- 26 Kasım 2020
- 130
- 171
- 33
- 33
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.141
İnşallah amin amin aminBenim geçti gibi ,bende kafaya taktım şimdi
Hayırlı olsunIlk sayfada listemiz var canim ,ben 5+2 de vajinal olarak gördüm
Maşallah canım ,bende isterdim ikiz ,hala tek keseyiz
Hayırlı olsun canım ,inşallah digerinden de duyarsınızsenin de mi tüp bebek
İnsallah haftaya güzel haberler alırsın canımhakkında hayırlısı olsun
Gün içinde öyle yapıyorum hem leblebi nohut çok faydalı bende nohut yiyorum ekşi yeşil elma böyle mayhoş şeyler iyi oluyor yiyebiliyorsanız ceviz fındık bu aylarda yumurta, kuru kayısı vitaminle gıdalar tabi yiyebiliyorsanız.. benim iki hamilelikte 10 kilo hiç almadım tatlılarla aram hiç olmadı en çok protein tabi karbonhidrat ama aşırı değil umarım yine öyle olurAz az sık sık ye canım, sakın aç kalma, gece uykumdan bulantıyla uyanıp leblebi nohut yiyorum
Be de diyorum erkek olursa da arkadaş gibi büyürler iyi olur ama gönlüm kız istiyo tabi önce sağlıklı hayırlı olsunlarBenım kızım var canım ama yine kız gibi hissediyorumkızımda kız istiyor bazen değişik olsun istiyorum bir kız bi erkek ama Allahım ne verirse razıyız küçük minnoşum
Sağ sol olayını çözemedim nerden bakınca sağda olcakBebeğin ilk usg sinde bebiş kesenin sağındaysa kız solundaysa erkek teoriye göretutmayan çok azmış
Hayırlısı inşallahBenim de iki kızım var ama yine kız hissediyorum hayırlısı bakalım
Oğlumun adı yağız Kartal benziyorBende kız olursa Belis Alya erkek olursa Yağız Kayra düşünüyorum bakalım hayırlısı
anladigim kadariyla ,o arkadaş önce ikili test yaptırmıs.Sonuc riskli cikinca ikinci bir test olarak nifty yaptirmişRisk derken canım anlamadım bizden kan alıyorlar sadece ne riski varmış
İlk kez duydum anlamı neOo isimler bile konuşulmaya başlanmışsadece kız olursa bayaaadır içimden geçen aze ismi var başka düşünmedim
Bence süper fikir ya, yapabiliriz böyle bir şey. Benim dikkat ettiğim birkaç şey var sadece, onun dışında asla kendimi kısıtlamıyorum çünkü kısıtlanmışlık bende ters psikoloji yapıyor.Ya ayrı bir grup acıp yediklerimizi mi paylassak napsak :/ nasıl verdın 1 kıloyu benımde +2 den 1 e dusmem gerek kahvaltıyı cok dikkatlı yedım suan ama bulantım cok birsey yesem gecevek ama yemıcem. Normalde 2-3 lt su içen ben 1 lt bile içemiyorum bulantı durumundan buda etkılıyor. Aşırı hızlı kilo albiliyırum zaten diyetısyene yıllardır gidiyorum cok guzel kılolar veedım hamılelıgede ideal kilomda basladım ama +2 kilo cok sınırımı bozdu ne yapıp ne edip 3.ay bitene kadar daha almamam hatta bır kılonun gitmesi lazım sonraki aylar bebek bizden beslencek diye bişey yapamıcaz.
Eşim Çerkes canım bi çerkes ismi bi Türk ismi koyarız yine Aze Çerkes ismi hamarat tuttuğunu koparan kadın demekİlk kez duydum anlamı ne
Masallah canımBence süper fikir ya, yapabiliriz böyle bir şey. Benim dikkat ettiğim birkaç şey var sadece, onun dışında asla kendimi kısıtlamıyorum çünkü kısıtlanmışlık bende ters psikoloji yapıyor.
Sabah kahvaltımda mutlaka 2 haşlanmış yumurtam var, canım istemese de yiyorum çünkü acayip tokluk hissi veriyor.
Meyvelerimi 15’ten sonra yemiyorum, şeker hastası olduğum için vücudumun şeker tutmaması için.
Akşam salatamda mutlaka 1 tam avokado ve 3 ceviz var, bunlar sabit.
3lt su, pilav makarna yok. :)
Anladım canım :) anlamı guzelmısEşim Çerkes canım bi çerkes ismi bi Türk ismi koyarız yine Aze Çerkes ismi hamarat tuttuğunu koparan kadın demek
Bende limon sıkarsam yiyorum öyle daha iyiMasallah canımya şu avokadoyu bır kez yedım bir daha sans vermedim aslında bir şans daha vereyım. Suan bunları yazarken kuru kayısı ve fındık yedim cubku en son oglen 1 meyve yemıstım iyi sayılırım bugun
Aldıgımda öyle deneyeyımBende limon sıkarsam yiyorum öyle daha iyi
Bizde de azze var çift z :)))Oo isimler bile konuşulmaya başlanmışsadece kız olursa bayaaadır içimden geçen aze ismi var başka düşünmedim
Ben avokadoyu kare tost ekmegıne beyaz krem peynir üstüne avokado olarak yiyorum yine boool kalori oluyor ama enfesssMasallah canımya şu avokadoyu bır kez yedım bir daha sans vermedim aslında bir şans daha vereyım. Suan bunları yazarken kuru kayısı ve fındık yedim cubku en son oglen 1 meyve yemıstım iyi sayılırım bugun
Sağlıkla gelsinler inş canımm usg fotosuna bakınca kesenin içinde sağda ise kız solda ise erkek ama usg karından ise.. vajinalse kesenin solundaysa kız sağındaysa erkek.. teoriye göreBe de diyorum erkek olursa da arkadaş gibi büyürler iyi olur ama gönlüm kız istiyo tabi önce sağlıklı hayırlı olsunlar
Sağ sol olayını çözemedim nerden bakınca sağda olcak
Hayırlısı inşallah
Oğlumun adı yağız Kartal benziyor
Yani benim sadece hardal rengi gibi azıcık kahve lekelenme oldu bir daha da olmadı. Dunden beri bakıyorum simdi doktordan geldim bebek iyi atıyor kalbi çok şükür, bir kanama alanı da yok ama yine de progestan ve istirahat verdi 10 gun sonra yine çağırdı' Adet kanaması gibi yoğun bir kanaman olmadığı sürece önemli değil' demişti benim dr um. coraspin kullanıyorsanız kesmeniz lazım , progestan kullanmanız lazım ; dr unuza danışarak tabii ki . Geçen hafta benim de oldu , geçti şükür. Kontrolde de baktı, bitmiş dedi . Ama ben yine de progestana devam ediyorum , tedbir amaçlı. Coraspine de tekrar başladım, kanama alanı kalmadığı için.
Benim karından usg’de 6. Haftada soldaydı, 7. Hafta usg’de tam ortadaSağlıkla gelsinler inş canımm usg fotosuna bakınca kesenin içinde sağda ise kız solda ise erkek ama usg karından ise.. vajinalse kesenin solundaysa kız sağındaysa erkek.. teoriye göre
O da güzelmiş anlamı ne canımBizde de azze var çift z :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?