2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Biz de gittik şimdi, bebegi dinledik herşey yolunda. Kalbi atıyor. Kanama alanı da yok ama Progestan verdi bana yine de 10 gun bir de istirahat ama çalışıyorum tabi çok zor

Sanırım nezle oldum
ben de aynı durumdayım cok geçmiş olsun canım. 3 gündür hapşurma ve burun akıntım çok fazla. bol meyve sebze sıvı için rahat etmezse bir dahiliye doktoruna görün derim. ben iki gün evvel gittim en ilaç kullanılmayacak haftadasın dedi sadece bogaz spreyi verdi. benim alerjim var suan tam mevsimi alerjiden şüpheleniyorum ben.

Anladım canım ikili üçlü vs hiçbiriyle uğraşmayıp direk bu testi yaptır diyoruz dedi doktorumda bana .O yüzden anlaşamadık Çok sağol bilgilendirdiğin için

Benim karından usg’de 6. Haftada soldaydı, 7. Hafta usg’de tam ortada o zaman nasıl oluyor Pazartesi tekrar gideceğim,
bizim doğum aynıymış canım valla bende merak ettim biz bebişi 7+4de gördük sağdaydı daha doğrusu doktor sağ tarafta çekti şimdi bugün gittim ortada hatta hafif solda gibi bir de doktor ultrason aletini karında oynattıkça bebişin durduğu yer de kesede farklı gözüküyor. bu teori neye göre acaba sağlıklı olsunlarda minişler

Geçmiş olsun canım sanada bende aynıyım hapşırık gözlerim akıyor dünden beri ıhlamur içip duruyorum biraz geçmezse gece giderim acile sanırım

Geçmiş olsun canım sanada bende aynıyım hapşırık gözlerim akıyor dünden beri ıhlamur içip duruyorum biraz geçmezse gece giderim acile sanırım
ıhamuru ben içmedim doktor da iç demedi. bitki çayları biraz sıkıntı ilk haftalarda ama pek araştırmadım da açıkcası. ben de sıkma meyve suyu içtim hergün. bol su tüketiyorum. kefir yoğurt tüketiyorum bağışıklık sistemim için. hağşururken cok tesirgin oluyorum sadece

Benimde bildiğim tek içebileceğimiz şey ıhlamur ondan günde 2 bardak falan içiyorum

Öyleymiş Doğru ultrasonda açılar değiştikçe o da biraz değişiyor resmen tam ortaya yerleşmişti minik fasulyem Kesenin şekli de önceden yuvarlak-oval gibiydi, şimdi tam fasulye olmuş.
Ne olursa olsun sağlıklı olsunlar da yeter

bizim yuvarlak gibi bakalım teori doğru çıkacak mı 3 hafta sonra cinsiyeti gösterirse anlıcaz

Sağlıkla gelsinler inş canımm usg fotosuna bakınca kesenin içinde sağda ise kız solda ise erkek ama usg karından ise.. vajinalse kesenin solundaysa kız sağındaysa erkek.. teoriye göre
Anladım canım karından ultroson da sağda duruyor oğlumda vajinal usgde sağda çıkmış onada baktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…