- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.121
Ikisi uyumlumu ve hos olmus gercektenEvet bende begeniyorumm kızımda deniz.. deniz ve eliz..
Bakalım kızımın ismi cocuklugundan beri en sevdıgım ısımdı ıkıncu ısımde ceren gercı bakalımKoca bi 7 ay var hayırlısıyla çok değişir gibime geliyorsiiznkilerde güzelll
Kızının ismi nedir canımBakalım kızımın ismi cocuklugundan beri en sevdıgım ısımdı ıkıncu ısımde ceren gercı bakalım
CeydaKızının ismi nedir canım
Ben belki yaptırırım ama daha erken değil mi ya??? 10.haftadan sonra yapılmıyor muydu oKızlar nifty testi yaptracak olanlar ,ne yaptınız ?
Bugün kontrolüm vardı çok şükür iyiyiz,doktor bende yaptırdım bu testi gebeliğimde yaptır tabi dedi
Arkadasım ikili testten sonra atıorum rakamı 1/279 bi riskle yaptırdı 1 hafta oldu sonucu bekliyor 13 haftalıkKızlar nifty testi yaptracak olanlar ,ne yaptınız ?
Bugün kontrolüm vardı çok şükür iyiyiz,doktor bende yaptırdım bu testi gebeliğimde yaptır tabi dedi
Ay evet Ceyda ismini bende çok seviyorumm ailemizde var hemde 2 tane
Aminİnşallah Allah’ın izniyle bişey olmaz canım
Benim geçti gibi ,bende kafaya taktım şimdi
Hayırlı olsunIlk sayfada listemiz var canim ,ben 5+2 de vajinal olarak gördüm
Maşallah canım ,bende isterdim ikiz ,hala tek keseyiz
Hayırlı olsun canım ,inşallah digerinden de duyarsınızsenin de mi tüp bebek
İnsallah haftaya güzel haberler alırsın canımhakkında hayırlısı olsun
Amin canım inşallah dediğin gibi en önemlisi sağlık. Benim de kız kardeşim yok teyzem de yok iki kızım olduğu için çok mutluyumCanım hakkımızda en hayırlısı olsun sağlıklı evlat nasip etsin Allah sonra gönlümüzdekini
Eliz isminin anlamı nedir cnmEvet bende begeniyorumm kızımda deniz.. deniz ve eliz..
Risk derken canım anlamadım bizden kan alıyorlar sadece ne riski varmışArkadasım ikili testten sonra atıorum rakamı 1/279 bi riskle yaptırdı 1 hafta oldu sonucu bekliyor 13
Ben elizi el izi diye biliyordum şimdi baktımda emir veren prenses miş hiç hoşuma gitmediAmin canım inşallah dediğin gibi en önemlisi sağlık. Benim de kız kardeşim yok teyzem de yok iki kızım olduğu için çok mutluyum
Eliz isminin anlamı nedir cnm
Çok uyumlu olur deniz ve Eliz
Ben de kız olursa Karel düşünüyordum fikrim değişir mi bilmiyorum
Ben gop Avrasya hastanesine gidiyorum . memnunum ama fiyat , doğum sonrası süreç vs konuşmadık henüzKızlar arkadas öneri istedi kafam karıstıekım 2016 da dogum yaptıgımda 850 tl normal dogum ucrerı odedık. Fiyatların bu kadar ucabılecegı aklıma gelmedi. Kendi hastanem teledonda bilgi vermiyor. Bır kac hastane aradım en düşün normal dogum ücreti 5000 tl şok oldum ve asıl önemli konu bir sürü hastane aradım bir tanesi dogum anında anne ile bebegın dogumhaneden birlikte cıktıgını söyledi gerisi ayrı henüz bunu düşünmek için cok cok erken fakat bosuna neden bu hastanede devam edeyım ki dedım suan o kadar ücret verecek kadar memnın degılım. Ve bebek ıle annenın aynı anda cıkmasının imkansız oldugunu söyluyorlar. Şuan kafam bi hayli karıstı devletide düşünüyorum şuanda acıkcası özeli tercıh etmemeın tek sebebı dogum anından sonra bebegı takıp edebılmek devlete gıdersem cok cocuk olur takıp edemem düşüncesi olusuyor. Neyse gaziosmanpasa civarı yada cevre ilcelerde özel yada devlet onerınız var mı özellikle dogum ile tecrubesı olan arkadaslar?
Aldıkları kan sonucunda riskler çıkıyor yaş faktörü var down sendromu var bikaç bişi daha var atıyorum 270 gebede 1 risk bulursa sende doktor nift isteyebiliyor yada sen yaptırabilirsin ama 11+ larda ikili test yaptırıyorsun 12 lerde sonuç çıkıyor nifty de 12+ larda yaptırmış oluyorsunRisk derken canım anlamadım bizden kan alıyorlar sadece ne riski varmış
Yanlış anladın canım yada ben yanlış anlattımm kan aldırmak riskli değil sonucunda bir risk bulursa doktor nifty istiyor demek istedimRisk derken canım anlamadım bizden kan alıyorlar sadece ne riski varmış
Farklıymis anlamı ya gerçektenBen elizi el izi diye biliyordum şimdi baktımda emir veren prenses miş hiç hoşuma gitmedikarel ne demek
Ya masallah hemde 2 taneAy evet Ceyda ismini bende çok seviyorumm ailemizde var hemde 2 tane
Hangi doktora gidiyorsun? Muayne ücreri ne canımBen gop Avrasya hastanesine gidiyorum . memnunum ama fiyat , doğum sonrası süreç vs konuşmadık henüz
Hangi doktora gidiyorsun? Muayne ücreri ne canım
Onada bie bakayım :)Duygu Eraslan’a gidiyorum çok memnunum çok tatlı ilgili biri kendisi .
175ti yanlış hatırlamıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?