2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Hemde nasil ya nasil giriyorum nasil cikiyorum yuregim agzimda

Cidden kizlarda cok zor oluyor hatta imkansiz

Ben daha veremedim işte kız olunca denemediğim şey kalmadı son bir tane vaar elimde veremezsem yapacak bişey yok artık
Dudağın iki ucuna yapistiriyorsunuz ya içini sisirin havayla öyle yapıştırın. Birde sabah uykusundan uyanınca bezini açınca genelde çiş yaparlar..o esnada takarsan olabilir

Dudağın iki ucuna yapistiriyorsunuz ya içini sisirin havayla öyle yapıştırın. Birde sabah uykusundan uyanınca bezini açınca genelde çiş yaparlar..o esnada takarsan olabilir
Hastane bize yakın değil eşim evdeyken yapmam lazım ki götürsün yarın sabah deneyeyim bari ne yapayım

9 aylık aşımızı olduk kızlar dün şükür ateş vs yapmadı egzemamız da ciddi anlamda geçmeye başladı herşey yolunda gibi şu gece uyanmalarını saymazsak doktorla görüştüm bazen saat başı bazen bir buçuk saate kalkıyo dedim alışkanlık muhtemelen diyo emziği de bıraktı yüzünü ekşitiyo artık verdiğimde bu sefer gece kalkıp göğsümde uyuyo ne yapmalıyım fikir verebilecek olan var mı

Gece boyu memede nerdeyse benim bebek ağzından çektiğim an mizildanmaya basliyo konuyu takipteyim bende zombi gibi geziyorum artık uykusuzluktan ve yorgunluktan

Hastane bize yakın değil eşim evdeyken yapmam lazım ki götürsün yarın sabah deneyeyim bari ne yapayım
Ne yaptin halledebildin mi
Bizimkinin uykuları maşallah iyi gbi artık. tabi ki kendi yatağında değil benimle uyuyor hala iki kere uyanıyor genelde hemen yatar pozisyonda meme veriyorum uyuyor oda uykusunu alıyor bende ..koca salonda bu gidişle hep salonda kalacak garibim bı kere denedik kendi yatagina yatırmayı çok uyandı pes ettik

Hayır yapamadım olmuyor bilemiyorum keşke başka şekilde olsaydı

Maşallah size aman uyku önemli uyusunlar da

Beşiğinde yatıyo bizimki ama bilmiyorum gerçekten uykusuzluk çok yıprattı artık yatarken bide mama veriyorum biliyorum ki aç değil ama alıştı işte nasıl kurtulacaksak bu durumdan karartma perde aldım buhar makinası çalışıyor ortam havası da iyi derecede tek sorun bizim sıpada

Uyandı mi nasıl uyuyor. Memede uyuyorsa al yanına...hiç olmazsa yorulmazsin

Uyandı mi nasıl uyuyor. Memede uyuyorsa al yanına...hiç olmazsa yorulmazsin
Uyanıyo gözler kapalı ağlıyo kucağıma alıyorum pış pış yapıyorum su teklif ediyorum yok uyumuyo emzirmeye başlayıp 3 4 dakika emince dalıyo geri emziği bırakmışken hiç başlamasak mı yoksa geri mi alıştırsam kararsızım böyle çok zor oldu

Kelin ilaci olsa diyorum

Emziği neden birakti...aynen çok zor oluyor bende 5 aylıktı pes edip yatağa aldigimda
..Son hakkımı o şekil deneyecem ama asla izin vermiyor diş çıkarıyor huyu suyu aşırı değişti
Son hakkınimi...sen nasıl yapıyorsun ki...zaten bu şekilde yapistirman lazım cnm...yapıştırmana mi izin vermiyor

Emziği neden birakti...aynen çok zor oluyor bende 5 aylıktı pes edip yatağa aldigimda

Son hakkınimi...sen nasıl yapıyorsun ki...zaten bu şekilde yapistirman lazım cnm...yapıştırmana mi izin vermiyor
Bi bilsem 9 ay dedi emziği bıçak gibi kesti oğlan doğduğu günden beri emiyordu bide vallahi Hergün başka birseye şaşırıyorum korkuyorum bugün TV ünitesinin önünde buldum 2 dk boş bıraktım yerde oyuncaklarla oynuyordu tutunup kalkmış televizyonu kafasına geçirmemiş iyiki
sanırım en zor zamanlara doğru gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…