2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Rahatla stres yapma demek ki herşey yolunda sakin ol dua et müzik dinle yürüyüş yapabiliyorsan yap

Uyku durumu bende de hep var valla ya, bazen alık gibi hissediyorum kendimi
İlk hamilelikte uyku uyumuyordum günde 5 saat yetiyordu ve hiç oturmuyordum hep sokaklarda inanılmaz bir enerji vardı...Bunda şimdiden fenayım çamaşır asılacak,oğlumla yemek yedik mutfak karışık, bulaşık makinası yıkadı onlar yerleşecek
Birazdan eşim gelir ben yine uzanıyorum

Uzanin valla yapacak bir sey yok napalim vucut istiyor boyle isler bir sekilde olur gider

Ohh afiyet olsun ne zaman almaya nıyetlensem yakında mıgros var bakıyorum baya sert oluyor vazgecıyorum evdede olgunlastıramazsam diye
Kızlar sert olanları elmayla veya muzla aynı poşete koyup bekletin çabuk yumuşuyor
Gebelik önceside,sonrasındada çok fazla tüketiyorum ben
Ezip üzerine limon tuz ekleyip yiyebilirsiniz ,yada dilim dilim kesip yine aynı şekilde ,kahvaltıda da peynirle muhteşem ikili oluyor Bebek avakadolar favorim tadı daha hoş oluyor

Masallah hepınız sevıyormussunuz keeın yumusar dımı alayım o zaman sert falan

Rahatla stres yapma demek ki herşey yolunda sakin ol dua et müzik dinle yürüyüş yapabiliyorsan yap
Yapıyorum yapmam mı hee gün dua tespih çekme ile başlıyorum güne ama aklım gene böyle saçmalıkalr düşünüyor geçmişte yaşadığım şeyleri atamıyorummiçimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…