• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Buzluğa atmadan bitiyor valla.eşim çok seviyor 🙈 maşallah hamaratmışsn sen ☺️

aynen valla emekleyince ayrı bir zormuş.en güzelini yapıyorsun senin bu yazıların yüzünden bir kaç kere misafirlere hazır kurupasta verdim uğraşmadım 😂 şimdi yine gaza geldim kek hazır mı alsam 🙈 kısır benim uzmanlık alanım pek zamanımı almıyor geçen canım çekti kendime yapıp 3 tabak yedim 🤣

Niye anlamadim etiket olarak cikmadin boyle alinti yapayim 😊 hep sen tarif paylasiyorsun o yuzden az once aklima geldin. Tarhanali omlet denedin mi ? Yillardir denk geliyordum ama niye yapmamisim bilmiyorum kendimizede yapiyorum cok lezzetli oluyo 🤩 yarim tatli kasigi tarhana, yumurta sarisi, dereotu ve beyaz peynir yaziyodu ama ben labne koyuyorum ikidir yapiyorum hep yaparim artik 😍 bizimkinede kisi basina bir yumurta, labne, dereotu, 1 tatli kasigi tarhana, tuz ve dereotu koyuyorum 🍳

Niye anlamadim etiket olarak cikmadin boyle alinti yapayim 😊 hep sen tarif paylasiyorsun o yuzden az once aklima geldin. Tarhanali omlet denedin mi ? Yillardir denk geliyordum ama niye yapmamisim bilmiyorum kendimizede yapiyorum cok lezzetli oluyo 🤩 yarim tatli kasigi tarhana, yumurta sarisi, dereotu ve beyaz peynir yaziyodu ama ben labne koyuyorum ikidir yapiyorum hep yaparim artik 😍 bizimkinede kisi basina bir yumurta, labne, dereotu, 1 tatli kasigi tarhana, tuz ve dereotu koyuyorum 🍳
Nasıl ya...tarhanayi suyla ezmeden direk mi koyuyoruz...bebeğe mi bu tarif

Nasıl ya...tarhanayi suyla ezmeden direk mi koyuyoruz...bebeğe mi bu tarif

Evet dün bende yaptım Az tarhanayi tereyağında kavurup üstüne yumurta kiriyosun. Yani ben öyle yaptım. Sevdi baya. Ben artık yumurtayı beyaziyla veriyorm
Birgunde kavurup denerim bende :) benimkinde de malzemeleri cirp tereyaginda pisir tamamdir putur putur tarhana falan olmuyor oyle. Bize annemin yaptigini kattim o daha iri ama yine olmadi. Minigide bebek tarhanasi aldik gecen o daha ince zaten.

Annelerimiz olmasa napardık acaba ??😂.. Annem yapardın bi şekilde diyor sma ben kesin kafayı yerdim uykusuzluktan..🙈
Bi şekilde yapardık zorlansak ta alışırdık birsüre sonra bence 😏
Benim gbi yapardin yatağa bebisi alırdın uyandikca yatakta emzirir yorulmazdin. Kocada salona🙄😔
Her bebek farklı durmayınca da durmuyo her türlü uğraştırıyo benim Kız bu aralar geceleri çok çektiriyo bana bikaç gecedir uyanıyo açlıktan ve uykudan bayılıyo tam alıyorum emzirmeye kafasını çeviriyo deli etti beni dün gece artık konuşmaya başladım onunla sakince güzelce şarkılar söyledim 1 saat uğraştım yok niye böyle yapıyo yaa gündüz emiyo gece kafayı çeviriyo ben de napim sallıyorum ayağımda uyutuyorum açlıktan zor uyuyo baya uğraştırıyo beni
Daha alamadım çok faydalı diyorlar bakalım

Bilmiyorum ki benim kız da birkaç gündür geceleri ağlıyor uyuyamıyor ondan merak ettim.şişlik kızarıklık yok.atak haftası falan mı acaba :/ misafir gelmemesi iyi olmuş dinlenmişsindir.sana dedim bu hafta da bana gelmek istiyorlar çok bir şey yapamam kız durmuyor.bir kısır bir kek bir poğaça yeter herhalde.şimdi tatlı da beklerler amaan uzun iş 🤷🏻‍♀️
Yeter tabi istersen kek yapma hazır pastalar var ya a101 Bim de oluyo onlardan alırsın bir de makarnayı yoğurtlu garnitürlü yapıyprum ben o da kolay oluyo

Evet dün bende yaptım Az tarhanayi tereyağında kavurup üstüne yumurta kiriyosun. Yani ben öyle yaptım. Sevdi baya. Ben artık yumurtayı beyaziyla veriyorm

Birgunde kavurup denerim bende :) benimkinde de malzemeleri cirp tereyaginda pisir tamamdir putur putur tarhana falan olmuyor oyle. Bize annemin yaptigini kattim o daha iri ama yine olmadi. Minigide bebek tarhanasi aldik gecen o daha ince zaten.
Hiç duymamıştım deneyeceğim bende

Her bebek farklı durmayınca da durmuyo her türlü uğraştırıyo benim Kız bu aralar geceleri çok çektiriyo bana bikaç gecedir uyanıyo açlıktan ve uykudan bayılıyo tam alıyorum emzirmeye kafasını çeviriyo deli etti beni dün gece artık konuşmaya başladım onunla sakince güzelce şarkılar söyledim 1 saat uğraştım yok niye böyle yapıyo yaa gündüz emiyo gece kafayı çeviriyo ben de napim sallıyorum ayağımda uyutuyorum açlıktan zor uyuyo baya uğraştırıyo beni

Yeter tabi istersen kek yapma hazır pastalar var ya a101 Bim de oluyo onlardan alırsın bir de makarnayı yoğurtlu garnitürlü yapıyprum ben o da kolay oluyo
Ah o BİM'in pastası yok mu en pahalı pastalara taş çıkarır benim gözümde..okadar seviyorum🙈

Bu arada yrn oglumi tekrar dra giturecegim geniz tıkanıklığına öksürükte eklendi..Dr iki hafta önce ilaç vermemişti ama şimdi verir sanırım..tikanmaktan uyuyamiyor cocuk

E korle yatan şaşı kalkar🥰
Kız kek en kolayı...ama poğaça mesela hamur yogurmak ömür torpusu hiç uğraşamam🤣 ben şöyle yapıyorum mesela akşam yakınlarım gelecekse çayın yanına bir tatlı bir tuzlu misal taneyle browni yada tiramisu alıyorum yanına tuzlu Kuru pasta..yada hazır fırına atmalik börek.taneyle almalar maliyet açısından yüksek tutuyor ama yapacak birşey yok

Eğer gündüz evime sık gelmeyen biri geliyorsa sarma alıyorum yanına börek yanına tatlı...kısır yada patates salatası vaktimi alıyor sağolsun gorumcem yapiyor. Bende üç tabak yerim sıkıntı yok🤣🙈
Maşallah sende de boğaz varmış 😂 Güzel fikirler veriyorsun sağol 😂 ben hamur yoğurmaya alışığım eşime pazarları pişi yapıyorum 🙈 maliyet önemli değil mecburiyetten sonuçta.dr oertken tiramusu aldım ilk kez denicem.hazır börek denemedim alayım 👍🏻kurupasta ya da markette satılan kurabiyelerden alıcam.kek poğaça kısır bana kalsın.senin ne iyi görümcen varmış benimki de gerçi bulaşığa yardım eder fena değil 🙈
Onunden al yeter sana de 😁 bende buzluk olayini en cok bu sene kullandim cok iyiymis 😍
Kıyamam ki yesin bitanem 🤣 Tanıdığım insanlar olsa uğraşırdım da tanımam etmem, yılda bir kere gördüğüm hatta görmediğim insanlar olunca kıymetleri olmuyor.Hazır alıp geçicem
Oh mis gibi eline sağlık 😋 alerji konusunu bu hafta doktorla konuşcam ona göre tarhana ve labne verebilirim.kendimize deniyim ama 🥰

garnitürlü makarna da güzel fikir yapayım 👍🏻 Hazır pastalar çok güzel oluyor ya ondan ya da kurupasta alayım

Bu arada benim kız tutunarak ayağa kalkmayı öğrendi🧿 🙈ama sıkıntı şu ki kalktığı gibi popo üstü düşmesini bilmiyor.bugün koltuk kenarından tutup kalmış geriye doğru pat diye düşmüş. Kafası kırılacak diye korkuyorum.iki saniye bile gözümü ayıramıcam sanırım 🙁

Bu arada benim kız tutunarak ayağa kalkmayı öğrendi🧿 🙈ama sıkıntı şu ki kalktığı gibi popo üstü düşmesini bilmiyor.bugün koltuk kenarından tutup kalmış geriye doğru pat diye düşmüş. Kafası kırılacak diye korkuyorum.iki saniye bile gözümü ayıramıcam sanırım 🙁
Asıl zor zamanlar şimdi başladı biz öyle kaç kere vurduk kafayı. Neyseki iki gündür kontrollü oturmayı öğrendi önce elini yere koyuyo sonra poposunu birakiyo 🤣 bide sadece sol tarafına doğru siraliyo sağ tarafa gelince ellerini birakiyo

Asıl zor zamanlar şimdi başladı biz öyle kaç kere vurduk kafayı. Neyseki iki gündür kontrollü oturmayı öğrendi önce elini yere koyuyo sonra poposunu birakiyo 🤣 bide sadece sol tarafına doğru siraliyo sağ tarafa gelince ellerini birakiyo
Maşallah sende de boğaz varmış 😂 Güzel fikirler veriyorsun sağol 😂 ben hamur yoğurmaya alışığım eşime pazarları pişi yapıyorum 🙈 maliyet önemli değil mecburiyetten sonuçta.dr oertken tiramusu aldım ilk kez denicem.hazır börek denemedim alayım 👍🏻kurupasta ya da markette satılan kurabiyelerden alıcam.kek poğaça kısır bana kalsın.senin ne iyi görümcen varmış benimki de gerçi bulaşığa yardım eder fena değil 🙈

Kıyamam ki yesin bitanem 🤣 Tanıdığım insanlar olsa uğraşırdım da tanımam etmem, yılda bir kere gördüğüm hatta görmediğim insanlar olunca kıymetleri olmuyor.Hazır alıp geçicem

Oh mis gibi eline sağlık 😋 alerji konusunu bu hafta doktorla konuşcam ona göre tarhana ve labne verebilirim.kendimize deniyim ama 🥰

garnitürlü makarna da güzel fikir yapayım 👍🏻 Hazır pastalar çok güzel oluyor ya ondan ya da kurupasta alayım
Ooo maşallah bebisler tutunmayı öğrendiler demek .benimki sürünüyor hiç durmuyor her yere gidip herşeyi ağzına sokmaj istiyor🙄

Boğazım yerinde aynen..az yemeyi beceremeyenlerdenim🙄 görümcem ikinci kardeşim gbidir herşeyime koşar sağolsun...kahvaltıda bende pisi seviyorum karşıda fırın var hamur alıp pişiriyorum🙈🤣🤣

Uykusuz her gece, yorgun ölesiye .. sabahları bazen günlerce .. 😂.. buraya böyle bir şarkı sözü bırakayım istedim . İlerde belki tatlı minnoş birer anı kalır bu uykusuz geceler. Lakin şuan tam çıldırmalık 😓
Bende bu gece hiç uyumayanlardanim...sürekli genzi burnu tıkanıyor uyanıyor hatta salona getirdim ama burda da aynı..sabah dra goturecegim dört gözle şifa umuyorum😟

Karari verdin yani 😁

Darısı bize.yavaş yavaş öğrenicez sanırım 🙈 gerçekten zor zamanlarmış 🤷🏻‍♀️
Ooo maşallah bebisler tutunmayı öğrendiler demek .benimki sürünüyor hiç durmuyor her yere gidip herşeyi ağzına sokmaj istiyor🙄

Boğazım yerinde aynen..az yemeyi beceremeyenlerdenim🙄 görümcem ikinci kardeşim gbidir herşeyime koşar sağolsun...kahvaltıda bende pisi seviyorum karşıda fırın var hamur alıp pişiriyorum🙈🤣🤣
Ben de az yemeyi beceremiyorum boşver eritiriz 🙈 fırın yakın değil sabah sabah gitmeye üşeniyorum elde mayalıyorum.aslında bisiklet istiyorum eşimden de bakalım ne zaman alcak 😅
Her şeyi ağza sokma olayı bizde de mevcut geçen ayak parmağını emiyordu deli kız 😂
Karari verdin yani 😁
evet kıymet verene kıymet veriyorum artıkın 😂 zaten vaktim de yok durmuyor bu zıpçıktı 😅

Bu akşam şehriye çorbası yaptım.1 ymk kaşığı kuzu kıyma,1 domates rendesi,3 ymk kaşığı şehriye, 1 diş sarımsak 1,5 su br su. Kaşığın ucuyla ev yapımı salçada ekledim.çok sevdi gerçi kıymalı makarna gibi oldu ama lezzetliydi 😊

Eklentiler

• C6816587-AD3E-4300-A563-B04E9AF62E8E.webp
    C6816587-AD3E-4300-A563-B04E9AF62E8E.webp
    25 KB · Görüntüleme: 36
Şifa olsun🌺 çok lezzetli duruyor 😋
Öyleydi çok teşekkür ederiz 🥰 tüm bebelerimizin yedikleri yarasın inşallah 🥰
Kizlar bugün semizotu yemeği yaptım ama yediremedim dolaba koydum yarın yedirebilir miyim bişey olurmu yedirsem yoksa dokmelimiyim
Ben nadiren de olsa ikinci güne bırakıyorum bir şey olmuyor ağzı kapalı kaldırıyorum sonuçta.ama semizotu hiç vermedim bir şey olmaz sanırım

Back
X