- 26 Kasım 2020
- 130
- 171
- 33
- 33
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.061
Amin Rabbim hayırlı haber bekleyen herkese nasip etsinCanım benim fikrim yok bu konuda Rabbim herzaman sağlıklı olanı ve hayırlı olanı nasip etsin ama hep bunu söylerim..Önümüzdeki randevunda inş senin için hayırlı olan olur
Hayırlı olanı sağlıklı olanı nasip olsun inşYuksek masallah benm arkadasimin 4gun gecikmede 2000 cikmişti ama herkese gore degisebilir tabi usgde belli olur istiyorsan insallah ikizdir
Bende çoook ama anneler hisseder diyor herkesYazdirmasak da olur öğrenelim de.ben çok merak ediyorum yaa
İnşallah Allah’ın izniyle bişey olmaz canımEvet değer çok yüksek maşallah
benim de yüksekten başladı hep şuan iki kesem var birinde kalp atışı var ama diğerinde henüz bir gelişim yok inşallah bir sonraki muayenede onda da sağlıklı bir şekilde oluşmuş olur diye dua ediyoruz
Amin amiin inşallahh en onemlsii oHayırlı olanı sağlıklı olanı nasip olsun inşpazartesi gidicem bakalım
Benım yuvarlakta değil fasulyede değil damla şeklindeSonradan degısmıs mı oglunun kese :)
Ayy Allah yaşatmasınYa emın olmamakla birlikte duygu hastanesı varya orada olmustu sanırım ama emınde degılım. Müge anlı dosydakı adınızı konteol edın bazen dosyalar karısıyor bebekte karısıyor demısti.cocuga takılacak bıleklıgı kontrol edin demişti onuda ettım hatta öyle cok söylemısımki hemsıremız cok tatlıydı hep ıcımı rahatlattı herseyı gosterdı falan zaten pesınden herkesı gonderdim cocugun
Benım yuvarlakta değil fasulyede değil damla şeklinde
Yok canım ManisaYaa nerede hastane istanbul mu
Muhteşem bir koku yaaKesinlikle yaşadıklarımızin özetimidem bulanmasina rağmen gece aklıma çok şey geliyor yemek için
Amin
Ben de kızımin ultrason resmine baktım kese 6. Haftada yuvarlak yine
Ben de spinal sezeryan oldum kızlarımın ikisinin de doğumuna şahit oldum temizleyip boyuna kilosuna vs bakarken izledim hep. Doğar doğmaz yanıma getirdiler yine kokladım öptüm sonra alıp temizlediler yaa kokusu burnuma geldi şimdi
Kız istediğim için galiba kız hissediyorum öyle düşünüyorum daha doğrusu hayırlısı inşallah başka hisseden var mıBende çoook ama anneler hisseder diyor herkeshissettiğin bişey varmı
benım tsh 22 cıktı ılaca basladım haftasonu bıdaha olculecekKızlarrrr TSH ve ŞEKER de problem yaşayan oldumu...TSH 7 çıkmış şekerde biraz yüksek yaşayan oldumuu bi yardım edin
Ben zaten ilaç kullanıyorum kullandığım halde bu kadar çıkmasına çok üzüldümbenım tsh 22 cıktı ılaca basladım haftasonu bıdaha olculecek
Ben 82 ile hamile kaldımAynıyız bende 16 kilo verdim 75le hamile kaldım. Diyetisyene başladım. Ama henüz kağıt üzerinde:))
Meraklanıyoruz valla her teoriyi deniyoruz ya tutarsaDemek ki keseyle cinsiyetın alakası yok
Benım kızım var canım ama yine kız gibi hissediyorumYok canım Manisa
Muhteşem bir koku yaa
Kız istediğim için galiba kız hissediyorum öyle düşünüyorum daha doğrusu hayırlısı inşallah başka hisseden var mı
Ya ayrı bir grup acıp yediklerimizi mi paylassak napsak :/ nasıl verdın 1 kıloyu benımde +2 den 1 e dusmem gerek kahvaltıyı cok dikkatlı yedım suan ama bulantım cok birsey yesem gecevek ama yemıcem. Normalde 2-3 lt su içen ben 1 lt bile içemiyorum bulantı durumundan buda etkılıyor. Aşırı hızlı kilo albiliyırum zaten diyetısyene yıllardır gidiyorum cok guzel kılolar veedım hamılelıgede ideal kilomda basladım ama +2 kilo cok sınırımı bozdu ne yapıp ne edip 3.ay bitene kadar daha almamam hatta bır kılonun gitmesi lazım sonraki aylar bebek bizden beslencek diye bişey yapamıcaz.Ben 82 ile hamile kaldımDiyetisyene ben de gittim tam bir ay yediklerimi ona göre yedim ve 2kg aldım, sonra geçen hafta bir karar verdim. Evet doktordan hamilelikte ne yemeli/yememeli kısmını aldım ama bedenimi en iyi ben tanıyorum. 16kg verdikten sorna zaten 6kg sunu hamilelik öncesinde geri almıştım çünkü aniden hipertansiyon hastalığım çıktı ve aralıklı oruç diyet vb şeyleri bırakıp saldım kendimi.
Şimdi diyetisyeni bıraktım ve en iyi tanıdığım kişiye, kendime diyetisyen oldum.Bir haftada 1 kg verdim bile. Hedefim ilk aylarda verebildiğim kadar kilo verip ya da veremesem bile almayıp, son aylara kilo kısmını saklamak.
Diyetisyeni bırakmama da canım doğum doktorum sebep oldu. Vücut kitle endeksine göre hesaplama yaptığımızda obez çıkıyordum ama görüntü asla bir obez görüntüsü değil, yağ kas su oranım çok iyi, kadın doğum doktorum dedi ki, o çarpım bölüm işlerini bırakın ve kendinize bakın, 172 boyum var, boyuma göre kilom ve kemik yapımdan sağlıksız biri durmadığım için de ara öğünlerle 6 öğün yapmak bana gereksiz geliyor.
Demem o ki, hamileliğimizde bizim için enn önemli şeyleri baz alarak, kendi yediklerimize dikkat etmek daha önemli bence. Bir dilim pizza yedim diye beni azarlayan doktorla zaten işim olmaz.
Kız evlat başkadır bence özellikle büyüyünceBenım kızım var canım ama yine kız gibi hissediyorumkızımda kız istiyor bazen değişik olsun istiyorum bir kız bi erkek ama Allahım ne verirse razıyız küçük minnoşum
Ya dimiMeraklanıyoruz valla her teoriyi deniyoruz ya tutarsa
Başarını tebrik ediyorum canımm ilk gebeliğimde 54 kiloyla kalmıştım şimdi 64 tam 10 kilo fazlasıylaBen 82 ile hamile kaldımDiyetisyene ben de gittim tam bir ay yediklerimi ona göre yedim ve 2kg aldım, sonra geçen hafta bir karar verdim. Evet doktordan hamilelikte ne yemeli/yememeli kısmını aldım ama bedenimi en iyi ben tanıyorum. 16kg verdikten sorna zaten 6kg sunu hamilelik öncesinde geri almıştım çünkü aniden hipertansiyon hastalığım çıktı ve aralıklı oruç diyet vb şeyleri bırakıp saldım kendimi.
Şimdi diyetisyeni bıraktım ve en iyi tanıdığım kişiye, kendime diyetisyen oldum.Bir haftada 1 kg verdim bile. Hedefim ilk aylarda verebildiğim kadar kilo verip ya da veremesem bile almayıp, son aylara kilo kısmını saklamak.
Diyetisyeni bırakmama da canım doğum doktorum sebep oldu. Vücut kitle endeksine göre hesaplama yaptığımızda obez çıkıyordum ama görüntü asla bir obez görüntüsü değil, yağ kas su oranım çok iyi, kadın doğum doktorum dedi ki, o çarpım bölüm işlerini bırakın ve kendinize bakın, 172 boyum var, boyuma göre kilom ve kemik yapımdan sağlıksız biri durmadığım için de ara öğünlerle 6 öğün yapmak bana gereksiz geliyor.
Demem o ki, hamileliğimizde bizim için enn önemli şeyleri baz alarak, kendi yediklerimize dikkat etmek daha önemli bence. Bir dilim pizza yedim diye beni azarlayan doktorla zaten işim olmaz.
Evet çok değişen oluyormuş benım ilkinde 13. Haftada %51 kız demişti doktor ben inandım nitekimde öyle oldu yine inanrım galibaYa dimisaglıkla dogsunlar ınsallah ben 4.aydan önce doktora sormamda söylesede inanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?