- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #30.941
Çok geçmiş olsun o korku ne zordurArkadaşlar herhalde bugün ömrümden beş on sene gitmiştir . Oğlana iyice ufak omlet veriyordum birden böyle nasıl anlatsam hihladi tisladi...su verdim suyu agzina aldı ama yutamadı ağladı çıkardı ben şok..odum koptu hemen baş aşağı aldım sırtına vur vur baktım gene aynı...burnunuz değilde hani böyle genzinizden konuşursunuz öyle garip ses çıkarıyor nefes alıyor ama yutkunamiyor...suyu agzina alıyor ama icemiyor. sırtıma aldım vur vur .telefona kostüm ambulansı aramaya..tekrar su vereyim dedim baktım içmeye başladı baya...sonra emzirdim baya emdi uyudu ..ama ben çok kötü oldum mafoldum elim ayağım titredi ...sanırım kısmı tıkanma yaşadık. Yumurta parçası yapıştı çıkamadı galiba ..bende baş aşağı sırta vurdum durdum...daha sonra baktım ki kısmı tikanmalarda omuza alınıp vurulurmus ..güya ilk yardım sertifikam var o anda herşey unutuluyor...verilmiş sadakamiz varmış .uzun süre püre veririm herhalde korkudan
İnşallah geçmiştir alerjinizBugün alerji bölümüne gittik 3 tüp kan alındı.önemli olan 2 hafta sonra çıkacakmış inşallah alerjimiz geçmiştirGünde 125ml su içirmeye başladım ama bugün bezinde turuncu leke vardı.acaba fazla kalan kristaller mi yoksa susuzluktan mı? Sizler kaç ml su veriyorsunuz
İyi baya yemek gibi yapmışsın ben sadece haşlayıp çatalla ezip veriyorum irmiğe daha geçmedim kabızlık var diye ama 4 gündür doktorun verdiği şurubu veriyorum 2 gündür başladı kaka yapmaya artık vericem napiyim çubukla yaptırmak ta bi yere kadar eziyet oluyo ona da bana da şimdi irmik pirinç yulaf başlarım ben d3Yarım soğan biraz yağda kavur.yarım havuç yarım kabak bir patates azıcık brokoli 2 su bardağı suyla haşla.yumuşadıklarında 2 tatlı kaşığına yakın irmik koyup pişmesini bekledim.irmik hemen pişiyor zaten.biraz blenderdan geçirdim yine az da çatalla ezip yedirirdim
bana da iyi gibi geldi ama neden böyle oldu bilmemBen de öyle daha sık vermeye çalışayım bari
Boğulma konusunda gerçekten panik olmamAk lazım ben mesela doğduğu gün de öyle bi korku yaşadım o korku bende devam ediyo ama arada öyle bişey olduğunda panik yapmıyorum sırtına vuruyorum devam ederse bi tık korku oluyo yine bende ama şükür allah kimseye yaşatmasın inşallah siz de bi daha yaşamazsınızArkadaşlar herhalde bugün ömrümden beş on sene gitmiştir . Oğlana iyice ufak omlet veriyordum birden böyle nasıl anlatsam hihladi tisladi...su verdim suyu agzina aldı ama yutamadı ağladı çıkardı ben şok..odum koptu hemen baş aşağı aldım sırtına vur vur baktım gene aynı...burnunuz değilde hani böyle genzinizden konuşursunuz öyle garip ses çıkarıyor nefes alıyor ama yutkunamiyor...suyu agzina alıyor ama icemiyor. sırtıma aldım vur vur .telefona kostüm ambulansı aramaya..tekrar su vereyim dedim baktım içmeye başladı baya...sonra emzirdim baya emdi uyudu ..ama ben çok kötü oldum mafoldum elim ayağım titredi ...sanırım kısmı tıkanma yaşadık. Yumurta parçası yapıştı çıkamadı galiba ..bende baş aşağı sırta vurdum durdum...daha sonra baktım ki kısmı tikanmalarda omuza alınıp vurulurmus ..güya ilk yardım sertifikam var o anda herşey unutuluyor...verilmiş sadakamiz varmış .uzun süre püre veririm herhalde korkudan
Bende de hafiften adet ağrıları var 10 gündür arada vuruyo geçiyo henüz gelen giden yok 2 gün önce test yaptım negatifti 3 saat sonra falan çöpe atarken baktım bi değişik gölge var ama hamile değilimdir diye düşünüyorum hiö adet olmadım çünkü nasıl hamile kalayımKızlar adetim 3 gün sonunda kesildi ve az geldi normalde 10 12 gün sürerdi emzirme kaynaklı olabilir dedim ama test yaptım sabah hic bi gölge bile çıkmadı akşam yaptım coook hafif bi çizgi görüyorum test bozuk değilse
Geçmiş olsun okurken korktum.Allah korusun bebelerimiziArkadaşlar herhalde bugün ömrümden beş on sene gitmiştir . Oğlana iyice ufak omlet veriyordum birden böyle nasıl anlatsam hihladi tisladi...su verdim suyu agzina aldı ama yutamadı ağladı çıkardı ben şok..odum koptu hemen baş aşağı aldım sırtına vur vur baktım gene aynı...burnunuz değilde hani böyle genzinizden konuşursunuz öyle garip ses çıkarıyor nefes alıyor ama yutkunamiyor...suyu agzina alıyor ama icemiyor. sırtıma aldım vur vur .telefona kostüm ambulansı aramaya..tekrar su vereyim dedim baktım içmeye başladı baya...sonra emzirdim baya emdi uyudu ..ama ben çok kötü oldum mafoldum elim ayağım titredi ...sanırım kısmı tıkanma yaşadık. Yumurta parçası yapıştı çıkamadı galiba ..bende baş aşağı sırta vurdum durdum...daha sonra baktım ki kısmı tikanmalarda omuza alınıp vurulurmus ..güya ilk yardım sertifikam var o anda herşey unutuluyor...verilmiş sadakamiz varmış .uzun süre püre veririm herhalde korkudan
yatarken her türlü riskli olmaz mı? Alerjimiz geçsin ben de bisküvi yapıcam.güzel tarif bulursam yazarımBenimki oturmuyor güzel o yüzden yatarken vereceğim tarif lazım ağzını da açmıyor bide evde bisküvi denedim olmadı ilk oğlumda da yapıyordum olmadı doğal olsun diyrm ama tutturamıyrm
Gönlünce olsunKızlar adetim 3 gün sonunda kesildi ve az geldi normalde 10 12 gün sürerdi emzirme kaynaklı olabilir dedim ama test yaptım sabah hic bi gölge bile çıkmadı akşam yaptım coook hafif bi çizgi görüyorum test bozuk değilse
İnşallah sağol canım.inşallah senin bebiş de artık rahatça yapar hiç kabız olmazİnşallah geçmiştir alerjiniz
Ben 100 ml vermeye çalışıyorum ama onun da susamasına bağlı her zaman aynı içmiyo
İyi baya yemek gibi yapmışsın ben sadece haşlayıp çatalla ezip veriyorum irmiğe daha geçmedim kabızlık var diye ama 4 gündür doktorun verdiği şurubu veriyorum 2 gündür başladı kaka yapmaya artık vericem napiyim çubukla yaptırmak ta bi yere kadar eziyet oluyo ona da bana da şimdi irmik pirinç yulaf başlarım ben d3
Boğulma konusunda gerçekten panik olmamAk lazım ben mesela doğduğu gün de öyle bi korku yaşadım o korku bende devam ediyo ama arada öyle bişey olduğunda panik yapmıyorum sırtına vuruyorum devam ederse bi tık korku oluyo yine bende ama şükür allah kimseye yaşatmasın inşallah siz de bi daha yaşamazsınız
Bende de hafiften adet ağrıları var 10 gündür arada vuruyo geçiyo henüz gelen giden yok 2 gün önce test yaptım negatifti 3 saat sonra falan çöpe atarken baktım bi değişik gölge var ama hamile değilimdir diye düşünüyorum hiö adet olmadım çünkü nasıl hamile kalayım
Tekrar et bence ne olur ne olmaz
BestironKızlar Bu ferrum kan damlası mahfetti oğlumu ya sabah beri zor uyuttum sancıdan kıvranıyo sizler ne kullanıyorsunuz yada kullanmadan takviye eden var mı nasıl yapıyorsunuz
Yapma ya...ama adette olmuşsun...ne hayirliysa o olsun inşallahKızlar adetim 3 gün sonunda kesildi ve az geldi normalde 10 12 gün sürerdi emzirme kaynaklı olabilir dedim ama test yaptım sabah hic bi gölge bile çıkmadı akşam yaptım coook hafif bi çizgi görüyorum test bozuk değilse
Ay ne kötü gerçekten kimseye yaşatmasın RabbimBen elimle çekiyorum alabilecek gibiyse yoksa ters çevirip vuruyorum bi kere sakız kaçmıştı parca parca burnunda ağzından fırladı vurunca yeni çiğnemeye başlamış ağzında dağılmıştı 2 yaş felandı
Sağol cnmÇok geçmiş olsun o korku ne zordur
Amin inşallahİnşallah geçmiştir alerjiniz
Ben 100 ml vermeye çalışıyorum ama onun da susamasına bağlı her zaman aynı içmiyo
İyi baya yemek gibi yapmışsın ben sadece haşlayıp çatalla ezip veriyorum irmiğe daha geçmedim kabızlık var diye ama 4 gündür doktorun verdiği şurubu veriyorum 2 gündür başladı kaka yapmaya artık vericem napiyim çubukla yaptırmak ta bi yere kadar eziyet oluyo ona da bana da şimdi irmik pirinç yulaf başlarım ben d3
Boğulma konusunda gerçekten panik olmamAk lazım ben mesela doğduğu gün de öyle bi korku yaşadım o korku bende devam ediyo ama arada öyle bişey olduğunda panik yapmıyorum sırtına vuruyorum devam ederse bi tık korku oluyo yine bende ama şükür allah kimseye yaşatmasın inşallah siz de bi daha yaşamazsınız
Bende de hafiften adet ağrıları var 10 gündür arada vuruyo geçiyo henüz gelen giden yok 2 gün önce test yaptım negatifti 3 saat sonra falan çöpe atarken baktım bi değişik gölge var ama hamile değilimdir diye düşünüyorum hiö adet olmadım çünkü nasıl hamile kalayım
Tekrar et bence ne olur ne olmaz
Ben ocean kullaniyorum..arkadaşıma dru vitagil önermiş hatta emzirme süresine dikkat etmeme bile gerek yok bunda demisKızlar Bu ferrum kan damlası mahfetti oğlumu ya sabah beri zor uyuttum sancıdan kıvranıyo sizler ne kullanıyorsunuz yada kullanmadan takviye eden var mı nasıl yapıyorsunuz
Çok geçmiş olsun. O korkuyu yaşamış biri olarak çok iyi bilirim Rabbim korusun evlatlarımızıArkadaşlar herhalde bugün ömrümden beş on sene gitmiştir . Oğlana iyice ufak omlet veriyordum birden böyle nasıl anlatsam hihladi tisladi...su verdim suyu agzina aldı ama yutamadı ağladı çıkardı ben şok..odum koptu hemen baş aşağı aldım sırtına vur vur baktım gene aynı...burnunuz değilde hani böyle genzinizden konuşursunuz öyle garip ses çıkarıyor nefes alıyor ama yutkunamiyor...suyu agzina alıyor ama icemiyor. sırtıma aldım vur vur .telefona kostüm ambulansı aramaya..tekrar su vereyim dedim baktım içmeye başladı baya...sonra emzirdim baya emdi uyudu ..ama ben çok kötü oldum mafoldum elim ayağım titredi ...sanırım kısmı tıkanma yaşadık. Yumurta parçası yapıştı çıkamadı galiba ..bende baş aşağı sırta vurdum durdum...daha sonra baktım ki kısmı tikanmalarda omuza alınıp vurulurmus ..güya ilk yardım sertifikam var o anda herşey unutuluyor...verilmiş sadakamiz varmış .uzun süre püre veririm herhalde korkudan
Merhana canim bizim hafifledi şükür vucudunda yok mama icmedik hic anne sütü devamCanım merhaba şuanda nasıl durumu bebeğinin.aynı durum benim kızımdada var ve bacak ve kollara atladı egzaması.para para temre gibi aynı.alerji bölümüne gittinmi birde mana içiyormu bebeğin
İnşallah yaa yulaf ben de alicam artıkGeçmiş olsun okurken korktum.Allah korusun bebelerimizi
yatarken her türlü riskli olmaz mı? Alerjimiz geçsin ben de bisküvi yapıcam.güzel tarif bulursam yazarım
Gönlünce olsunÇizgi görürüm diye test yapmaya cesaretim yok.emzirmeden dolayı olmuyorumdur herhalde ama geçen leke oldu azıcık
İnşallah sağol canım.inşallah senin bebiş de artık rahatça yapar hiç kabız olmazYulaf bugün alabildim lifalif.içinde eser miktarda fındık fıstık yazıyor umarım dokunmaz
Ben de ocean sidefer denedim ikisi de mahvetti kızımı bıraktım vermiyorum kanı 10.9 düşük çıktı ama napim o da kıvranıyo ben de bitiyorum pekmez veriyorum hergün 1 çay kaşığı ama bestiron önerdiler bakayım onu da denerim belki cesaret edemiyorum geceleri o uykusuzluk mahvediyo beniKızlar Bu ferrum kan damlası mahfetti oğlumu ya sabah beri zor uyuttum sancıdan kıvranıyo sizler ne kullanıyorsunuz yada kullanmadan takviye eden var mı nasıl yapıyorsunuz
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Kizlar gunlerdir arada okudum ciktim yazasim pek gelmedi. 2 haftadir atesli hastalikla bogusuyoruz. Once buyuk kizim sonra kucuk kizim gunlerce suren ates oldu. Kucuk kizim bronsit oldusalgin varmis. Bugun kontrol vardi cok sukur iyiymis. Okulun bitmesine gunler kala bu sene son hastaliktir herhalde dedikce tekrar bir hastalik geliyor. Hamile oldugumdan beri benimde bagisiklik dusuk zaten ustune okulda eklenince hastalikla savastigimiz bir yil oldu.
Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasınArkadaşlar herhalde bugün ömrümden beş on sene gitmiştir . Oğlana iyice ufak omlet veriyordum birden böyle nasıl anlatsam hihladi tisladi...su verdim suyu agzina aldı ama yutamadı ağladı çıkardı ben şok..odum koptu hemen baş aşağı aldım sırtına vur vur baktım gene aynı...burnunuz değilde hani böyle genzinizden konuşursunuz öyle garip ses çıkarıyor nefes alıyor ama yutkunamiyor...suyu agzina alıyor ama icemiyor. sırtıma aldım vur vur .telefona kostüm ambulansı aramaya..tekrar su vereyim dedim baktım içmeye başladı baya...sonra emzirdim baya emdi uyudu ..ama ben çok kötü oldum mafoldum elim ayağım titredi ...sanırım kısmı tıkanma yaşadık. Yumurta parçası yapıştı çıkamadı galiba ..bende baş aşağı sırta vurdum durdum...daha sonra baktım ki kısmı tikanmalarda omuza alınıp vurulurmus ..güya ilk yardım sertifikam var o anda herşey unutuluyor...verilmiş sadakamiz varmış .uzun süre püre veririm herhalde korkudan
Geçmiş olsun canım ne desem ki insan çok korkuyor.Arkadaşlar herhalde bugün ömrümden beş on sene gitmiştir . Oğlana iyice ufak omlet veriyordum birden böyle nasıl anlatsam hihladi tisladi...su verdim suyu agzina aldı ama yutamadı ağladı çıkardı ben şok..odum koptu hemen baş aşağı aldım sırtına vur vur baktım gene aynı...burnunuz değilde hani böyle genzinizden konuşursunuz öyle garip ses çıkarıyor nefes alıyor ama yutkunamiyor...suyu agzina alıyor ama icemiyor. sırtıma aldım vur vur .telefona kostüm ambulansı aramaya..tekrar su vereyim dedim baktım içmeye başladı baya...sonra emzirdim baya emdi uyudu ..ama ben çok kötü oldum mafoldum elim ayağım titredi ...sanırım kısmı tıkanma yaşadık. Yumurta parçası yapıştı çıkamadı galiba ..bende baş aşağı sırta vurdum durdum...daha sonra baktım ki kısmı tikanmalarda omuza alınıp vurulurmus ..güya ilk yardım sertifikam var o anda herşey unutuluyor...verilmiş sadakamiz varmış .uzun süre püre veririm herhalde korkudan
Bende adet olmadım hala.Bi kez korkup test yapmıştım negatifti 1 yıla kadar normal diye biliyorum ama korktum şimdiKızlar adetim 3 gün sonunda kesildi ve az geldi normalde 10 12 gün sürerdi emzirme kaynaklı olabilir dedim ama test yaptım sabah hic bi gölge bile çıkmadı akşam yaptım coook hafif bi çizgi görüyorum test bozuk değilse
Test yaptım şimdi yanlış alarm test bozukmuş şimdi tertemiz çıktıBende adet olmadım hala.Bi kez korkup test yapmıştım negatifti 1 yıla kadar normal diye biliyorum ama korktum şimdi
Çok geçmiş olsun. O korkuyu yaşamış biri olarak çok iyi bilirim Rabbim korusun evlatlarımızı
Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın
Teşekkürler kızlar. ALLAH hiçbir anneye bunu yaşatmasınGeçmiş olsun canım ne desem ki insan çok korkuyor.
Benim kıza reflü ilacını içiriyordum 2 yada 3 aylıktı boğazına kaçtı baktım çocuk nefes alamıyor kucağıma aldım sırtına vurdum baktım hala aynı tekrar çevirdim sırtına vurdum hafifçe salladım yok çocuk normale dönemiyor elim ayağım boşaldı kucağımda koştum yukarı kaynanam aldı kucağına ters çevirdi dizlerinin üzerine yatırdı vurdu vurdu boğazından çıktı.Allah razı olsun panik yapan biri normalde ama o an soğukkanlılıkla yaklaştı kv tabi çok korktu o da.Normale döndü nefes almaya başladı.Bizde öylece atlattık benim çocuklarda çok kusuyor maalesef boğulma tehlikesi defalarca atlattı kızım.Korkudan şurubu içiremedim bi daha.
Amin canim sagol. Sizede gecmis olsun insallah atesi tekrar cikmaz. Ne okulmus ya insallah seneye boyle olmazGeçmiş olsun canım Allah şifa versin.Benim oğlanda sürekli hastalanıyor 1 hafta olmamıştı ateş çıkalı şimdi tekrar ateşlendi şurubunu içindim düşmüş neyseki uyudu. Sürekli salgın var deniyor.
Bizim de ilk diş çıktı dün bugün de emmek istiyo ama emmiyo çıkıp duruyo memeden dişten olur mu acaba yanındaki mı çıkacakTeşekkürler kızlar. ALLAH hiçbir anneye bunu yaşatmasın
Bu arada huysuzlugumuzun nedeni belli oldu sanırım. Oğlumun beşinci incisi yukardan çıkmış arkadaşlar
Yaaa ne guzel tatilBizim gece uyanmaları yine sıklaştı.sabaha kadar 6 kez kalkıyorum hayliyle yorgun uyanıyorum.yine ne oldu acababu arada bebişli tatile gidecek olanlar var mı? Bu ayın ortasında tatile gitmeyi planlıyoruz güneş kremi ve simit bakıcam.bir de su geçirmeyen bezlerden almak lazım sanırım.umarım üşütmeden gider geliriz
Bizim iki alt aynı anda iki hafta sonra iki üst aynı anda ciktiBizim de ilk diş çıktı dün bugün de emmek istiyo ama emmiyo çıkıp duruyo memeden dişten olur mu acaba yanındaki mı çıkacak
Ben ilk defa bu sene gitmiyorum tatile..oğlum fazla meme düşkünü...herkes havuz deniz eglenirken emzirmeye uğraşmak istemedim...herkes şezlong kahve ben şezlong bebiş sallamayaBizim gece uyanmaları yine sıklaştı.sabaha kadar 6 kez kalkıyorum hayliyle yorgun uyanıyorum.yine ne oldu acababu arada bebişli tatile gidecek olanlar var mı? Bu ayın ortasında tatile gitmeyi planlıyoruz güneş kremi ve simit bakıcam.bir de su geçirmeyen bezlerden almak lazım sanırım.umarım üşütmeden gider geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?