2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Evet çok değişen oluyormuş benım ilkinde 13. Haftada %51 kız demişti doktor ben inandım nitekimde öyle oldu yine inanrım galiba keseye Çin takvimine inanıyoruz da
Tutturmus benim kız 16.haftadan önce göstermemıstı anasını biliyo bekledi ah benım yavrum çin takvımınde sata göre erkek fakat gec dollenmeye göre kız çin takvımı bile yanıt vermıyor bana :) ya her ikisindede eşit sevınırım

Kız evlat başkadır bence özellikle büyüyünce
Benim oğlum var bakalım şimdi ne olacak nedense erkek hissediyorum
Evet canım evlat evlattır kızlar daha bi cilveli oluyor süslüyoruz falan pembiş pembiş ama erkekte güzeldir mutlaka Allahım hepimizin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlat versin ramzi teorisine baktınmı hiç burda öğrendim bende

Amin yok canım hiç bilgim yok nedir o

Çin takvimi için döllenmeye bakın diyorlar ama kesin doğruluğu yok biliyoruz ilki denk geldi tuttu benim

Çin takvimi için döllenmeye bakın diyorlar ama kesin doğruluğu yok biliyoruz ilki denk geldi tuttu benim
Yaa o zaman bir prensesim daha geliyor benım kız kardesım teyzem yok bır kac nesildir tek kızla devam etmısız hatta bu yuzden bır kızım olursa ıkı kız kardes duygusunu evlatlarımdan tadarım dıyorum, ama bir kızım var bırde oglum olsunda isterim tabi o yuzden farketmez isimleride hazır gibi siz düşündunuz mü

merhaba kızlar
göğüs hassasiyeti yasayıp ara ara geçen arada çoğalan oldumu yaa agrımasından yanagım geçince telaşe ediyorum artk
Benim geçti gibi ,bende kafaya taktım şimdi
Kızlar bende yeni öğrendim hamileleiğimi kan testine göre 5haftalığız ultrosan için gitmedim sizler keseyi kaçıncı haftada gördünüz ?
Hayırlı olsun Ilk sayfada listemiz var canim ,ben 5+2 de vajinal olarak gördüm
Evet canim inşallah şukurler olsun
Maşallah canım ,bende isterdim ikiz ,hala tek keseyiz
Hayırlı olsun canım ,inşallah digerinden de duyarsınız senin de mi tüp bebek

İnsallah haftaya güzel haberler alırsın canım hakkında hayırlısı olsun

Okadar haklısın ki.. benımde ne teyzem ne halam ne kız kardeşim var sülale hep erkek doğurmuş eksikliğini yaşıyorum oyuzden bende senin gibi ikisinede razıyım

Okadar haklısın ki.. benımde ne teyzem ne halam ne kız kardeşim var sülale hep erkek doğurmuş eksikliğini yaşıyorum oyuzden bende senin gibi ikisinede razıyım
Aman halayı bosver olmasada olurmus ama teyze ve kız kardese şu yaşımda bile özeniyorum. Cevremde hep evlendıkten sonra kız kardeslerın baglarının dahada guclendıgı söylenıyo nasip işte bakalım suan kendım kadar merak ettım senınkınıde

Olsun caniim saglikli olsunlarda

İlk cümlene çok güldüm bende hepimizin merak ediyorummm 1 aya belli olur hayırlısı bakalım yazcaZ hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…