- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #31.581
Geçti çok şükür sağol canımOh kuzucuk yaa, bu bebitolara hc bsy olmasa keske, bize olsao da geçecek annesi. Sey var istersen uygula, bi odasina soğan kesip birkac karanfil batirip koymak, bir de buzluktan buz çıkarıp bir kap icinde koymak. O sekilde oksuruk için epey iyi geliyormus
çok geçmiş olsun şimdi nasıl oldunuz?Dün sabahtan beri ervanın da ateşi var 38 veya 38 buçuk oluyo bazen de uyuyunca falan bir de ilaç veribce 37 buçuklara düşüyo genzinde de hırıltı oluyo sadece uyurken ve emerken geçer diye düşündüm ama 2 gündür devam etti yarın belki doktora götürürüm uyuyamıyo hırıltıdan dolayı sadece ayağımda uyuyo biyere koyamıyorum uyanıyo diştendir diye düşünüyorum çünkü bizde bişey yok geçen hafta da 1 gün olmuştu böyle ateşi geçmişti ama iştahsızlık meme reddi ara ara oluyo geçiyo üst dişleri patlayamadı zorluyo
Benimkisi benle yatıyor ama uyandimi mizildar duyarım hemen. Sizinki uyanmış emeklemis sessizce aranızdan kaçmış ha :)Biz hastalık zamanı yerde yattık hem serinleyelim hem de çocukla rahat edelim diye.ama bu seferde gece uyanıp emekleyerek odayı gezmeye başladı.bu gece tekrar beşiğine koymaya başladım uyumadı yanımda uyumak istiyor.iyice dalsın yerine yatırıyım diye beklerken uyumuşum aramızdan çıkıp emekleyerek yere atmış kendini.ne yatakta yaptırabiliyorum ne beşiğinde.. sabaha kadar uyutmuyor.9dan sonra 2 saat uyuyor.yemek de hiç yemiyor.hiçbir düzen kalmadı.bizde durumlar böyle..
İyi olur aslında eve gelince uyur yorulmuş olur senin için de sabah yürüyüşü:) ben zaten zor açıyorum gözümü hiç çıkamam gibi geliyo banaBenimki de öyle hep gezsin kapıdan çıkanlara ağlıyor. Sabah uyanınca eğer büyük kıza bakcak biri var ise evde yürüyüşe gdyoruz.bugun 7 de uyandidolandik geldik sabah sabah
2 gün ful ateş vardı 4 5 gün genizde hırıltı o da geçti şikür iştah ta geri geldi diştendi bence önceki hafta da 1 gün ateş ve 3 gün iştahsızlık olmuştu bizde bişey yoktuGeçti çok şükür sağol canımBalgam için şurup kullanıyoruz idrarda biraz enfeksiyon çıktı onun için de ilaç kullanıyoruz.siz nasılsınız
çok geçmiş olsun şimdi nasıl oldunuz?
Sevip yediği şeyleri yap sadece hep aynı şeyi yese bile en azından yesin çünkü bizim de bikaç gün hiç yemediği oldu hemen zayıfladı ben de sadece sevdiği yediği şeyleri yaptım sonradan düzeliyoBiz hastalık zamanı yerde yattık hem serinleyelim hem de çocukla rahat edelim diye.ama bu seferde gece uyanıp emekleyerek odayı gezmeye başladı.bu gece tekrar beşiğine koymaya başladım uyumadı yanımda uyumak istiyor.iyice dalsın yerine yatırıyım diye beklerken uyumuşum aramızdan çıkıp emekleyerek yere atmış kendini.ne yatakta yaptırabiliyorum ne beşiğinde.. sabaha kadar uyutmuyor.9dan sonra 2 saat uyuyor.yemek de hiç yemiyor.hiçbir düzen kalmadı.bizde durumlar böyle..
Valla seninki iyimiş ne güzel mızıldanıyor.bunda ses de yok aramızdan kaçıp duruyor yatırınca dalana kadar gözümü kırpmıyorum tam dalınca beşiğine alıyorum.6dan sonra uyumuyor zaten ağlasada ben yatıyorum vallaBenimkisi benle yatıyor ama uyandimi mizildar duyarım hemen. Sizinki uyanmış emeklemis sessizce aranızdan kaçmış ha :)
Yemekle benim oglaninda pek arası yok bugünlerde
Sizin dişten de bizim diş de yok hastalık bitti iştah hala geri gelmedi.hırıltı devam ediyor.dediğin gibi sevdiği şeyi yapayım ama ara öğünde muzlu meyveli yiyor zaten akşamda mı aynısını yicek.sebzeli pürede az yiyor olmadı ondan yapayım her günİyi olur aslında eve gelince uyur yorulmuş olur senin için de sabah yürüyüşü:) ben zaten zor açıyorum gözümü hiç çıkamam gibi geliyo bana
2 gün ful ateş vardı 4 5 gün genizde hırıltı o da geçti şikür iştah ta geri geldi diştendi bence önceki hafta da 1 gün ateş ve 3 gün iştahsızlık olmuştu bizde bişey yoktu
Sevip yediği şeyleri yap sadece hep aynı şeyi yese bile en azından yesin çünkü bizim de bikaç gün hiç yemediği oldu hemen zayıfladı ben de sadece sevdiği yediği şeyleri yaptım sonradan düzeliyo
İyiyiz çok şükür canım iştahsızlıkla mücadele ediyoruz.siz nasılsınızDusunceBulutu nasil oldunuz canim
Bizimkide öyle ya asla yemiyor bak bu saate kadar hiçbir şey yemedi doktor gündüzleri emzirme dedi emzirmiyorum ona rağmen yemiyor sadece emmek istiyor çocukBizimki de hiç yemek istemiyor ver eline ekmek yesin hep kuru ekmek istiyor
O zaman şehriye çorbası yap dene bakalım yer mı muz çok yiyince kabız olmasın başka meyve kat istersen mecbur ne yiyosa onu yedirdim her öğün aynı olsa bile başka bişey yemedi bizim de halen daha diş gelmedi ama şiş üstler bayaValla seninki iyimiş ne güzel mızıldanıyor.bunda ses de yok aramızdan kaçıp duruyor yatırınca dalana kadar gözümü kırpmıyorum tam dalınca beşiğine alıyorum.6dan sonra uyumuyor zaten ağlasada ben yatıyorum valla
Sizin dişten de bizim diş de yok hastalık bitti iştah hala geri gelmedi.hırıltı devam ediyor.dediğin gibi sevdiği şeyi yapayım ama ara öğünde muzlu meyveli yiyor zaten akşamda mı aynısını yicek.sebzeli pürede az yiyor olmadı ondan yapayım her gündün yoğurtlu çorba yaptım her yere döktü yemedi 2 kaşık zorla verdim morarana kadar ağladı.gece de açlıktan memeden ayrılmıyor kafaları yicem
İyiyiz çok şükür canım iştahsızlıkla mücadele ediyoruz.siz nasılsınız
Gunduzleri emzirmemek ne kadar yanlisBizimkide öyle ya asla yemiyor bak bu saate kadar hiçbir şey yemedi doktor gündüzleri emzirme dedi emzirmiyorum ona rağmen yemiyor sadece emmek istiyor çocuk
İyiyim galiba yorgun ben mizildayan bebek benle ilggilenmiyosun diyrn cocukValla seninki iyimiş ne güzel mızıldanıyor.bunda ses de yok aramızdan kaçıp duruyor yatırınca dalana kadar gözümü kırpmıyorum tam dalınca beşiğine alıyorum.6dan sonra uyumuyor zaten ağlasada ben yatıyorum valla
Sizin dişten de bizim diş de yok hastalık bitti iştah hala geri gelmedi.hırıltı devam ediyor.dediğin gibi sevdiği şeyi yapayım ama ara öğünde muzlu meyveli yiyor zaten akşamda mı aynısını yicek.sebzeli pürede az yiyor olmadı ondan yapayım her gündün yoğurtlu çorba yaptım her yere döktü yemedi 2 kaşık zorla verdim morarana kadar ağladı.gece de açlıktan memeden ayrılmıyor kafaları yicem
İyiyiz çok şükür canım iştahsızlıkla mücadele ediyoruz.siz nasılsınız
Yazdigima bak dogru yazamiyorum bile. Hergun full kosturma icinde geciyor. Bu yasima kadar ben terlemem diyen ben artik ter kurumuyorİyiyim galiba yorgun ben mizildayan bebek benle ilggilenmiyosun diyrn cocuk
Haftaya bizim de 9 ay kontrolü ve aşımız da varmışMerhaba arkadaşlar biz bugün 9.ay kontrolü ve tahlili yaptırdık b12 düşük çıktı idrar örneğini de veremedik
Benim kız hasta olunca sarktı biraz aşısı pazartesi olduk bugün de kontrole geldikHaftaya bizim de 9 ay kontrolü ve aşımız da varmış
Ama emzirmemek olmaz ki...doğru gelmedi bana..hadi bir yaşını geçse neysede henüz 9 aylıklar yani...Bizimkide öyle ya asla yemiyor bak bu saate kadar hiçbir şey yemedi doktor gündüzleri emzirme dedi emzirmiyorum ona rağmen yemiyor sadece emmek istiyor çocuk
KesinlikleGunduzleri emzirmemek ne kadar yanlisdaha 9 ayliklar canim ya. Gece emzirme diyeni duydum da gunduz emzirme diyen doktor sasilacak birsey
B12 demi baktılar..ben sağlık ocağına götürdüm demir baktı sadece 9 çıktı düşük 10 üstü istiyoruz önümüzdeki ay tekrar bakalım dediMerhaba arkadaşlar biz bugün 9.ay kontrolü ve tahlili yaptırdık b12 düşük çıktı idrar örneğini de veremedik
Ooo duş almak büyük lüksYazdigima bak dogru yazamiyorum bile. Hergun full kosturma icinde geciyor. Bu yasima kadar ben terlemem diyen ben artik ter kurumuyor5 dakika dusa gireyim diyorum arkamdan neler olacak acaba DusunceBulutu
Biz kendi doktorına götürdük bütün değerlerine baktılar idrar testi de istedi ama başaramadım onu çıkarmış elimde Birtane kaldı yarın akşam halledebilirsem götürecek eşim testeAma emzirmemek olmaz ki...doğru gelmedi bana..hadi bir yaşını geçse neysede henüz 9 aylıklar yani...
Kesinlikle
B12 demi baktılar..ben sağlık ocağına götürdüm demir baktı sadece 9 çıktı düşük 10 üstü istiyoruz önümüzdeki ay tekrar bakalım dedi
Kızda idrar testi ne zordu ya az çekmedim oglanda yarım saatte verdim tak ucuna istesinBiz kendi doktorına götürdük bütün değerlerine baktılar idrar testi de istedi ama başaramadım onu çıkarmış elimde Birtane kaldı yarın akşam halledebilirsem götürecek eşim teste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?