Bugün sana video göndermiştim.32 yaşında evlenen ,ilk evlendiği yıldan beri uğraşan ve tam 45 yaşında Ceren ve Deren adında ikizlere hamile kalan.Canım hayatta maalesef bazen çok istediğimiz bizim olamıyor.Benim de 4.denemem biliyorsun,hiç çocuğum yok,bir bebek için uğraşıyorum 40 yaşında. Senin şuan yapman gereken ellerini açıp önce Allah’a sana kızını verdiği için dua etmen,binlerce şükretmen,ardından yarın için dua etmen.Allah’ım eğer yavrum hayırlı ise onu benden alma diye yakarman.Yarın sonuç olumsuz olursa,dinlen 1 ay ve yeniden başla. Ben yarın sonucum pozitif çıkmazsa önce ağlayacağım,sonra diyeceğimki,Allah’ım demekki benim için hayırlı değilmiş.Sen zamanını biliyorsun,çok istediğimi de.Hayırlı olacak,sağlıkla gelecek bir evlat olduğunda benden esirgeme,ver diyeceğim. Ve en yakın zamanda mücadeleye kaldığım yerden devam edeceğim. Bugün bir arkadaşım benden küçük olmasına rağmen erken menapoza girdiği için ağladı bana kaç dakika.Çünkü iğnelere bile başlayamıyor düşünsene,yumurtası yok tedaviye başlayacak. Benim varken yumurtalarım,Allah’ında güzel ve hayırlı bir evlat içimdeyken bunu benden esirgemeyeceğini bildiğimden devam edeceğim.Ağlaya ağlaya da olsa devam edeceğim.Etmeliyiz

Başarısız her tüp bebek ,doğum ya da düşük sağlıksız bireylerin dünyaya gelmesini engeller,ne olur unutma