- 14 Şubat 2021
- 969
- 1.047
- 33
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
- #3.761
mamafala çok üzüldüm gerçekten çokKızlar dün dayanamayıp kan testi verdim. Akşam 10da.transferin 9. Günü sonuç 0.57 sanırım olmamış dimi. Bu gün Dr la paylasicam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mamafala çok üzüldüm gerçekten çokKızlar dün dayanamayıp kan testi verdim. Akşam 10da.transferin 9. Günü sonuç 0.57 sanırım olmamış dimi. Bu gün Dr la paylasicam![]()
Aylin canım ikimizin transfer günü aynı biliyorsun.Ben de dayanamayıp erken gebelik testi yaptım evde dün gece.Olmadımamafala çok üzüldüm gerçekten çokAllah en kısa zamanda seni güldürsün inşallah
![]()
Benimde 3. gun pazar günü test yapicamCanım evet yapacağım kan testini Cumartesi günü bir umut. Sağol desteğin için.Senin kaçıncı gün oldu transferden sonra?3.gün embriyosu muydu seninki de?umarım hayırlı haberleri biz de alırız![]()
Bende yok canım.Geçen gün süt içerken oldu 1 kere ama devamlı olan birşey değil ben de.Agzinda metalik acı bi tat olan var mı ? Dün başladı ve bu sabahta devam ediyor.ilaclarin bu şekilde yan etkisi de mi var acaba ??
Canım hayırlısıBenimde 3. gun pazar günü test yapicamumarım hayırlısıyla
![]()
Benimde dune kadar yoktu bugün regli günüm normal şartlarda acaba oyuzden,aldığımız hormonların üstüne birde regli zamani hormonların eklenmesinden mi oldu ki nette biraz araştırdım ama anlamadimBende yok canım.Geçen gün süt içerken oldu 1 kere ama devamlı olan birşey değil ben de.
canım bunlar benım son yumurtalarım.2.denemem oldupu için çok korkuyorum. yarın kan vereceğim ben doktor 11 gün sonra dedi. Sürekli uykusuzum düşünmekten. Rabbim bizi şaşırtsın güldürsün inşallahAylin canım ikimizin transfer günü aynı biliyorsun.Ben de dayanamayıp erken gebelik testi yaptım evde dün gece.OlmadıAma inanalım Cumartesi olacak olan kan testine
![]()
ilaçlardandır ... metal mi bilmıyorumda hep acı ağzımızAgzinda metalik acı bi tat olan var mı ? Dün başladı ve bu sabahta devam ediyor.ilaclarin bu şekilde yan etkisi de mi var acaba ??
Senin en başından berimi acı peki benim tranfer sonrası 8.gunde oldu ve devam ediyorilaçlardandır ... metal mi bilmıyorumda hep acı ağzımız
Canım ben de uyuyamıyorum ama boşver sonuçta 2’den fazla deneyen çok insan var.Benim 4.denemem :) her seferinde de hiç dondurulmuş olmadan hep taze transferdi herşeyi sil baştan yaşadım. Bir kere öncelikle olumlu olacağını düşünelim,ben de çok korkup olumsuz düşünüyorum ama gel olumlu düşünelimcanım bunlar benım son yumurtalarım.2.denemem oldupu için çok korkuyorum. yarın kan vereceğim ben doktor 11 gün sonra dedi. Sürekli uykusuzum düşünmekten. Rabbim bizi şaşırtsın güldürsün inşallah
Benim de tam 8. Günde oldu.Dün 9’du ondan 1 gün önce içtiğim sütte vardı sadece acılık.Benim başka hiç bir yiyecekte ya da başka birgün de olmadı.Devam da etmedi.Senin en başından berimi acı peki benim tranfer sonrası 8.gunde oldu ve devam ediyor
özlem maşallah sen ne kadar olumlu bir kızsın.Senın doktorun kim? Ben çok duygusalım hep ağlıyorum. İnşallah mutluluktan olur gözyaşlarımızAylin canım ikimizin transfer günü aynı biliyorsun.Ben de dayanamayıp erken gebelik testi yaptım evde dün gece.OlmadıAma inanalım Cumartesi olacak olan kan testine
![]()
Harka tebrik ederim katlanarak artar ınaallahKizlaarrr kan testi sonucumu aldım bu gün. 32.1 bana dua edin . Iyi bi değer mı sizce 6. Gün değeri bu![]()
Kan sulandırıcı gibi göbeğinde herhangi bibyere yapabilirsin göbek deliğinden 3 parmak sonrasında herhangi bi yereKızlar prolutex iğneyi göbek altına yaptım burası da kullanılıyor di mi ?
Tabii çok gusel değer 8. Fun 60, 10.120, 12. 240 olcak en az meselaHarka tebrik ederim katlanarak artar ınaallah
Sanirim hic biseyim yokİnşallah tutunur bebelerimiz benim de 1 tane kasık ağrım var inceden hemşireme sordum
Kasık ağrısı göğüs şişkinliği dışında hiç bişeyim yok canım ama bunlarda ilaçların etkisi bence sende varmı bişeyler
Ya canım ne güzel bir histir şimdi senin yaşadığınKizlaarrr kan testi sonucumu aldım bu gün. 32.1 bana dua edin . Iyi bi değer mı sizce 6. Gün değeri bu![]()
Cok merak eduyorum bugun 3.gunum ama farkli bir durum yok daha bendeBunlar ilacın etkisi galiba haftaya cumartesi belli olcak canım inşallah tutunmuşlardır savaşçı meleklerimiz.
Daha 3. Günümüz normalde izinde olsam öyle bi geçerkibu zaman işte şimdide tam tersiCok merak eduyorum bugun 3.gunum ama farkli bir durum yok daha bende