- 13 Haziran 2011
- 12.766
- 7.927
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #32.041
Geçmiş olsun tek bildiğim geçici olduğu..kızımın yanağında vardı bebekken 25 Kr buyuklugunde geçti ..sadece bildiğim sıcağı sevmez yün kıyafetler giydirilmez. Moralini bozmasın dikkat etsin yeter cnmMerhaba kızlar biraz okuyabildim geçmişi hepiniz iyisinizdir inş.❤
Benimde günler yoğun geçiyor oğlum 1.sınıfa başladı bu yüzden alışma sürecindeyiz.Sizlere birşey danışmak istiyorum..Benim yeğenim 2 aylık oldu ve ellerde yüzde yanaklarda sivilcelenme başladı nokta nokta.Ablam bi resim attı bayağ artmış durumda dr.a götürdü dünde tekrar götürmüş ve egzema demiş dr. bayağ moralmen kötü ablam.Bizim pek bi bilgimiz yok egzema konusunda iyi gelen şeyler nelerdir? Nasıl nelere dikkat edelim? Bilgisi olan yazarsa sevinirim
Şükür İnşaAllah bundan sonrası sizin için daha hayırlısı olur
Kizlar ya ben yarin dedim ama nakil islemi devam gozukuyor ne olacakÇok çok sevindim.. ins sorunsuz atlatırsın..tuvalet olayına canını sıkma bende o konuda sıkıntı yaşadım. Kaldı ki öğretmeni tuvalete göndermesine rağmen tuvaletim yok deyip sınıfta isiyordu benim kiçok zordu hakkaten ilk gunler
Başlamadı mı çocuk. Belki işlem hemen gozukmuyordur çocuk baslamiyor mu kiKizlar ya ben yarin dedim ama nakil islemi devam gozukuyor ne olacak
Sağol canım inş.geçer ama bizim bebişin bayağ fazla eller ayaklar yanaklar falan.Geçmiş olsun tek bildiğim geçici olduğu..kızımın yanağında vardı bebekken 25 Kr buyuklugunde geçti ..sadece bildiğim sıcağı sevmez yün kıyafetler giydirilmez. Moralini bozmasın dikkat etsin yeter cnm
İslem.devam ediyor ama basladi canim suan yeni sinifinda. Normalde cok giriskendir cekingen girdi. Sinifa biraktim ama donuste donup bakmadim ona dert ettim simdi kendin beklemistir annem bakacak diye.Başlamadı mı çocuk. Belki işlem hemen gozukmuyordur çocuk baslamiyor mu ki
Dert etme zaten çok sıktın kendini kaç gündür çok uzdun...sen bu üzüntünü evladına yansıtma..rahat görsün seni ki kaygilanmasinİslem.devam ediyor ama basladi canim suan yeni sinifinda. Normalde cok giriskendir cekingen girdi. Sinifa biraktim ama donuste donup bakmadim ona dert ettim simdi kendin beklemistir annem bakacak diye.
Evet bundan sonra konuyu acmayalim dedim esime. Maddi manevi yipratti bizi su gunler bitsin gitsin insallah. Ceren cok hasta yollarda yiprandi ve ben tahmin ettim hasta olacak diyeDert etme zaten çok sıktın kendini kaç gündür çok uzdun...sen bu üzüntünü evladına yansıtma..rahat görsün seni ki kaygilanmasin
Aynen rahat davranın ben küçükken hep orda hata yaptım sonuç kaygılı bir çocuk yetiştirdim. Kaldı ki çok yakın arkadaşım psikolog hep derdi kaygını yansıtma diye ama olmuyor yapamıyordum şimdi daha iyiyim.Evet bundan sonra konuyu acmayalim dedim esime. Maddi manevi yipratti bizi su gunler bitsin gitsin insallah. Ceren cok hasta yollarda yiprandi ve ben tahmin ettim hasta olacak diyedunden beri atesi cok. Sen napiyorsun cocuklar nasil
Bende basaramiyorumAynen rahat davranın ben küçükken hep orda hata yaptım sonuç kaygılı bir çocuk yetiştirdim. Kaldı ki çok yakın arkadaşım psikolog hep derdi kaygını yansıtma diye ama olmuyor yapamıyordum şimdi daha iyiyim.
Ben gün sayıyorum ise donecegim Kasımda başlayacağım ..aslında daha izin hakkım var ama bana da çalışmak iyi gelecek. Uzun zamandır evdeyim. Hani evde olursun kendine zaman yaratirsin yada evle uğraşırsın oda olmuyor çünkü oğlan hep pacamda..bu sefer evde olduğum için bunaliyorum .bakalım ins daha iyi olur hersey
Merabalar bizim gecmek bilmeyen egzama mız varMerhaba kızlar biraz okuyabildim geçmişi hepiniz iyisinizdir inş.❤
Benimde günler yoğun geçiyor oğlum 1.sınıfa başladı bu yüzden alışma sürecindeyiz.Sizlere birşey danışmak istiyorum..Benim yeğenim 2 aylık oldu ve ellerde yüzde yanaklarda sivilcelenme başladı nokta nokta.Ablam bi resim attı bayağ artmış durumda dr.a götürdü dünde tekrar götürmüş ve egzema demiş dr. bayağ moralmen kötü ablam.Bizim pek bi bilgimiz yok egzema konusunda iyi gelen şeyler nelerdir? Nasıl nelere dikkat edelim? Bilgisi olan yazarsa sevinirim
Hiçbirini kullanma sonra fazlasıyla geri alırsın .benimde kilom var ve umrum değil ..yürüyüşle vereceğim yakında onu biliyorum hap vs hikaye.Oğlumun ilk doğum gününde benimde ilk annelik yıl dönümüm :) daha zayıf olmak istiyorum.
En hızlı zayıflama hapı ne önerirsiniz.
Makimum 8 kılo versem yeterli
Kıyafet konusunda kararsızım, konseptı cok karısık sade borşey mi alsam dıyorumHiçbirini kullanma sonra fazlasıyla geri alırsın .benimde kilom var ve umrum değil ..yürüyüşle vereceğim yakında onu biliyorum hap vs hikaye.
Bende oğluma doğum günü kıyafetini aldım kırmızı papyonlu salopet takım aldım kutlamak nasip olsun inşallah
Şimdiki aklım olsa kızıma konseptli yapardım..resim yaptırdım çok uygun olanlar var ...kızımda yapmadım oğlumda da yapmam herhalde sadece magnet olabilirKıyafet konusunda kararsızım, konseptı cok karısık sade borşey mi alsam dıyorum
Ben de dışarda istedim kalabalık olsun ilk yaş günü diye ama eşim istemiyo evde yapıcaz trendyoldan sipariş verdim kuğulu gökkuşağı konseptli doğum günü malzemeleri aklımda çok yapmak istediğim şeyler var da işte çok ta abartmak istemiyorum bakalımMerhaba kızlar,
uzun zamandan sonra tekrar geri geldim. Bizimde ilk yaş günümüz dışarıda kutlamak istiyorum ancak eyüp civarında bir parti evi yok. o yüzden evde kutlayacağız.
konsept olarak hayvanalrı çok sevdiği için safari konseptini düşünüyoruz
Bak hiç bu açıdan bakmamıştım doğru bizim de ilk annelik yıldönümümüzOğlumun ilk doğum gününde benimde ilk annelik yıl dönümüm :) daha zayıf olmak istiyorum.
En hızlı zayıflama hapı ne önerirsiniz.
Makimum 8 kılo versem yeterli
Ben de araştırıyorım ne yaptırsam hediyelik diyeŞimdiki aklım olsa kızıma konseptli yapardım..resim yaptırdım çok uygun olanlar var ...kızımda yapmadım oğlumda da yapmam herhalde sadece magnet olabilir
Bende bakıyorum Instagram'dan resimli birşey istiyorumBen de dışarda istedim kalabalık olsun ilk yaş günü diye ama eşim istemiyo evde yapıcaz trendyoldan sipariş verdim kuğulu gökkuşağı konseptli doğum günü malzemeleri aklımda çok yapmak istediğim şeyler var da işte çok ta abartmak istemiyorum bakalım
Bak hiç bu açıdan bakmamıştım doğru bizim de ilk annelik yıldönümümüzArkadaşım da kullandı ama en fazla 3 5 kilo verdi o da 1 ayda bence onlara gerek yok yürüyüş ve beslenmeye dikkat edince verilir bir de oruç tutarak
Ben de araştırıyorım ne yaptırsam hediyelik diye
Cnm bu kadını takip ediyorum ben yorumlar müthiş. Şimdi şöyle bir paylaşımına denk geldim hemen sana atayim diye girdim. Bence dene sarımsak zeytinyağıni da bu kadından öğrenmiştim benSağol canım inş.geçer ama bizim bebişin bayağ fazla eller ayaklar yanaklar falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?