- 26 Kasım 2020
- 500
- 645
- 53
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #30.961
Ferrum bizi de kabız yapmıştı :/Kızlar Bu ferrum kan damlası mahfetti oğlumu ya sabah beri zor uyuttum sancıdan kıvranıyo sizler ne kullanıyorsunuz yada kullanmadan takviye eden var mı nasıl yapıyorsunuz
Ohhh ben rahatladım yeminleTest yaptım şimdi yanlış alarm test bozukmuş şimdi tertemiz çıktı
Bizde bu ay sonu gidiyoruzzBizim gece uyanmaları yine sıklaştı.sabaha kadar 6 kez kalkıyorum hayliyle yorgun uyanıyorum.yine ne oldu acababu arada bebişli tatile gidecek olanlar var mı? Bu ayın ortasında tatile gitmeyi planlıyoruz güneş kremi ve simit bakıcam.bir de su geçirmeyen bezlerden almak lazım sanırım.umarım üşütmeden gider geliriz
Sağol canım tekrar çıktı ilaç verdik mecburen bizim oğlan böyle bebekliğinden beri düşmeyen inatçı bi ateş acile götürüyoruz günler sürdüğü oluyor.Yıpranıyoruz o da bizde büyüdükçe değişir inş.Amin canim sagol. Sizede gecmis olsun insallah atesi tekrar cikmaz. Ne okulmus ya insallah seneye boyle olmaz
Bizim son bi kaç haftadır gece uyanmalari hat safhada.. o kadar yorgun uyanıyorum ki, bide 6 dedi mi ayakta benimki.. pertim çıkıyor..Bizim gece uyanmaları yine sıklaştı.sabaha kadar 6 kez kalkıyorum hayliyle yorgun uyanıyorum.yine ne oldu acababu arada bebişli tatile gidecek olanlar var mı? Bu ayın ortasında tatile gitmeyi planlıyoruz güneş kremi ve simit bakıcam.bir de su geçirmeyen bezlerden almak lazım sanırım.umarım üşütmeden gider geliriz
Müslin panço markası ne ve kumaşı güzel mi ben internetten lcwdan aldım pek hoşuma gitmedi deBizim son bi kaç haftadır gece uyanmalari hat safhada.. o kadar yorgun uyanıyorum ki, bide 6 dedi mi ayakta benimki.. pertim çıkıyor..
Haftaya Bizde yazliga gidiyoruz. Mustela krem aldim, simit almicam denizde kullanmak zor olur havuz olsa Neyse de, sleepy mayoz bez aldim, muslin panço aldim şapkalı onunla takılır gün içinde, mayo bikini almadım, belki ordan alırım onu da
Seneye büyüdüğünde daha iyi olur bence de.şimdi çok bunaldım ondan gidelim dedim.İki aile gitmeyi planlıyoruz(uyguna gelsin diyeYaaa ne guzel tatilbizde cok istiyoruz ama cok pahali o hakkimizi seneye minik hanimda daha bir buyuyunce kullanalim diyoruz. Siz nereye gideceksiniz fiyat falan nasil canim? En azindan gunu birlik istanbulda denize gidelim diyorum ama keske ege tarafinda yasasaydik o bezlerden ilk kizima almistim hatta hepsi bitmeyincensaklamisim onlari bisey olmamistir herhalde prima almistim bedenine goreydi fakat hic ise yaramamisti. Bombostu bez yaptigi denize gitmis demek bak simdi yazarken bende cok heveslendim ya
AlemsinBizim iki alt aynı anda iki hafta sonra iki üst aynı anda cikti
Ben ilk defa bu sene gitmiyorum tatile..oğlum fazla meme düşkünü...herkes havuz deniz eglenirken emzirmeye uğraşmak istemedim...herkes şezlong kahve ben şezlong bebiş sallamaya
Güle güle kullanınBizde bu ay sonu gidiyoruzz
Üstü gölgelikli olan simitlerden aldıkk
50spf güneş koruyuculu mayo aldık
Güneş kremi araştırıyorum en temiz içerikli badger ve siveno deniyor henüz almadım ama bakıyorumm
Su geçirmeyen bezler de inanılmaz pahalı ya onu tatil günü yoldan falan alıcam acelesi yok
çok geçmiş olsunSağol canım tekrar çıktı ilaç verdik mecburen bizim oğlan böyle bebekliğinden beri düşmeyen inatçı bi ateş acile götürüyoruz günler sürdüğü oluyor.Yıpranıyoruz o da bizde büyüdükçe değişir inş.
Bende ilkokula başlayınca ne yapacağız böyle diye düşünüyorum hastalanmayan okula gidemez gibi.
6 baya erken benim kız da öyle uyanıyordu artık 10da yatırıyorum.aldıklarınızı güle güle kullanınBizim son bi kaç haftadır gece uyanmalari hat safhada.. o kadar yorgun uyanıyorum ki, bide 6 dedi mi ayakta benimki.. pertim çıkıyor..
Haftaya Bizde yazliga gidiyoruz. Mustela krem aldim, simit almicam denizde kullanmak zor olur havuz olsa Neyse de, sleepy mayoz bez aldim, muslin panço aldim şapkalı onunla takılır gün içinde, mayo bikini almadım, belki ordan alırım onu da
Mayo linkSeneye büyüdüğünde daha iyi olur bence de.şimdi çok bunaldım ondan gidelim dedim.İki aile gitmeyi planlıyoruz(uyguna gelsin diye) ev tutucaz daha bakma aşamasındayız.Muğla düşünüyoruz.bizim de pek durum yok altın bozup gidicem diye tutturdum ayranımız yok içmeye.. valla ruhum daraldı ev park arasında.bence de günübirlik de olsa kaçın bir yerlere.çok iyi gelir Ege tarafı da olsa oralar da olsa benzin çok zamlandı eşim arabaya bindirmiyor tatile ihtiyacım var diyince kahkahalarla güldü prima bez bakayım.bedeni ufak mı almak lazım acaba ondan mı oldu
Alemsinbizim o düşkünlük azaldı bir de dışarıda daha iyi uyuyor sanki ona güveniyorum ben de ilk kez geçen sene hamileyken gitmedim
Güle güle kullanınsimit ve mayonun linki var mı? Krem siveno alıcam sanırım.bende gölgelikli simit istiyorum eşim yoldan alırız diyor ama netten daha uygun olur sanırım.beze de netten bakıcam
çok geçmiş olsunŞu salgınlar bitse de rahatlasak artık
6 baya erken benim kız da öyle uyanıyordu artık 10da yatırıyorum.aldıklarınızı güle güle kullanınmüslin panço anneannemiz almış çok mantıklı ben de öyle kullandırıyım.sleepy beze bakayım sanki markette de görmüştüm.mayo kararsızım
Teşekkür ederim.ikisi de çok şekermiş.kaliteli duruyor güle güle kullanınMayo link
UPF 50 Sörf Mayosu
Simit link
buradanaldım 0-5 Yaş, Pembe Renk, Baby Float, Bebekler Için Havuz Simidi Gölgelikli Bebek Floatoru Fiyatı, Yorumları - Trendyol
buradanaldım 0-5 Yaş, Pembe Renk, Baby Float, Bebekler Için Havuz Simidi Gölgelikli Bebek Floatoru yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Trendyol dan aldim, 4 katlı müslin diye arastirmistim, tok bi yapısı var, yumuşak.. öyle ince muslin istemedim güneşten korusun istedim. Ben 105 e aldim, yine indirime girer benceMüslin panço markası ne ve kumaşı güzel mi ben internetten lcwdan aldım pek hoşuma gitme
Kaçta yatarsa yatsın hep 6 da kalkıyor alarmı var benim kızın6 baya erken benim kız da öyle uyanıyordu artık 10da yatırıyorum.aldıklarınızı güle güle kullanınmüslin panço anneannemiz almış çok mantıklı ben de öyle kullandırıyım.sleepy beze bakayım sanki markette de görmüştüm.mayo kararsızım
Hamileyken de gittimSeneye büyüdüğünde daha iyi olur bence de.şimdi çok bunaldım ondan gidelim dedim.İki aile gitmeyi planlıyoruz(uyguna gelsin diye) ev tutucaz daha bakma aşamasındayız.Muğla düşünüyoruz.bizim de pek durum yok altın bozup gidicem diye tutturdum ayranımız yok içmeye.. valla ruhum daraldı ev park arasında.bence de günübirlik de olsa kaçın bir yerlere.çok iyi gelir Ege tarafı da olsa oralar da olsa benzin çok zamlandı eşim arabaya bindirmiyor tatile ihtiyacım var diyince kahkahalarla güldü prima bez bakayım.bedeni ufak mı almak lazım acaba ondan mı oldu
Alemsinbizim o düşkünlük azaldı bir de dışarıda daha iyi uyuyor sanki ona güveniyorum ben de ilk kez geçen sene hamileyken gitmedim
Güle güle kullanınsimit ve mayonun linki var mı? Krem siveno alıcam sanırım.bende gölgelikli simit istiyorum eşim yoldan alırız diyor ama netten daha uygun olur sanırım.beze de netten bakıcam
6 baya erken benim kız da öyle uyanıyordu artık 10da yatırıyorum.aldıklarınızı güle güle kullanınmüslin panço anneannemiz almış çok mantıklı ben de öyle kullandırıyım.sleepy beze bakayım sanki markette de görmüştüm.mayo kararsızım
Benimkisi 800 gram almış ama çok olmasa da ek gıda alıyor..çok memeye düştü....bildiğim kadarıyla 400 gram ve üstü normal kabul ediliyor..sağlık olsun düzeltirler elbet..bizimde çorbalarla başımız derteSelam kızlar,ben süt ürünleri diyetine girdim artık doktor önerisiyle valla şaştım kaldım iki aydır 6 ve7. Ay kilo alımı hem azaldı ama meme reddi oluyordu.Atopik dermatit oluştu popoda hare şeklinde pişik olunca doktor deneyelim dedi diyeti.Benim oglan ek gıda sevmiyor hala,her gün deniyorum ama...Ben de 10 günlük hem gezme hem otel bi tatil yapacağım bu yil iki çocukla,o zaman kadar oğlumun beslenmesi düzelsin yeter diyorum.7. Ay kilo alımı azalması normal mi sizde de?
Bilmiyorum ya surekli meme reddi yaşıyoruz ve burada alerjik bebeklerin hiçbirinde yok bu durum neden hep var anlamıyorum,eşim mamayi verseydin niye uğraştın diyor bakıyorum mama alan bebekler almis başını gidiyor kiloda sonra etrafta ben bakamayan anne oluyorum oysa aylardır çekmediğim kalmadı.Artik pek buraya da girmiyorum zaten yazacak bi sey bulamiyorum cunku hep bi ugrastayimBenimkisi 800 gram almış ama çok olmasa da ek gıda alıyor..çok memeye düştü....bildiğim kadarıyla 400 gram ve üstü normal kabul ediliyor..sağlık olsun düzeltirler elbet..bizimde çorbalarla başımız derte
Ev daha iyi olur sanirimSeneye büyüdüğünde daha iyi olur bence de.şimdi çok bunaldım ondan gidelim dedim.İki aile gitmeyi planlıyoruz(uyguna gelsin diye) ev tutucaz daha bakma aşamasındayız.Muğla düşünüyoruz.bizim de pek durum yok altın bozup gidicem diye tutturdum ayranımız yok içmeye.. valla ruhum daraldı ev park arasında.bence de günübirlik de olsa kaçın bir yerlere.çok iyi gelir Ege tarafı da olsa oralar da olsa benzin çok zamlandı eşim arabaya bindirmiyor tatile ihtiyacım var diyince kahkahalarla güldü prima bez bakayım.bedeni ufak mı almak lazım acaba ondan mı oldu
Sikma canini diyetin insallah olumlu sonuclanir. Doktor kilo alimina normal diyordu degil mi neden sikiyorusn bu kadar canini. İlk cocugunun etkisi cok saniyorum ama inan kilolu olmasi cokta iyi degil. Saglikli olsun normal kiloda olsun. Ben ilk 6 ay cok zayif sonraki hayatim boyunca hep kiloluymusum. Annem zayifim diye pirinc unlu mamalar yedirmis hepBilmiyorum ya surekli meme reddi yaşıyoruz ve burada alerjik bebeklerin hiçbirinde yok bu durum neden hep var anlamıyorum,eşim mamayi verseydin niye uğraştın diyor bakıyorum mama alan bebekler almis başını gidiyor kiloda sonra etrafta ben bakamayan anne oluyorum oysa aylardır çekmediğim kalmadı.Artik pek buraya da girmiyorum zaten yazacak bi sey bulamiyorum cunku hep bi ugrastayim
Yulaf cok iyi birseymis ya ben daha yeni kesfettimBugün 2 yemek kaşığı yulaf haşlayıp muz,kayısı ve bir çay kaşığı pekmez ekledim.biraz sevdi ama hepsini yiyemedi.ona verirken kendim yedim baya lezzetliydiartık kahvaltı için tarifler bakmanın zamanı geldi sanırım
Bizim de tam düzeliyo derken yine gece sık uyanıyo yediriyorum ama uyuyamıyo uğraş dur ancak ayağımda sallayınca dalıyo sonra yine koyuyorum yerine bazen uyuyo bazen uyumuyoBizim gece uyanmaları yine sıklaştı.sabaha kadar 6 kez kalkıyorum hayliyle yorgun uyanıyorum.yine ne oldu acababu arada bebişli tatile gidecek olanlar var mı? Bu ayın ortasında tatile gitmeyi planlıyoruz güneş kremi ve simit bakıcam.bir de su geçirmeyen bezlerden almak lazım sanırım.umarım üşütmeden gider geliriz
Kendini niye uzuyorsun ki sen elinden geleni yapıyorsun zaten..bazen biz ne yapsak ne etsek de bebisler bildiğini okuyor..arkadaşımın bebeği onuncu ayda bırakti memeyi mesela..bunun " bakamayan anne" ile hiçbir alakası yok...bebek evin küçük reisi oluyor..biz naparsak yapalım bi şekilde istedikleri oluyor...üzme boşuna kendini . Dr ek gıda diyorsa onu cogalt mama diyorsa onu cogalt.sissin diye değil aç kalmasın diyeBilmiyorum ya surekli meme reddi yaşıyoruz ve burada alerjik bebeklerin hiçbirinde yok bu durum neden hep var anlamıyorum,eşim mamayi verseydin niye uğraştın diyor bakıyorum mama alan bebekler almis başını gidiyor kiloda sonra etrafta ben bakamayan anne oluyorum oysa aylardır çekmediğim kalmadı.Artik pek buraya da girmiyorum zaten yazacak bi sey bulamiyorum cunku hep bi ugrastayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?