- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #25.261
Sezeryanmiydi dogumun canimben gittim alttan muayene ediyor baya uğraşıyor kamerayla bakılıyor içerde birşey kaldı mı enfeksiyon var mı diye sonrada yukardan dikişe bakıldı.
Nereden yapılıyor canım hepsi bacak mı.İnşallah ağrısız geçerArkadaşlar günaydın biz bugün 2.ay aşılarımızı olduk bende o arada 3.doz korona aşımı oldu. 3 aşı yapılıyor 2.ay da İnşaAllah ağrısız sızısız atlatırlar.
Genelde aşılar bacaktan veya ağızdan damla olur ama Verem aşısını kola yaparlar izi de kalır. Kolumuzda bi yara izi vardır ya odurNereden yapılıyor canım hepsi bacak mı.İnşallah ağrısız geçer
Evet amaa 40 kontrolü alttan oluyormuş bende bilmiyordum zaten ben daha geçen hafta gidebildim kızdan bana fırsar gelmemiştiSezeryanmiydi dogumun canim
1kol 2 bacak İnşaAllah beklemedeyim bendeNereden yapılıyor canım hepsi bacak mı.İnşallah ağrısız geçer
1 kol verem diğer iki aşı bacakNereden yapılıyor canım hepsi bacak mı.İnşallah ağrısız geçer
Allah allah bu 3. sezeryanim onceki 2 sinde hic alttam yapmadilar kontrolü bunu ogrendigim iyi oldu o zmanEvet amaa 40 kontrolü alttan oluyormuş bende bilmiyordum zaten ben daha geçen hafta gidebildim kızdan bana fırsar gelmemişti
Valla 40 kontrolü öyle yapılıyor dediler doktor baktı bayaAllah allah bu 3. sezeryanim onceki 2 sinde hic alttam yapmadilar kontrolü bunu ogrendigim iyi oldu o zman
Ölçtüler mi değeri düşüktür belki zararı yokturKizlar merhaba bugün 1 aylık olduk ama hala sarılığımiz devam ediyor gözlerinin içinde de sarı var uzamış sarılık dediler ama hiç gecmiyor
Bazı bebeler 2 aya kadar sürüyormuşKizlar merhaba bugün 1 aylık olduk ama hala sarılığımiz devam ediyor gözlerinin içinde de sarı var uzamış sarılık dediler ama hiç gecmiyor
Bizimde öyle valla canim alerjik bwbeklerde oldugunu nerden öğrendinKızlar benim bebeğim kalasını hep gürültülü yapıyor bu anormal bi durum mu alerjik bebekler mi böyle yapar
Biz 55gunluk olduk hala var gözlerinde doktorda uzayan sarılık dedi bı zararı olmaz dedi zaten en son gözlerden geçermiş ay sonu başka doktora daha goturucem en azından tekrar test yapsinlarKizlar merhaba bugün 1 aylık olduk ama hala sarılığımiz devam ediyor gözlerinin içinde de sarı var uzamış sarılık dediler ama hiç gecmiyor
Bizimde öyle ama alerjik olması için kakası mukuslu yada kanlı olurmuş kilo alımı düşük olurmuş bide vücudunda egzama gibi geçmeyen kizarikliklar olurmuş ben şuanlik takip ediyorum arada mukuslu kakada yapiyo cunkuKızlar benim bebeğim kalasını hep gürültülü yapıyor bu anormal bi durum mu alerjik bebekler mi böyle yapar
Bizimde öyle canım. Diğer çocuklarımda öyle yapardı bence problem yokKızlar benim bebeğim kalasını hep gürültülü yapıyor bu anormal bi durum mu alerjik bebekler mi böyle yapar
Ateş olabilir cnm atesolcerin bulunsun. Bizimse haftayaArkadaşlar günaydın biz bugün 2.ay aşılarımızı olduk bende o arada 3.doz korona aşımı oldu. 3 aşı yapılıyor 2.ay da İnşaAllah ağrısız sızısız atlatırlar.
Ya bu nasıl bir saçmalıktır? İnsanları çaresiz bırakmak resmen buAy çok sinir bozucu.. Bir arkadaş da yazmış sana buradan, umarım çare bulmuşsundur duruma..
Bizimki de gürültülü yapıyodu, cildinde geçmeyen kızarık döküntüler, kaşlarında ve kulaklarında egzama vardı. Çocuk doktoru geçer dedi, bir doktor yakınımızın önerisiyle çocuk alerji uzmanına gittik, anti allerjik mama başlattı, tüm şikayetlerimiz azaldı. Ama ille de allerjik olacak diye birşey yok, gazlı bebektir, ondan yapıyordur belki?Kızlar benim bebeğim kalasını hep gürültülü yapıyor bu anormal bi durum mu alerjik bebekler mi böyle yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?