2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
İnşallah Allah’ın izniyle bişey olmaz canım

Ayy Allah yaşatmasın

Yaa nerede hastane istanbul mu
Yok canım Manisa
Muhteşem bir koku yaa
Bende çoook ama anneler hisseder diyor herkes hissettiğin bişey varmı
Kız istediğim için galiba kız hissediyorum öyle düşünüyorum daha doğrusu hayırlısı inşallah başka hisseden var mı

Kızlar arkadas öneri istedi kafam karıstı ekım 2016 da dogum yaptıgımda 850 tl normal dogum ucrerı odedık. Fiyatların bu kadar ucabılecegı aklıma gelmedi. Kendi hastanem teledonda bilgi vermiyor. Bır kac hastane aradım en düşün normal dogum ücreti 5000 tl şok oldum ve asıl önemli konu bir sürü hastane aradım bir tanesi dogum anında anne ile bebegın dogumhaneden birlikte cıktıgını söyledi gerisi ayrı henüz bunu düşünmek için cok cok erken fakat bosuna neden bu hastanede devam edeyım ki dedım suan o kadar ücret verecek kadar memnın degılım. Ve bebek ıle annenın aynı anda cıkmasının imkansız oldugunu söyluyorlar. Şuan kafam bi hayli karıstı devletide düşünüyorum şuanda acıkcası özeli tercıh etmemeın tek sebebı dogum anından sonra bebegı takıp edebılmek devlete gıdersem cok cocuk olur takıp edemem düşüncesi olusuyor. Neyse gaziosmanpasa civarı yada cevre ilcelerde özel yada devlet onerınız var mı özellikle dogum ile tecrubesı olan arkadaslar?

benım tsh 22 cıktı ılaca basladım haftasonu bıdaha olculecek
Ben zaten ilaç kullanıyorum kullandığım halde bu kadar çıkmasına çok üzüldüm Baya çıkmış seninde cnm e peki ben daha gitmedim doktora senin doktoruna sordunmu bebeğe zarar falan vermemiştir dimi şimdiye kadar

Aynıyız bende 16 kilo verdim 75le hamile kaldım. Diyetisyene başladım. Ama henüz kağıt üzerinde:))
Ben 82 ile hamile kaldım Diyetisyene ben de gittim tam bir ay yediklerimi ona göre yedim ve 2kg aldım, sonra geçen hafta bir karar verdim. Evet doktordan hamilelikte ne yemeli/yememeli kısmını aldım ama bedenimi en iyi ben tanıyorum. 16kg verdikten sorna zaten 6kg sunu hamilelik öncesinde geri almıştım çünkü aniden hipertansiyon hastalığım çıktı ve aralıklı oruç diyet vb şeyleri bırakıp saldım kendimi.

Şimdi diyetisyeni bıraktım ve en iyi tanıdığım kişiye, kendime diyetisyen oldum. Bir haftada 1 kg verdim bile. Hedefim ilk aylarda verebildiğim kadar kilo verip ya da veremesem bile almayıp, son aylara kilo kısmını saklamak.
Diyetisyeni bırakmama da canım doğum doktorum sebep oldu. Vücut kitle endeksine göre hesaplama yaptığımızda obez çıkıyordum ama görüntü asla bir obez görüntüsü değil, yağ kas su oranım çok iyi, kadın doğum doktorum dedi ki, o çarpım bölüm işlerini bırakın ve kendinize bakın, 172 boyum var, boyuma göre kilom ve kemik yapımdan sağlıksız biri durmadığım için de ara öğünlerle 6 öğün yapmak bana gereksiz geliyor.

Demem o ki, hamileliğimizde bizim için enn önemli şeyleri baz alarak, kendi yediklerimize dikkat etmek daha önemli bence. Bir dilim pizza yedim diye beni azarlayan doktorla zaten işim olmaz.

Yok canım Manisa

Muhteşem bir koku yaa

Kız istediğim için galiba kız hissediyorum öyle düşünüyorum daha doğrusu hayırlısı inşallah başka hisseden var mı
Benım kızım var canım ama yine kız gibi hissediyorum kızımda kız istiyor bazen değişik olsun istiyorum bir kız bi erkek ama Allahım ne verirse razıyız küçük minnoşum

Ya ayrı bir grup acıp yediklerimizi mi paylassak napsak :/ nasıl verdın 1 kıloyu benımde +2 den 1 e dusmem gerek kahvaltıyı cok dikkatlı yedım suan ama bulantım cok birsey yesem gecevek ama yemıcem. Normalde 2-3 lt su içen ben 1 lt bile içemiyorum bulantı durumundan buda etkılıyor. Aşırı hızlı kilo albiliyırum zaten diyetısyene yıllardır gidiyorum cok guzel kılolar veedım hamılelıgede ideal kilomda basladım ama +2 kilo cok sınırımı bozdu ne yapıp ne edip 3.ay bitene kadar daha almamam hatta bır kılonun gitmesi lazım sonraki aylar bebek bizden beslencek diye bişey yapamıcaz.

Benım kızım var canım ama yine kız gibi hissediyorum kızımda kız istiyor bazen değişik olsun istiyorum bir kız bi erkek ama Allahım ne verirse razıyız küçük minnoşum
Kız evlat başkadır bence özellikle büyüyünce
Benim oğlum var bakalım şimdi ne olacak nedense erkek hissediyorum

Başarını tebrik ediyorum canımm ilk gebeliğimde 54 kiloyla kalmıştım şimdi 64 tam 10 kilo fazlasıyla tırsmıo değilim bu sefer çok dikkatli olmak istiyorum ilkinde 20 kilo almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…