- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.081
Tutturmus benim kız 16.haftadan önce göstermemıstı anasını biliyo beklediEvet çok değişen oluyormuş benım ilkinde 13. Haftada %51 kız demişti doktor ben inandım nitekimde öyle oldu yine inanrım galibakeseye Çin takvimine inanıyoruz da
Evet canım evlat evlattır kızlar daha bi cilveli oluyor süslüyoruz falan pembiş pembişKız evlat başkadır bence özellikle büyüyünce
Benim oğlum var bakalım şimdi ne olacak nedense erkek hissediyorum
AminEvet canım evlat evlattır kızlar daha bi cilveli oluyor süslüyoruz falan pembiş pembişama erkekte güzeldir mutlaka Allahım hepimizin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlat versin ramzi teorisine baktınmı hiç burda öğrendim bende
Çin takvimi için döllenmeye bakın diyorlar ama kesin doğruluğu yok biliyoruz ilki denk geldi tuttu benimTutturmus benim kız 16.haftadan önce göstermemıstı anasını biliyo beklediah benım yavrum çin takvımınde sata göre erkek fakat gec dollenmeye göre kız çin takvımı bile yanıt vermıyor bana :) ya her ikisindede eşit sevınırım
Bebeğin ilk usg sinde bebiş kesenin sağındaysa kız solundaysa erkek teoriye göreAminyok canım hiç bilgim yok nedir o
Oğlumun Usg hatırladım hemen sağdaydıBebeğin ilk usg sinde bebiş kesenin sağındaysa kız solundaysa erkek teoriye göretutmayan çok azmış
YaaÇin takvimi için döllenmeye bakın diyorlar ama kesin doğruluğu yok biliyoruz ilki denk geldi tuttu benim
Sag ust köşede bak burdanda kızBebeğin ilk usg sinde bebiş kesenin sağındaysa kız solundaysa erkek teoriye göretutmayan çok azmış
Benim geçti gibi ,bende kafaya taktım şimdimerhaba kızlar
göğüs hassasiyeti yasayıp ara ara geçen arada çoğalan oldumu yaa agrımasından yanagım geçince telaşe ediyorum artk
Hayırlı olsunKızlar bende yeni öğrendim hamileleiğimi kan testine göre 5haftalığız ultrosan için gitmedim sizler keseyi kaçıncı haftada gördünüz ?
Maşallah canım ,bende isterdim ikiz ,hala tek keseyizEvet canim inşallah şukurler olsun
Hayırlı olsun canım ,inşallah digerinden de duyarsınızEvet değer çok yüksek maşallah
benim de yüksekten başladı hep şuan iki kesem var birinde kalp atışı var ama diğerinde henüz bir gelişim yok inşallah bir sonraki muayenede onda da sağlıklı bir şekilde oluşmuş olur diye dua ediyoruz
İnsallah haftaya güzel haberler alırsın canımMerhabalar ben bugün itibariyle 8+6 günlük hamileyim ama bebeğimin kalp atışı yok özel doktora gittim ben normal ben alttan bakıldı ama yok kurtaj dedi beklemek istedim sonra Uludağ üniversitesine gittim 3 ayrı doktorlar 3 kez ultrason ile baktı en sondaki doktor ufak bir kıpırtı gördüm ama bu PC ile alakalı da olabilir dedi siz en kötüsüne hazırlayın kendinizi dedi büyük ihtimalle düşük olacak dedi bir ilaç var düşük yapmamak için kullandığım onu bırak dedi olurda kendi düşmezse haftaya cuma ya randevu verdiler tekrar bakacaklar yoksa alacaklar bebeği bu kadar geç duyan var mı yada düşmesi ne zaman olur ben kürtaj olmaktan çok korkuyorum
Bak şimdi karıstıOğlumun Usg hatırladım hemen sağdaydı
Onunda kesinliği yok tabi sadece 7. Haftalar olması ve karından usg olursaOğlumun Usg hatırladım hemen sağdaydı
Başka bilmiorum hehehe benımde kız çıkıyorSag ust köşede bak burdanda kızbaska neler var söyleyın deneyelım senın ne cıkıyo
Okadar haklısın ki.. benımde ne teyzem ne halam ne kız kardeşim var sülale hep erkek doğurmuş eksikliğini yaşıyorum oyuzden bende senin gibi ikisinede razıyımYaao zaman bir prensesim daha geliyor benım kız kardesım teyzem yok bır kac nesildir tek kızla devam etmısız hatta bu yuzden bır kızım olursa ıkı kız kardes duygusunu evlatlarımdan tadarım dıyorum, ama bir kızım var bırde oglum olsunda isterim tabi o yuzden farketmez isimleride hazır gibi siz düşündunuz mü
Geliyor kızlarBaşka bilmiorum hehehe benımde kız çıkıyor
Karından dı ama haftasını hatırlamıyorumOnunda kesinliği yok tabi sadece 7. Haftalar olması ve karından usg olursabende kadınlar klubunde öğrendim
Aman halayı bosver olmasada olurmusOkadar haklısın ki.. benımde ne teyzem ne halam ne kız kardeşim var sülale hep erkek doğurmuş eksikliğini yaşıyorum oyuzden bende senin gibi ikisinede razıyım
Olsun caniim saglikli olsunlardaBenim geçti gibi ,bende kafaya taktım şimdi
Hayırlı olsunIlk sayfada listemiz var canim ,ben 5+2 de vajinal olarak gördüm
Maşallah canım ,bende isterdim ikiz ,hala tek keseyiz
Hayırlı olsun canım ,inşallah digerinden de duyarsınızsenin de mi tüp bebek
İnsallah haftaya güzel haberler alırsın canımhakkında hayırlısı olsun
Evet tutmuyor demekkiKarından dı ama haftasını hatırlamıyorumteoriler işe yarar mı bilmem ama benim işime gelmedi bu durum
İlk cümlene çok güldümAman halayı bosver olmasada olurmusama teyze ve kız kardese şu yaşımda bile özeniyorum. Cevremde hep evlendıkten sonra kız kardeslerın baglarının dahada guclendıgı söylenıyo nasip işte bakalım suan kendım kadar merak ettım senınkınıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?