2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Adetteyken ağrır ya belin öyle ağrı oluyor bazen uzanınca geçiyor

Afedersin bazen sütyeni çıkarınca düşecek gibi oluyor bazende ağrımıyor
Ayyyynen öyle bir ağrı oh iyi bari ben de ağrıyı tanıyınca Allahım adet olacak gibi hissediyorum diyorum bir endişe ediyorum. Bir de akıntı geliyor tam adet gibi korka korka bakıyorum beyaz akıntı

Ooo isimler cinsiyet tahminleri pek senlenmis buralar
ygmygm bende 7+5 te kalp atımı gördüm çok şükür
Bugün okulda sınavlari yetiştireceğim derken çok yordum kendimi tekrar başladı lekeler uff ya
Neyse 2 gün dinlenmek iyi gelecek.

Benim de daha gebelikten önce ocak sonlarında başladı alerji bende böyle şeyler hiç olmadı daha önce ilk başta nezle sandım ama çok hapşırıyorum ve bu yüzden burun akıntısı da oluyo hatta çok fazla aşırı tıkanıklık ta oluyo 2 aydır çekiyorum maske takmayı azalttım tabi dışarda takıyorum da annemlerde takmıyorum artık ve azaldı çok şükür maske de etkiliyo bence hiç ilaç ta kullanmadım okyanus suyu aldım sprey bikaç gün kullandım onu da sıkınca hapşırık oluyo baya bıraktım daha iyiye gidiyorum alerji de çok kötü ya allah şifa versin hepimize hastalık hiç çekilmiyo

Hiç tedirgin olma kendini kasmadan hapşır ben günde en az 30 defa hapşırıyorum c vitamini tüketmek gerekiyormuş bol bol geçmiş olsun canım

ayyy mantığı şimdi anladım benim kese görme 4+2

bu arada herkese bir sorum olacaktı gebeliğinizi iş yerinize ya da bağlı olduğunuz aile hekimliğinize bildirdiniz mi? bildirmek gerekir mi?

bu arada herkese bir sorum olacaktı gebeliğinizi iş yerinize ya da bağlı olduğunuz aile hekimliğinize bildirdiniz mi? bildirmek gerekir mi?
İş yerini bilmem de aile hekimine bildirmek gerekiyo takip için

Cok su ıcın 2 2buçuk lıtre

Bi kaç iş arkadaşıma söyledim kalp atışından sonra üstlerime söyleyeceğim

Kulağım falan ağrımaya başlayınca ne olur ne olmaz covid testi verdim kan normal çıktı sürüntü yarın çıkacakmış valla şu virüs yüzünden bildiğimiz nezleden bile şüphelenir olduk.Allahım yardımcımız olsun

Kızlar şimdi uçuştan geldim foruma bı bakım dedim.Masallah herkes yemesine,icmesine nasıl dikkat edio.Ben hayatımı hiç değiştirmedim zaten yemek de yiyemiorum 2 kilo vermişim şimdiden .Doktorum da yapmam gereken özel hicbisey söylemedi.Hatta hicbi hareketini kısıtlama hayatına devam et dedi.

Yaş 27 - 2. Çocuk - bdt 09.11.2021

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…