2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kimisinin belirtisi olmayabiliyormuş, korkutma kendini iyi düşün

Allah kolaylık versin çok zor oluyor bı kaç haftaya geçer inşallah

Kimisinin belirtisi olmayabiliyormuş, korkutma kendini iyi düşün
Evet öyle diyorlar da işte geçen hafta biraz tiksinme oldu hafif, daha çok iştahım arttı. Şimdi o da hiç kalmayınca korktum. İştah duruyor da gerisi yok. Düşününce komik geliyor evham oluyor boşa tabii, ama işte gel de bunu içime anlat

Benim doktorum çay-kahve mümkünse içme, en fazla bir bardak iç dedi.filtre kahveye aşırı düşkündüm, artık kafeini azaltılmış olarak aldım ama onu bile hergün içmiyorum, annelik
kizlar surekli kilo alan bir tek ben miyim acaba zaten kilo aldikca sismanlamiyorum irilesiyorum dev gibi bisey olmaktan korkuyorum
yalnız değilsin, tam gaz kilo alıyorum, aslında aşırıya kaçmadan sık sık az az yemeye çalışıyorum ama niye şişiyorum anlamadım doğuma nasıl gideceğim merak içindeyim diyetisyenle mi görüşsem ben de uyup uyamayacağımı bilmiyorum

Endişe yapma kendine iyi düşün iyi olsun

Biz daha şanslıyız bence. 3,5 yaşa yakın ara olacak. Ben en çok hikaye kitaplarında faydalanmayı düşünüyorum. Onun dışında daha once abi olmak ister misin deyince hayır dedi hep. Ama bir kez , biliyor musun herkes abi olamaz, bazıları olabilir, sence sen olabilir misin gibi yaklaştım , o zaman olabilirim demişti.

Kilo değilde belki şişkinlik oluyordur rahim büyümesi falan zaten göbeği belirginleştiriyor hafiften. Ben kilo almadım 1 kilo verdim ama akşamları göbeğim en az 3 kilo almış gibi oluyor sabah eski haline dönüyor.

ben normalde de fazladan olan 5 kilom vardi kendimi bildim bileli. ve ben onu hic verememistim. ne 36 bedendim ne 38. pantolonlar ya dar duruyordu ya bol vermeye calistikca kilo aldim. en son 65 e kadar ciktim. ben daha bunlari vermezken dogumdan sonra o kadar yuklu kiloyu hic veremem diye dusunuyorum cok cok cok uzuluyorum cok kafama takiyorum bu ara bunu

Ben de yaptırmayı düşünmüyorum, hatta tarama testlerini bile. Çünkü stres yapacağımı biliyorum, ne olursa olsun doğurucam yani imtihan bu

Kızlar ya merhaba herkese. Çok şükür bulantılarım geçti benim ama göğüslerim çok fena ya dokunamıyorum sizde de öyle mi. Bazen seviniyorum bu kadar hassassa her şey yolundadır diye. Bir de çok sinirliyim kızlar inanın farklı biri oldum bebeğe zarar vericem diye korkuyorum

Ben yiyorum canım arada ara öğün yapıyorum ama Kaan Kocatepe dinledim alakası yok bir tutam maydonoz 2 hurma bir hamburgerden bişi olmaz diyordu doğal şeker kaynağı diyordu bilemedim

Sinir konusunda bende hassasım biraz.kolay sinirleniyorum onu farkettim.

Canım bugün tam 7.haftam.Bulantim,kusmam,hafif kaşık batmam var.Memelerimde sıfır ağrı ki benim silikonlarim var.Gecen gebelikte meme ağrısından ağlıyordum.Bu defa çok rahat.

Yok tartıda da görüyorum artışı Bazen kabızlıktan dolayı belki daha çok çıkıyor ama bariz alıyorum
ben de yaklaşık 5 kilo daha zayıftım, öncesinde yaşadığım gebelikler ve kayıplar sırasında kilo aldım veremedim, depresyon da bende iyice pis boğazlık yapmıştı.Emzirirken veririz diye umut ediyorumŞimdi tadını çıkarmaya çalışalım

ben de öyleyim çay zaten içmezdim ama kahveyi çifte kavrulmuş acı ne varsa içerdim, zorla günde bire düşürdüm

diyetisyenle görüşmeyi ben de düşünüyorum ya bir tane buldum yakınımda ama bakalım

Mide bulantım yok ama bu gastrit beni mahvedecek... Yoktu böyle birşey, 1 haftadır çıktı. Midem ve yemek borum sürekli cayır cayır yanıyor zorla yemek yiyorum o kadar feci ki. Oluyormuş hamilelikte ama doktoruma söylicem baş edemiyorum çok fena.

Maydanoz bolca yenilirse evet zararı var söktürücü özelliği var çünkü ama hurmanın hiç bir zarari yok. Her gün yiyorum çok da sağlıklı. İki hamileliğimde de yedim doğuma 2 ay kala miktarı bile arttırdım inanılmaz derecede süt yapıyor. Doktoruma da danıştım öyle bişey yok dedi hurma için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…