- 17 Ocak 2019
- 277
- 171
- 103
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #32.081
Ben şahsen ilkbaharda almıştım şimdi birkaç tane kazak aldım yeter bu kış içinKızlar merhaba, kış alışverişi yaptınız mı bebişlere.
Ben geçen ay LCW ye baktım ateş pahasıydı. Havalar direk soğuduğu için Koton dan aldım. Fiyatları çok uygun.
Hatta yaz için 7-8 tane 30-40 TL civarında kotondan tişört ve şort aldım.
Dün LCW ye baktım fiyatları düşmüş almak isterseniz bakın derim.
Herşey ateş pahası...kisliklari netten enucuzbebek.comdann ve minicityden aldim trikolar çok uygundu 70 TL'ye triko salopetler aldım .100 TL ye alt üst takimBen hiç almamıştım çok zorlandım bütçe olarak ilk ya tecrubesizim ama şimdiden yazlıkları aldım :)
Çok güzel bir duygu değil miİlk adımlar atilmaya başladı
Yaaa hemde nasiilll hele bı anne deyişi var ki eriyoruummÇok güzel bir duygu değil mibizimkide öyle hele iki gündür maşallah on adım atıyor yaşını karşıladı.
Bu arada doğum gününü dsarda yapmaya karar verdik kısmet olursa
Ah beee mi2 Gündür bizde de başladıNasıl mutlu oluyorum nasıl heyecanlanıyor
Bu arada bana Anneden çok ABA diyor :)
BABA- DEDE- CISS- CİCİ-MAMA-HAYYYDİİİ- AHH BEEE - ANANE kullandığımız kelimeler.
Ananemi ne güzel..bizde aba çok söyleniyor. Birde herşeye gaga diyor kaç gündür2 Gündür bizde de başladıNasıl mutlu oluyorum nasıl heyecanlanıyor
Bu arada bana Anneden çok ABA diyor :)
BABA- DEDE- CISS- CİCİ-MAMA-HAYYYDİİİ- AHH BEEE - ANANE kullandığımız kelimeler.
Nice mutlu yaşları olsun inşallahİyiyiz biz canım siz de iyisinizdir umarımdoğum günü planları yapıyoruz
Ben de resimli bakıyorum kararsizim magnet istiyorum da kokulu taş mı olsa epoksi mı olsa yoksa açacak mı olsa diye düşünüyorum
Bizde de aynı sorun var doğduğundan beri aynı artık psikolojik olarak fiziki olarak çok yoruldum bende hergun dua ediyorum akşam uyusa sabaha kadar uyanmasa bende dinlensem diyorum ama memeden kesene kadar zor gibi duruyorKızlar bu 11.ay atağı ne zormuş.bir haftadır sabaha kadar memede hiçbir şekilde dönüp uyuyamıyorum hemen ağlıyor.hele dün çok kötüydü bir gram uyuyamadım eşim biraz dolandırdı uyumadı su verdik işe yaramadı.sürekli memeyle uyumak istiyor kafayı yemek üzereyim her yerim ağrıyor.artık yürümeye başladı 5 6 adım atıyor ama atağı da beraberinde geldi.nette 40gün sürebilir diyor nasıl dayanıcam bilmiyorum umarım hemen atlatırız.sabah daha iyi uyuyor valla gece büyüdüğü için mi oluyor bilmiyorum
Doğduğundan beri miBizde de aynı sorun var doğduğundan beri aynı artık psikolojik olarak fiziki olarak çok yoruldum bende hergun dua ediyorum akşam uyusa sabaha kadar uyanmasa bende dinlensem diyorum ama memeden kesene kadar zor gibi duruyor
Bnde kendi sabrima şaşırıyorum bir tanede 8 yaşında var pis dağınık ve hiperaktifDoğduğundan beri miçok iyi dayanmışsın valla ben kafayı yerdim.inşallah memeden kesmeyi beklemezler bir haftadır böyleyiz mahvoldum.uykusuzluk sinir tavan yapıyor.çocuğa tepki göstermemek için dişimi sıkıyorum.bugün biraz ateşi var kucağımdan hiç inmiyor calpol verdim.diş mi çıkarıyor hiç anlamıyorum ki
Bende bu yüzden yanıma aldım uykusuzluğa dayanamadım. Şimdi bende yorulmuyorum artık. İki üç kere uyanıyor meme veriyorum yatarak uyuyor...iyi birşey mi hayır çünkü eşim salonda yatıyor üzülüyorum ama çare de yok başka çünkü uyuyamayinca çok stresli ve sinirli oluyorum ..yakında da işbaşı yapacağım dayanamamDoğduğundan beri miçok iyi dayanmışsın valla ben kafayı yerdim.inşallah memeden kesmeyi beklemezler bir haftadır böyleyiz mahvoldum.uykusuzluk sinir tavan yapıyor.çocuğa tepki göstermemek için dişimi sıkıyorum.bugün biraz ateşi var kucağımdan hiç inmiyor calpol verdim.diş mi çıkarıyor hiç anlamıyorum ki
Amin inşallahNice mutlu yaşları olsun inşallahben evde yapıcam düz bir pasta kesicektim ama balon falan da alırım belki
Uyku eğtimi ver bence ben de öyle olmuştum hiçbir şekilde uyutamıyodum hep meme istiyodu geceleri sık uyanıyodu 3 gün zorladı beni direndi ama şimdi güzelce uyuyo düzene girdi uykularıKızlar bu 11.ay atağı ne zormuş.bir haftadır sabaha kadar memede hiçbir şekilde dönüp uyuyamıyorum hemen ağlıyor.hele dün çok kötüydü bir gram uyuyamadım eşim biraz dolandırdı uyumadı su verdik işe yaramadı.sürekli memeyle uyumak istiyor kafayı yemek üzereyim her yerim ağrıyor.artık yürümeye başladı 5 6 adım atıyor ama atağı da beraberinde geldi.nette 40gün sürebilir diyor nasıl dayanıcam bilmiyorum umarım hemen atlatırız.sabah daha iyi uyuyor valla gece büyüdüğü için mi oluyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?