2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Randevum Pazartesi benim daha 5 haftalık görünürmü bilmem ama şu dakikadan sonra sağ sol benim için çok önemli usg de ilk bakacağım detay belli
Görünmez canım muhtemelen çokta inanmayalım tabiki sonra sen demiştin tutmadı diyip linçleme beni

hiç takma canım belrtiler ara ara geçip ara ara alevlenebiliyomus yani boşuna stres yapmaya gerek yok rahat olalm insallah

İsimde düşündüm ama değişebilir kız olursa eliz erkek olursa ali

Iste ben bir dilim pizza degil bir orta boy pizzayı yedigim için diyetisyene başladım:)). Beni tutsun frenlesin diye. Boyumuz ayni benim de 1.72. Avantajliyiz bu yüzden. Bütün yaz diyetisyene gittim 90 dan düştüm ama bakalım hamilelik bana ne kadarını getirecek

Pizzamıı bende yerim orta boy

Yanlış yönlendiriyorsunuz bence hamilelikte salgılanan hormonlar insülin direnci oluşturuyor buradaki bir çok hamile arkadaş 24. Haftada şeker yüklemede yüksek şekerle gelecek ve mecburen 6 öğün yiyecek tansiyonunuz varsa zaten kendi kendinize diyet yapmanız uygun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…