2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Aylin canım ikimizin transfer günü aynı biliyorsun.Ben de dayanamayıp erken gebelik testi yaptım evde dün gece.Olmadı 😊Ama inanalım Cumartesi olacak olan kan testine 🤲🤲🤲
canım bunlar benım son yumurtalarım.2.denemem oldupu için çok korkuyorum. yarın kan vereceğim ben doktor 11 gün sonra dedi. Sürekli uykusuzum düşünmekten. Rabbim bizi şaşırtsın güldürsün inşallah

canım bunlar benım son yumurtalarım.2.denemem oldupu için çok korkuyorum. yarın kan vereceğim ben doktor 11 gün sonra dedi. Sürekli uykusuzum düşünmekten. Rabbim bizi şaşırtsın güldürsün inşallah
Canım ben de uyuyamıyorum ama boşver sonuçta 2’den fazla deneyen çok insan var.Benim 4.denemem :) her seferinde de hiç dondurulmuş olmadan hep taze transferdi herşeyi sil baştan yaşadım. Bir kere öncelikle olumlu olacağını düşünelim,ben de çok korkup olumsuz düşünüyorum ama gel olumlu düşünelim 💜🤲❤️Olmazsa da Allah Kerim deyip önümüze devam edeceğiz.Hiç korkma.Bu arada sen Tavmergen dediğin için söylüyorum.Oraya giden arkadaşım 2 tane 3.gün embriyosu transferi oldu.Şuan 3 aylık ikizlere hamile 🤰 Sana moral olsun 💜💜💜

Aylin canım ikimizin transfer günü aynı biliyorsun.Ben de dayanamayıp erken gebelik testi yaptım evde dün gece.Olmadı 😊Ama inanalım Cumartesi olacak olan kan testine 🤲🤲🤲
özlem maşallah sen ne kadar olumlu bir kızsın.Senın doktorun kim? Ben çok duygusalım hep ağlıyorum. İnşallah mutluluktan olur gözyaşlarımız

Kizlaarrr kan testi sonucumu aldım bu gün. 32.1 bana dua edin . Iyi bi değer mı sizce 6. Gün değeri bu 🙏😊
Ya canım ne güzel bir histir şimdi senin yaşadığın 🤲🏻🤲🏻ne kadar cesaretlisin bu kaçıncı denemendi? Rabbim sağlıkla devamını getirsin çok güzel 6.günden çıkmış bile 8 de ikiye katlar. Benım için de dua eder misin yarın kan vereceğim

Back
X