- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.201
Canim benim de vajinalde, yukarda hafif sagda duruyor, kese de fasulye gibi, bakalim ne çıkacakAnladım canım karından ultroson da sağda duruyor oğlumda vajinal usgde sağda çıkmış onada baktım
Bankada hep kız çıkmıştı ama erkek olduOrası öyle tabi canım heyecana heyecan katıyoruz işteçin takviminde de erkek çıkıyor
Aynıyız benimki de öyleCanim benim de vajinalde, yukarda hafif sagda duruyor, kese de fasulye gibi, bakalim ne çıkacak
Rahatla stres yapma demek ki herşey yolundaKızlar bebişimi görüp kalbini de dinlemiştim ya Dr bana 1 ay sonra gel dedi ama ben çok merak ediyorum aklım hep onda hep kalbi atıyor mu iyi mi acaba herşey yolunda MI die merak ediyorum sizlerde böylesisiniz ne yapmam lazım
Cok heyecanlı, hangi cinsiyet olsa kabulüm, ama insan cok merak ediyorAynıyız benimki de öyle
Uyku durumu bende de hep var valla ya, bazen alık gibi hissediyorum kendimi
Uzanin valla yapacak bir sey yok napalim vucut istiyor boyleİlk hamilelikte uyku uyumuyordum günde 5 saat yetiyordu ve hiç oturmuyordum hep sokaklarda inanılmaz bir enerji vardı...Bunda şimdiden fenayım çamaşır asılacak,oğlumla yemek yedik mutfak karışık, bulaşık makinası yıkadı onlar yerleşecek
Birazdan eşim gelir ben yine uzanıyorum
Kızlar sert olanları elmayla veya muzla aynı poşete koyup bekletin çabuk yumuşuyorOhh afiyet olsunne zaman almaya nıyetlensem yakında mıgros var bakıyorum baya sert oluyor vazgecıyorum evdede olgunlastıramazsam diye
Masallah hepınız sevıyormussunuzKızlar sert olanları elmayla veya muzla aynı poşete koyup bekletin çabuk yumuşuyor
Gebelik önceside,sonrasındada çok fazla tüketiyorum ben
Ezip üzerine limon tuz ekleyip yiyebilirsiniz ,yada dilim dilim kesip yine aynı şekilde ,kahvaltıda da peynirle muhteşem ikili oluyorBebek avakadolar favorim tadı daha hoş oluyor
Yapıyorum yapmam mı hee gün dua tespih çekme ile başlıyorum güne ama aklım gene böyle saçmalıkalr düşünüyor geçmişte yaşadığım şeyleri atamıyorummiçimdenRahatla stres yapma demek ki herşey yolundasakin ol dua et müzik dinle yürüyüş yapabiliyorsan yap
Ben yiyemiyorum ya hamile olduğumu ogrendigimde bı heves baya almış eşim ama gitmiyo yerken bütün evi dolaşıyorum evde tabakla yoksa kusacamMasallah hepınız sevıyormussunuzkeeın yumusar dımı alayım o zaman sert falan
Benımde Çin erkek kese kız diyorOrası öyle tabi canım heyecana heyecan katıyoruz işteçin takviminde de erkek çıkıyor
Ben yiyemiyorum ya hamile olduğumu ogrendigimde bı heves baya almış eşim ama gitmiyo yerken bütün evi dolaşıyorum evde tabakla yoksa kusacam
Ramziye göre yine erkekAynıyız benimki de öyle
Canim benim de vajinalde, yukarda hafif sagda duruyor, kese de fasulye gibi, bakalim ne çıkacak
Bankada hep kız çıkmıştı ama erkek olduşimdide kız diyor hayırlısı
En iyisi beklemek %50 sonuç hepsi farklı söylüyorBenımde Çin erkek kese kız diyor
Cin takviminde otomatik olan yere degil takvimine bakin hamile kaldiniz yasiniz ve ay cok onemli ben bor kac kisiye baktik dogru cikti ama bazisi cikmadiBenımde Çin erkek kese kız diyor
Doktor kalbi atıyo görebiliyorum dedi dinletmeye çalıştı ama daha çok küçük olduğu için net değildi iki hafta sonra çağırdıÇok sevindim canım dedim sanaönemli değil dedi burdaki arkadaşlar zamanla yetişiyor Muş haftasına Kalbi duydun mu
Oh çok şükür gözün Aydın canımDoktor kalbi atıyo görebiliyorum dedi dinletmeye çalıştı ama daha çok küçük olduğu için net değildi iki hafta sonra çağırdı
Aynen bu ilk haftalar hiç geçmiyo yaOh çok şükür gözün Aydın canımsende bizler gibi sıradaki randevuyu bekleyeceksin zamanda geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?