2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

şimdi asistanıyla görüştüm ilacınızı kullanıyorsanız bizim için transferden önce değerinizin yüksek yada düşük olması önemli değil dedi. önemli olan transferden sonrası dedi. gebelik pozitifse ozamanki değerleriniz önemli dedi. kan vermenize gerek yok verdiğimiz estrofemde değerinizi yükseltebilir dedi.
Hım estrofem de yükseltiyor demek. Demek ki test yapacak olsak bizimde yüksek çıkar takılma canım o zaman açıklamış işte

kızlar merhaba,
sorular dönüyor kafamda Allahım cok streslendim transfer günüm yaklaştıkça. Hipotiroidi hastasıyım internette nerde okusam tsh 2,5 altında olmalı diyor benim hiç bi zaman 2,5 olmadıki.. hamileliği en cok etkileyen faktörlerden biride buymuş. bahçecide tedavi görüyorum orda sadece iki kan değerine bakılıyormuş transfer öncesi. benim gibi hastalığı olanlarda ne gibi işlemler yaptınız?
gerek görseler isterler canım, hiç kafanı takıp da stres olma

şimdi asistanıyla görüştüm ilacınızı kullanıyorsanız bizim için transferden önce değerinizin yüksek yada düşük olması önemli değil dedi. önemli olan transferden sonrası dedi. gebelik pozitifse ozamanki değerleriniz önemli dedi. kan vermenize gerek yok verdiğimiz estrofemde değerinizi yükseltebilir dedi.
acaba benim de mi estrofem yükseltti gerçi 3 günlük kullanmışlığım vardı kan verdiğimde.siz zaten ilaç kullanıyormuşsunuz sorun olacağını zannetmiyorum gebelik ile birlikte tiroid ilacı kullanılabiliyor bildiğim kadarıyla. Allah o günleri göstersin inşallah isteyen herkese :dua:

Doktor bugün 10. Gün olmasına ragmen test ver dediğine göre çıkacak sonuç.. Eşim çok üzülecek bilmiyorum. Yarın test vericem 11. Gün. İnşaAllah sen güzel haberler alırsın
Canım benim o testlere güvenip moralini bozma o testlerde idarar belli bir saat yapmaman sıvı tüketmek grekiyo o yüzden sabah ilk idrar daha sağlıklı sonuç veriyormuş.Sen ne zaman yaptın testi hemen moralini bozma olumlu olacak insAllah 🤲

Canım benim o testlere güvenip moralini bozma o testlerde idarar belli bir saat yapmaman sıvı tüketmek grekiyo o yüzden sabah ilk idrar daha sağlıklı sonuç veriyormuş.Sen ne zaman yaptın testi hemen moralini bozma olumlu olacak insAllah 🤲
Sabah yaptım canım🙈😔 ucuz Bi test almıştım. kimisi de idrara gec çıkar diyo. Bi umut yarın teste gideceğim işte.. İnşaAllah olumlu olur

Benim Dr 1.50 üstünde transfer sağlıklı sonuç vermez dedi o sebeble 1 kez transfer erteledi 1.69 çıktı diye.Benim bu sefer 0.370 çıktı buda çok mu düşen bilmiyorum.Su durumda doğru nedir acaba 🤔

Sabah yaptım canım🙈😔 ucuz Bi test almıştım. kimisi de idrara gec çıkar diyo. Bi umut yarın teste gideceğim işte.. İnşaAllah olumlu olur
Tarasfer sabah mi olmuştu canım zaman çok önemli kan testini görmeden moralini bozma kendini strese sokma biliyorum çok zor bende korku ve heyecanla bekliyorum ama Allah büyük insAllah rabbim bizede isteyen herkese nasip eder🤲🤲Stres yok o kötü etkiliyo olumlu düşünmeye calis

acaba benim de mi estrofem yükseltti gerçi 3 günlük kullanmışlığım vardı kan verdiğimde.siz zaten ilaç kullanıyormuşsunuz sorun olacağını zannetmiyorum gebelik ile birlikte tiroid ilacı kullanılabiliyor bildiğim kadarıyla. Allah o günleri göstersin inşallah isteyen herkese :dua:
tsh cok değişkenlik gösterebiliyormuş olabilir. aşılamadan sonra kimyasal gebelik yaşadım ozaman tsh değerimede baktırmıştim 1 civarlarıydı. gittiğim bi dahiliye doktoru senin değerinin kaç katı olup hamile olan doğuran gördüm dedi ya allah nasip edikcekse her türlü nasip ediyor gerçi de bütün alabileceğim önlemleri almak istiyorum işte.

Benim Dr 1.50 üstünde transfer sağlıklı sonuç vermez dedi o sebeble 1 kez transfer erteledi 1.69 çıktı diye.Benim bu sefer 0.370 çıktı buda çok mu düşen bilmiyorum.Su durumda doğru nedir acaba 🤔
ya inanın bende internette böyle diyen doktorları gördüğüm için burda sormak istedim :(

ya inanın bende internette böyle diyen doktorları gördüğüm için burda sormak istedim :KK43:Evet bende bir çok yerde progesteron 1,50 altı olmalı
Evet bende bir çok yerde progesteron 1,50 altı olmalı diye okudum.Zaten kafamız çok karışık birde bu farklı uygulamalarla iyice karışıyor.Her Dr'un tedavisi farklı Allah yardımcımız olsun🤲

Tarasfer sabah mi olmuştu canım zaman çok önemli kan testini görmeden moralini bozma kendini strese sokma biliyorum çok zor bende korku ve heyecanla bekliyorum ama Allah büyük insAllah rabbim bizede isteyen herkese nasip eder🤲🤲Stres yok o kötü etkiliyo olumlu düşünmeye calis
Canım sabah 9 da transfer oldum. Bugün 10 günümdü.. Yarın bakalım nolcak. Amin inşaAllah canım 🤲🤲🤲 çok büyük emek var bu işde. Allah herkese kolaylıkla tez zamanda nasip etsin 🤲

Back
X