2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar nifty testi yaptracak olanlar ,ne yaptınız ?
Bugün kontrolüm vardı çok şükür iyiyiz,doktor bende yaptırdım bu testi gebeliğimde yaptır tabi dedi
Ben belki yaptırırım ama daha erken değil mi ya??? 10.haftadan sonra yapılmıyor muydu o

Kızlar nifty testi yaptracak olanlar ,ne yaptınız ?
Bugün kontrolüm vardı çok şükür iyiyiz,doktor bende yaptırdım bu testi gebeliğimde yaptır tabi dedi
Arkadasım ikili testten sonra atıorum rakamı 1/279 bi riskle yaptırdı 1 hafta oldu sonucu bekliyor 13 haftalık

İnşallah Allah’ın izniyle bişey olmaz canım
Amin

İnşallah duyarız
yok canım benimki tüp bebiş değil , doğal yolla iki kese oluştu

Canım hakkımızda en hayırlısı olsun sağlıklı evlat nasip etsin Allah sonra gönlümüzdekini
Amin canım inşallah dediğin gibi en önemlisi sağlık. Benim de kız kardeşim yok teyzem de yok iki kızım olduğu için çok mutluyum
Evet bende begeniyorumm kızımda deniz.. deniz ve eliz..
Eliz isminin anlamı nedir cnm
Çok uyumlu olur deniz ve Eliz
Ben de kız olursa Karel düşünüyordum fikrim değişir mi bilmiyorum

Ben elizi el izi diye biliyordum şimdi baktımda emir veren prenses miş hiç hoşuma gitmedi karel ne demek

Ben gop Avrasya hastanesine gidiyorum . memnunum ama fiyat , doğum sonrası süreç vs konuşmadık henüz

Risk derken canım anlamadım bizden kan alıyorlar sadece ne riski varmış
Aldıkları kan sonucunda riskler çıkıyor yaş faktörü var down sendromu var bikaç bişi daha var atıyorum 270 gebede 1 risk bulursa sende doktor nift isteyebiliyor yada sen yaptırabilirsin ama 11+ larda ikili test yaptırıyorsun 12 lerde sonuç çıkıyor nifty de 12+ larda yaptırmış oluyorsun

Ben elizi el izi diye biliyordum şimdi baktımda emir veren prenses miş hiç hoşuma gitmedi karel ne demek
Farklıymis anlamı ya gerçekten ben de baktım, Eliz İsmin anlamı, güzel, zarif ve güçlü kadınları çağrıştırır. Bende de bu çıktı
Karel de Allah'ın mucizesi Allah'ın kuzusu anlamına geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…