2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Benim de ilk 3 denemede hiç dondurulmuşum olmadı.Herşeyi sıfırdan baştan yaşamak zor oluyor ama yapacak birşey yoktu.Bu son denememde havuzlama yapınca dondurulacak oluştu.Hep taze transferdi öncekiler,şimdi dondurulmuş transfer edildi tutmadı.Zannetmiyorum diğerlerinin de tutacağını.Bence annelik yazılmamış bana.Okuyorum forumda çok nadir 4 üstü denemede anne olan.
İnşallah yazılmıştır🙏 ben kendi kendime böylesi hayırlıymış diyorum yüksek sesle ama maalesef içim o kadar rahat söylemiyor. 6 yılım çöpe gitti bunun uğruna hayatımın en güzel zamanlarını harcadım resmen. Bununla ilgili bir psikologla görüşüp her türlü sonuca hazırlamamız lazım kendimizi aslında. Yoksa kafamdan gitmiyo benim.

Benim de ilk 3 denemede hiç dondurulmuşum olmadı.Herşeyi sıfırdan baştan yaşamak zor oluyor ama yapacak birşey yoktu.Bu son denememde havuzlama yapınca dondurulacak oluştu.Hep taze transferdi öncekiler,şimdi dondurulmuş transfer edildi tutmadı.Zannetmiyorum diğerlerinin de tutacağını.Bence annelik yazılmamış bana.Okuyorum forumda çok nadir 4 üstü denemede anne olan.
Kuzum bak kızıyorum, çok haklısın üzülmekte ama lütfen öyle düşünme. Ayrıca topikte olmaması reelde olmayacağı anlamında değil. Ben ilk tedavimde 7.denemede tutan birini görmüştüm hastanede. Rabbim o kadara mecbur etmesin bizi.

İnşallah yazılmıştır🙏 ben kendi kendime böylesi hayırlıymış diyorum yüksek sesle ama maalesef içim o kadar rahat söylemiyor. 6 yılım çöpe gitti bunun uğruna hayatımın en güzel zamanlarını harcadım resmen. Bununla ilgili bir psikologla görüşüp her türlü sonuca hazırlamamız lazım kendimizi aslında. Yoksa kafamdan gitmiyo benim.
Dilimiz, aklımız öyle dese de kalbimiz öyle diyemiyor maalesef. Benim de tutmazsa tek embriyom vardı, sıfırdan başlayacağım. Embriyolar yaşamayınca çok ağladım. Bir daha denesem ne olacak bilmiyorum

Merhaba kızlar 4 gün önce yazmıştım. 6.gün beta testi 32.1 çıkmıştı. Bu gün 10. Gun 230.15 cıktı fakat doktorum 6. Güne bakmadığı için salı günü tekrar test istedi sizce keseyi ne zaman görebilirim? Allah isteyen herkese nasip etsin bu arada sabahtan beri bütün aile ağlıyoruz az önce şükür namazı kıldım kendime ve isteyen herkese dua ettim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🙏🙏🙏😍😍😍
Hayırlı olsun saglikla kucağınıza alın 🙏 Bir şey sormak istiyorum 6. gün Hcg testine bir belirti gördüğünüz için mi gittiniz yoksa merak mi ettiniz?

Benim ilk denememdi. İlaçlarımı hep tüp bebek merkezi ayarladı yumurta toplama işleminden sonra doktorum müdahale etmedi ilaçlara o da tuhafıma gitmişti. Bence işe yaramayacak diye düşünmeyin belki sizin dermanınız da odur. Ben de sizin gibi olacağım korkusuyla kimseyle paylaşmadım tedaviyi annemlere bile transferden bir gün önce söylemek zorunda kaldığım için söyledim o da dayanamamış teyzeme söylemiş. Negatifi öğrenince konuşmak istedi ve ben onunla konuştuktan sonra yıkıldım resmen. Kimseyle konuşmak istemiyorum bu konuyu çünkü anında gardım düşüyo ve moralim alt üst oluyo. Sizin Allah tan dondurulmuşlarınız var benim o da yok 1 tanecik oldu ve o da tutmadı. Şimdi tekrarlamak istersek yine aynı işkenceler. Ama bu sefer hiç kimseye söylemicem nolursa olsun. (ay ben de size döktüm içimi karmakarışık kusura bakmayın)
Canım sizin sorununuz ne bilmiyorum ama bu süreçte en akla yatan vakit varsa yapılacak tüm testleri histereskopi vişne varsa yaptırmak.Sonrasinda esin ve sen ikimizde vitamin gıda takviyesi kullanın en az 3 ay sonra tekrar deneyin hem yumurtaları hem sperlerin kalitesini arttırıp tedaviye başlamak daha sağlıklı emriyo oluşturacağını düşünüyorum.Ben öyle yapmadığını pişmanım bende yumurta rezervi az ve morfoloji sorunu var.Tabiki bu benim fikrim ama keşke önce 3 ay tedavi görseydim de öyle deneseydim diyorum.Cunku hem maddi hem manevi zorbir süreç en garanti yoldan gitmek lazım.Sonuc olarak yine nasipte olan olacak ama akılda soru işareti kalmayacak.

Canım sizin sorununuz ne bilmiyorum ama bu süreçte en akla yatan vakit varsa yapılacak tüm testleri histereskopi vişne varsa yaptırmak.Sonrasinda esin ve sen ikimizde vitamin gıda takviyesi kullanın en az 3 ay sonra tekrar deneyin hem yumurtaları hem sperlerin kalitesini arttırıp tedaviye başlamak daha sağlıklı emriyo oluşturacağını düşünüyorum.Ben öyle yapmadığını pişmanım bende yumurta rezervi az ve morfoloji sorunu var.Tabiki bu benim fikrim ama keşke önce 3 ay tedavi görseydim de öyle deneseydim diyorum.Cunku hem maddi hem manevi zorbir süreç en garanti yoldan gitmek lazım.Sonuc olarak yine nasipte olan olacak ama akılda soru işareti kalmayacak.
Vişne değil yanlış olmuş vs. Olacaktı ☺️

Dilimiz, aklımız öyle dese de kalbimiz öyle diyemiyor maalesef. Benim de tutmazsa tek embriyom vardı, sıfırdan başlayacağım. Embriyolar yaşamayınca çok ağladım. Bir daha denesem ne olacak bilmiyorum
Valla bu yola çıkarken en fazla dondurulmuş embriyoları da denerim Bi daha denemem demiştim. Dondurmaya embriyo bile olmadı. Benim 3 yumurtadan 1 i döllendi o transfer edildi o da tutmadı. Şöyle bir sorun var ben de yıllar sonra öğrenmiş oldum. 1 ya da 2 yumurta adetimin 5 ya da 6. Günü hemen büyüyüp diğerlerinin gelişimini durduruyor. Onlar da hızlı büyüdüğü için içi boş çıkıyo galiba. Şimdi bunu yeni öğrendiğim için buna yönelik bir tedavi daha deneyebilirim diye düşünüyorum. Sonrası da Allah a kalmış. Bu ilaçlarla vücuduma daha fazla zarar vermek istemiyorum 🥺

Biz de hiç sorun yok diyordu doktorlar o yüzden herhangi bişey kullanmadık. Aşılamalarda da Bi sorun farketmedik.hep sebepsiz infertilite dendi. Bu tedavide de doktor vitamin kullananla kullanmayan arasında hiçbi fark yok boşuna kullanma dedi benim için. Eşim için de zaten icsi yapılacağı için ona da gerek duymadı. Ne bileyim ikinci de inşallah uygun bir tedavi uygulanır.

Valla bu yola çıkarken en fazla dondurulmuş embriyoları da denerim Bi daha denemem demiştim. Dondurmaya embriyo bile olmadı. Benim 3 yumurtadan 1 i döllendi o transfer edildi o da tutmadı. Şöyle bir sorun var ben de yıllar sonra öğrenmiş oldum. 1 ya da 2 yumurta adetimin 5 ya da 6. Günü hemen büyüyüp diğerlerinin gelişimini durduruyor. Onlar da hızlı büyüdüğü için içi boş çıkıyo galiba. Şimdi bunu yeni öğrendiğim için buna yönelik bir tedavi daha deneyebilirim diye düşünüyorum. Sonrası da Allah a kalmış. Bu ilaçlarla vücuduma daha fazla zarar vermek istemiyorum 🥺
Aaa bu bilgi ilginç. Benimde mi öyle acaba. Iki tedavimde de tek embriyo oldu.

Biz dediklerini de denedik canım. Takviyelerle de en az 6-7bin verdik. Eşimin değerleri gayet iyi çıktı öyle başladık. Ama sonuç değişmedi maalesef. Yaşayan tek embriyo oluyor teste bile gönderme şansımız olmuyor.

Aaa bu bilgi ilginç. Benimde mi öyle acaba. Iki tedavimde de tek embriyo oldu.
Benimkiler hiç döllenmedi yalnız 3 olgun yumurta çıkarabildi hoca onlardan da 1 tanesi döllendi o da gayet kaliteli sağlıklı görünüyordu. Sizin döllenme oluyor sonra devam etmiyo galiba de mi? 5. Güne gitti sizin bir tanesi de mi? Belki benim o Bi taneyi bekletselerdi o da gitmezdi 5 e tek olduğu için bekletmediler heralde

Benimkiler hiç döllenmedi yalnız 3 olgun yumurta çıkarabildi hoca onlardan da 1 tanesi döllendi o da gayet kaliteli sağlıklı görünüyordu. Sizin döllenme oluyor sonra devam etmiyo galiba de mi? 5. Güne gitti sizin bir tanesi de mi? Belki benim o Bi taneyi bekletselerdi o da gitmezdi 5 e tek olduğu için bekletmediler heralde
Evet benim 4ü döllendi. Sonra gelişmedi canım. Kalan 5.güne ulaştı. Ama orta kaliteydi

Back
X