2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
İnşallah amin amin amin

Az az sık sık ye canım, sakın aç kalma, gece uykumdan bulantıyla uyanıp leblebi nohut yiyorum
Gün içinde öyle yapıyorum hem leblebi nohut çok faydalı bende nohut yiyorum ekşi yeşil elma böyle mayhoş şeyler iyi oluyor yiyebiliyorsanız ceviz fındık bu aylarda yumurta, kuru kayısı vitaminle gıdalar tabi yiyebiliyorsanız.. benim iki hamilelikte 10 kilo hiç almadım tatlılarla aram hiç olmadı en çok protein tabi karbonhidrat ama aşırı değil umarım yine öyle olur

Benım kızım var canım ama yine kız gibi hissediyorum kızımda kız istiyor bazen değişik olsun istiyorum bir kız bi erkek ama Allahım ne verirse razıyız küçük minnoşum
Be de diyorum erkek olursa da arkadaş gibi büyürler iyi olur ama gönlüm kız istiyo tabi önce sağlıklı hayırlı olsunlar
Bebeğin ilk usg sinde bebiş kesenin sağındaysa kız solundaysa erkek teoriye göre tutmayan çok azmış
Sağ sol olayını çözemedim nerden bakınca sağda olcak
Benim de iki kızım var ama yine kız hissediyorum hayırlısı bakalım
Hayırlısı inşallah
Bende kız olursa Belis Alya erkek olursa Yağız Kayra düşünüyorum bakalım hayırlısı
Oğlumun adı yağız Kartal benziyor

Bence süper fikir ya, yapabiliriz böyle bir şey. Benim dikkat ettiğim birkaç şey var sadece, onun dışında asla kendimi kısıtlamıyorum çünkü kısıtlanmışlık bende ters psikoloji yapıyor.

Sabah kahvaltımda mutlaka 2 haşlanmış yumurtam var, canım istemese de yiyorum çünkü acayip tokluk hissi veriyor.

Meyvelerimi 15’ten sonra yemiyorum, şeker hastası olduğum için vücudumun şeker tutmaması için.

Akşam salatamda mutlaka 1 tam avokado ve 3 ceviz var, bunlar sabit.

3lt su, pilav makarna yok. :)

Benim de sabah kahvaltımda yumurta mutlaka var ve haftanın 2 günü avokado var . Öğlen 2 gibi bir bardak süt ve avuç içi kadar kuru yemiş .. saat 4 gibi küçük bir meyve saat 19:00 akşam yemeği saat 21:00 bir bardak kefir

Masallah canım ya şu avokadoyu bır kez yedım bir daha sans vermedim aslında bir şans daha vereyım. Suan bunları yazarken kuru kayısı ve fındık yedim cubku en son oglen 1 meyve yemıstım iyi sayılırım bugun

Ben avokadoyu kare tost ekmegıne beyaz krem peynir üstüne avokado olarak yiyorum yine boool kalori oluyor ama enfesss

Sağlıkla gelsinler inş canımm usg fotosuna bakınca kesenin içinde sağda ise kız solda ise erkek ama usg karından ise.. vajinalse kesenin solundaysa kız sağındaysa erkek.. teoriye göre

Yani benim sadece hardal rengi gibi azıcık kahve lekelenme oldu bir daha da olmadı. Dunden beri bakıyorum simdi doktordan geldim bebek iyi atıyor kalbi çok şükür, bir kanama alanı da yok ama yine de progestan ve istirahat verdi 10 gun sonra yine çağırdı

Sağlıkla gelsinler inş canımm usg fotosuna bakınca kesenin içinde sağda ise kız solda ise erkek ama usg karından ise.. vajinalse kesenin solundaysa kız sağındaysa erkek.. teoriye göre
Benim karından usg’de 6. Haftada soldaydı, 7. Hafta usg’de tam ortada o zaman nasıl oluyor Pazartesi tekrar gideceğim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…