- 14 Şubat 2021
- 969
- 1.047
- 33
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #3.641
senle aynıyız ben de 9 dayımBugün transfer sonrası 9. gün , sabah azıcık göğüslerim şişmişti, söndüler sonra![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senle aynıyız ben de 9 dayımBugün transfer sonrası 9. gün , sabah azıcık göğüslerim şişmişti, söndüler sonra![]()
Bende de oldu. Hatta beynim ve gözlerim yerinden fırlayacakmış gibiydi. İnternette araştırdım biraz, eğer kronik baş ağrısı ve migreniniz varsa progestron bazlı ilaçlar bunu daha da tetikliyormuş. Ama sonra olmadı bende. Bugün 9. günüm, sadece transfer günü oldu.Selam kızlar benim transferim dün öğlen yapıldı ve akşam baş ağrısı başladı dün erkenden uyudum ama bugün yine sanki beynim zonkluyor gibi. Sizde de transfer sonrası baş ağrısı oldu mu? İlaç içmek de istemiyorum direniyorum![]()
Canııııımmm inşaallah bu kez sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz. Canı gönülden diliyorum. Hayırlısıysa gelsinler, misafir olsunlar bizesenle aynıyız ben de 9 dayım
Test yaptinizmiBende de oldu. Hatta beynim ve gözlerim yerinden fırlayacakmış gibiydi. İnternette araştırdım biraz, eğer kronik baş ağrısı ve migreniniz varsa progestron bazlı ilaçlar bunu daha da tetikliyormuş. Ama sonra olmadı bende. Bugün 9. günüm, sadece transfer günü oldu.
Benim de aynı. Fitil ve prolutex göbekten iğne.Ben fitil olarak kullanıyorum göbekten de prolutex vuruyorum sabah akşam
Ufff benim de aynı 9.gün ama göğüslerdeki bu dolgunluğu progestan'a bağlıyorum. Bir belirti arıyorum ben de ama yokBugün transfer sonrası 9. gün , sabah azıcık göğüslerim şişmişti, söndüler sonra![]()
Yok canım yapmadım. 3. gün embriyosu benimkiler. 12. gün kanda baktıracağım.Test yaptinizmi
Valla ben daha önce hiç gebe kalamadığım için ancak çevreden duyuyorum belirti konularını. Bazılarında cidden hiç belirti olmuyor, bazılarında oluyor. O yüzden takılmayın, boşverin :)Ufff benim de aynı 9.gün ama göğüslerdeki bu dolgunluğu progestan'a bağlıyorum. Bir belirti arıyorum ben de ama yok![]()
İlk defa duyuyorum daha neler duyup ogrenicez bakalım bu süreçte herkesin Dr göre farklı tedavi şekli.İnsAllah şifa olsun hepimizin pozitifi olsun canimBagisiklik baskilayici serum dediler tutunmayq destek oluyormus iki kimyasalim oldugu icin onerildi banada sut gbi bisey damardan verildi
ben de sadece progestan kapsülü fitil olarak kullanıyorum onun dışında hiç bir ilaç kullanmadım , transfere hazırlık döneminde bile
Iyi dayanmissin hic bir sey hissediyormusunuz :)Yok canım yapmadım. 3. gün embriyosu benimkiler. 12. gün kanda baktıracağım.
Canım benimki dayanmak değil , korkuIyi dayanmissin hic bir sey hissediyormusunuz :)
Aminnn inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsünCanım inşaallah sağlıkla tutunurlar sana![]()
Özlemcim eskiden bende böyleydim yA prensip edinmiştim gününde yapardım ne güzel ne sabırlıymışım ama şimdi banyo dolu test nasıl böyle kendimi üzecek seviyeye geldim bilmem bundan önceki denemem ilk negatifti dumura uğramıştım sanırım beklentiyi fazla tuttugumdan o yüzden böyle test yapıyorum heralde kendimi hazırlamak içinCanım benimki dayanmak değil , korkuBundan önce 3 başarısız denemem oldu, bu 4. deneme.Ya olmazsa korkusu benimki
Bilmiyorum ama korkuyorum. 12.gün yapacağım mecburen :) Bir de şuan gebelik testi yapıp pozitifi görünce ne olacak ki?İnsanlar pozitifi görüyor, sonra değerleri artmıyor kimyasal gebelik oluyor. Yaşadım bunu 2. denememde.Sayısal değerleri kan tahlili veriyor,sağlıklı gebeliği gösteren değer artışını da. O yüzden idarar testleri bence gereksiz. Ama pozitif olursa , ilerde çocuğuma göstermek için , hatıra bir tane yapıp saklayacağım
![]()
ben özel hastanede yaptırdım. aynı yerde bu ikinci denemem. İlki kimyasal olmuştu. yaşım 32 doktorum bende her hangi bir problem olmadığı için tam doğal siklus protokolünü uyguladı. Biz eşimde kromozom translokasyonu olması sebebiyle pgt yaptırmıştık.Siz nerde yaptırdınız? ben üniversite hastanesinde. Hayırlısı olsun hakkımızda. yeterli görülmüş ki bu kadar verilmiş diyorum bende artık.
Haklisin benimde 3.denemem ilk ikisi hep negatifti o yuzden bunda hayal kirikligi tekrar yasamak istemiyirum duygularim karmakarisik ah ahhhhhhCanım benimki dayanmak değil , korkuBundan önce 3 başarısız denemem oldu, bu 4. deneme.Ya olmazsa korkusu benimki
Bilmiyorum ama korkuyorum. 12.gün yapacağım mecburen :) Bir de şuan gebelik testi yapıp pozitifi görünce ne olacak ki?İnsanlar pozitifi görüyor, sonra değerleri artmıyor kimyasal gebelik oluyor. Yaşadım bunu 2. denememde.Sayısal değerleri kan tahlili veriyor,sağlıklı gebeliği gösteren değer artışını da. O yüzden idarar testleri bence gereksiz. Ama pozitif olursa , ilerde çocuğuma göstermek için , hatıra bir tane yapıp saklayacağım
![]()
Ah anne olmakYok canım prendol kortizon kullanmıyorum bende çözemedim malesef ya yağlı bir ilaç o yüzden böyle ağrıtıyor malesef
Canım hayırlı olsun İnşaAllah.... Bu aşamada Prendol yada kortizon tarzı ilaç verdiler mi.Arkadaşlar transferden çıktım. 3 embriyoda yaşıyordu. 2 tane 1. Kalite 8 hücreli 3. Gün embriyosu transfer edildi. Hatta bir tanesi öne geçmiş 4. Gün embriyosu gibi oldu dedi. Şansım % 50,55 arasiymis. Diğer embriyo da 5. Güne giderse,isterseniz dondururuz dedi.
Bugün 5.gün. 2 tane oldu. Ama hiççç belirtim yok,Sen hangi gün transfer oldun canım kaç embriyo transfer edildi