- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #31.601
Hemde nasil yaOoo duş almak büyük lüks
Cidden kizlarda cok zor oluyor hatta imkansizKızda idrar testi ne zordu ya az çekmedim oglanda yarım saatte verdim tak ucuna istesin
Ben daha veremedim işte kız oluncaKızda idrar testi ne zordu ya az çekmedim oglanda yarım saatte verdim tak ucuna istesin
Aynen zaten durduramiyorum ya bende onun keyfine göre hareket ediyorum artikGunduzleri emzirmemek ne kadar yanlisdaha 9 ayliklar canim ya. Gece emzirme diyeni duydum da gunduz emzirme diyen doktor sasilacak birsey
Hemde nasil yanasil giriyorum nasil cikiyorum yuregim agzimda
Cidden kizlarda cok zor oluyor hatta imkansiz
Dudağın iki ucuna yapistiriyorsunuz ya içini sisirin havayla öyle yapıştırın. Birde sabah uykusundan uyanınca bezini açınca genelde çiş yaparlar..o esnada takarsan olabilirBen daha veremedim işte kız oluncadenemediğim şey kalmadı son bir tane vaar elimde veremezsem yapacak bişey yok artık
Benim bir kere gozumun onunde yapmisti ve basarisizlikla sonuclanmistiDudağın iki ucuna yapistiriyorsunuz ya içini sisirin havayla öyle yapıştırın. Birde sabah uykusundan uyanınca bezini açınca genelde çiş yaparlar..o esnada takarsan olabilir
Hastane bize yakın değil eşim evdeyken yapmam lazım ki götürsünDudağın iki ucuna yapistiriyorsunuz ya içini sisirin havayla öyle yapıştırın. Birde sabah uykusundan uyanınca bezini açınca genelde çiş yaparlar..o esnada takarsan olabilir
Benim bir kere gozumun onunde yapmisti ve basarisizlikla sonuclanmisti
Hadi ins olur cnmHastane bize yakın değil eşim evdeyken yapmam lazım ki götürsünyarın sabah deneyeyim bari ne yapayım
Gece boyu memede nerdeyse benim bebek ağzından çektiğim an mizildanmaya basliyo konuyu takipteyim bende zombi gibi geziyorum artık uykusuzluktan ve yorgunluktan9 aylık aşımızı olduk kızlar dün şükür ateş vs yapmadı egzemamız da ciddi anlamda geçmeye başladı herşey yolunda gibi şu gece uyanmalarını saymazsak doktorla görüştüm bazen saat başı bazen bir buçuk saate kalkıyo dedim alışkanlık muhtemelen diyo emziği de bıraktı yüzünü ekşitiyo artık verdiğimde bu sefer gece kalkıp göğsümde uyuyo ne yapmalıyım fikir verebilecek olan var mı
Ne yaptin halledebildin miHastane bize yakın değil eşim evdeyken yapmam lazım ki götürsünyarın sabah deneyeyim bari ne yapayım
Bizimkinin uykuları maşallah iyi gbi artık. tabi ki kendi yatağında değil benimle uyuyor hala9 aylık aşımızı olduk kızlar dün şükür ateş vs yapmadı egzemamız da ciddi anlamda geçmeye başladı herşey yolunda gibi şu gece uyanmalarını saymazsak doktorla görüştüm bazen saat başı bazen bir buçuk saate kalkıyo dedim alışkanlık muhtemelen diyo emziği de bıraktı yüzünü ekşitiyo artık verdiğimde bu sefer gece kalkıp göğsümde uyuyo ne yapmalıyım fikir verebilecek olan var mı
Hayır yapamadım olmuyor bilemiyorum keşke başka şekilde olsaydıNe yaptin halledebildin mi
Bizimkinin uykuları maşallah iyi gbi artık. tabi ki kendi yatağında değil benimle uyuyor halaiki kere uyanıyor genelde hemen yatar pozisyonda meme veriyorum uyuyor oda uykusunu alıyor bende ..koca salonda bu gidişle hep salonda kalacak garibim bı kere denedik kendi yatagina yatırmayı çok uyandı pes ettik
Hayır yapamadım olmuyor bilemiyorum keşke başka şekilde olsaydı
Maşallah size aman uyku önemli uyusunlar daNe yaptin halledebildin mi
Bizimkinin uykuları maşallah iyi gbi artık. tabi ki kendi yatağında değil benimle uyuyor halaiki kere uyanıyor genelde hemen yatar pozisyonda meme veriyorum uyuyor oda uykusunu alıyor bende ..koca salonda bu gidişle hep salonda kalacak garibim bı kere denedik kendi yatagina yatırmayı çok uyandı pes ettik
Uyandı mi nasıl uyuyor. Memede uyuyorsa al yanına...hiç olmazsa yorulmazsinMaşallah size aman uyku önemli uyusunlar da
Beşiğinde yatıyo bizimki ama bilmiyorum gerçekten uykusuzluk çok yıprattı artık yatarken bide mama veriyorum biliyorum ki aç değil ama alıştı işte nasıl kurtulacaksak bu durumdan karartma perde aldım buhar makinası çalışıyor ortam havası da iyi derecede tek sorun bizim sıpada
Uyanıyo gözler kapalı ağlıyo kucağıma alıyorum pış pış yapıyorum su teklif ediyorum yok uyumuyo emzirmeye başlayıp 3 4 dakika emince dalıyo geri emziği bırakmışken hiç başlamasak mı yoksa geri mi alıştırsam kararsızım böyle çok zor olduUyandı mi nasıl uyuyor. Memede uyuyorsa al yanına...hiç olmazsa yorulmazsin
Kelin ilaci olsa diyorum9 aylık aşımızı olduk kızlar dün şükür ateş vs yapmadı egzemamız da ciddi anlamda geçmeye başladı herşey yolunda gibi şu gece uyanmalarını saymazsak doktorla görüştüm bazen saat başı bazen bir buçuk saate kalkıyo dedim alışkanlık muhtemelen diyo emziği de bıraktı yüzünü ekşitiyo artık verdiğimde bu sefer gece kalkıp göğsümde uyuyo ne yapmalıyım fikir verebilecek olan var mı
Son hakkımı o şekil deneyecem ama asla izin vermiyor diş çıkarıyor huyu suyu aşırı değiştiKeşke. İyice hava verdin değil mi içeriye poşeti şişirip aç mutlaka
Emziği neden birakti...aynen çok zor oluyor bende 5 aylıktı pes edip yatağa aldigimdaUyanıyo gözler kapalı ağlıyo kucağıma alıyorum pış pış yapıyorum su teklif ediyorum yok uyumuyo emzirmeye başlayıp 3 4 dakika emince dalıyo geri emziği bırakmışken hiç başlamasak mı yoksa geri mi alıştırsam kararsızım böyle çok zor oldu
Son hakkınimi...sen nasıl yapıyorsun ki...zaten bu şekilde yapistirman lazım cnm...yapıştırmana mi izin vermiyor..Son hakkımı o şekil deneyecem ama asla izin vermiyor diş çıkarıyor huyu suyu aşırı değişti
Bi bilsem 9 ay dedi emziği bıçak gibi kesti oğlan doğduğu günden beri emiyordu bide vallahi Hergün başka birseye şaşırıyorum korkuyorum bugün TV ünitesinin önünde buldum 2 dk boş bıraktım yerde oyuncaklarla oynuyordu tutunup kalkmış televizyonu kafasına geçirmemiş iyikiEmziği neden birakti...aynen çok zor oluyor bende 5 aylıktı pes edip yatağa aldigimda
Son hakkınimi...sen nasıl yapıyorsun ki...zaten bu şekilde yapistirman lazım cnm...yapıştırmana mi izin vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?