2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Canım çok şükür keseyide bebeğide gördük bu gün dediğin gibi benim hesabımdan iki gün geride çıktı ama önemli değil sanırım

Benide eklermisin canım 6+1 keseyi gördüm

Meliiinda beni hatırladın mıı? Hamileymişsin çok seviindiim canım hayırlısıyla kucağına almakta nasip olsun inşallah
Canım hatırlamaz olur muyum Çok teşekkür ederim amin inşallah Nasılsın iyi misin sana kolaycacık doğum diliyorum artık kavuşmana çok az kaldı Darısı başımıza

Canım hatırlamaz olur muyum Çok teşekkür ederim amin inşallah Nasılsın iyi misin sana kolaycacık doğum diliyorum artık kavuşmana çok az kaldı Darısı başımıza
Çok şükür canım iyiyim sen nasılsın? Rabbim sana da sıkıntısız güzel bi hamilelik gecirmeyi nasip etsin kuzum inşallah kucağına aldığın zamanı da görürürüz❤

Çok şükür canım iyiyim sen nasılsın? Rabbim sana da sıkıntısız güzel bi hamilelik gecirmeyi nasip etsin kuzum inşallah kucağına aldığın zamanı da görürürüz❤
Aminnnnnn İyiyiz çok şükür canım, daha çok minik yüreğim ağzımda geçiyor günlerim şimdilik Sağlıkla alalım hepimiz kucaklarımıza Dualarım seninle

Aminnnnnn İyiyiz çok şükür canım, daha çok minik yüreğim ağzımda geçiyor günlerim şimdilik Sağlıkla alalım hepimiz kucaklarımıza Dualarım seninle
Tahmin edebiliyorum canım ilk 3 ay insan cok tedirgin oluyor icini ferah tut. O minik tekmelerini hissetmeye baslayınca anne bak ben burdayım iyiyim hersey yolunda dicek

Canım çok şükür keseyide bebeğide gördük bu gün dediğin gibi benim hesabımdan iki gün geride çıktı ama önemli değil sanırım
Çok sevindim canım dedim sana önemli değil dedi burdaki arkadaşlar zamanla yetişiyor Muş haftasına Kalbi duydun mu

Kızlar bebişimi görüp kalbini de dinlemiştim ya Dr bana 1 ay sonra gel dedi ama ben çok merak ediyorum aklım hep onda hep kalbi atıyor mu iyi mi acaba herşey yolunda MI die merak ediyorum sizlerde böylesisiniz ne yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…