg kaç gün verdiler hatırlıyormusunn canım
Prednol mu ne vermişlerdi,mg hatırlamıyorum eve gidince bakarım. Ama 5 gün kullanmıştım sadece. Opudan sonra başlamışlardı sanırım,tam hatırlamıyorum

Canım bende öyle olduğunu düşünüyorum çünkü inan çok pahalı bak bından önce hep kalçadan progestan kullandım sağlık ocağında yazdırıyordum ama şimdş prolutex kullanıyorum tamam göbekten bu çok konforlu ama kutusu 200 tl ve sadece 3 gün gidiyor 1 kutu climara bant kullanıyorum ama onun bile forte olanı pahalısını veriyorlar birde bunları 12. Haftaya kadar diyor hamile kalırsam nasıl olacak bilmem sonumuz hayrola
Allah bu yolda olanlara maddi manevi güç kuvvet versin 🤲

Hanımlar bugün 6 gün oldu sorun olmaz artık diye şehir dışına çıkıyorum sakaryadan istanbula 2 3 saatlik yok . Birşey olmaz dimi

Merhaba arkadaşlar tedavileri devam edenlere Allah kolaylık versin. Hamile arkadaşlarda hayırlı olsun. Sağlıklı a kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim. Ankarada önerebileceğiniz tüp bebek doktoru varmı acaba memnun kaldığınız.? Aygül demirolu düşünüyorum ama oda çok pahalı geldi.

Back
X