- 26 Kasım 2020
- 500
- 645
- 53
- Konu Sahibi DusunceBulutu
-
- #4.641
Kimisinin belirtisi olmayabiliyormuş, korkutma kendini iyi düşünGünaydın kızlar, 7+1’im bende ne bulantı ne kusma yok, progestan alıyorum günde 3 o olmasa sanki kasık sertliğim de olmayacak gibi. Göğüsler de de pek bir şey yok. Geçen hafta kalbini duyduk, şimdi bir şey mi oldu diye korkuyorum ya iyi midir düşünmeden edemiyorum. Ne zormuş, böyle olan var mı?
Cok haklisin bende 2.bebegimi kaybettim oyuzden bunda her an birşey olacak korkusu oluyor ister istemezanladım canım normal bi durum ozaman ne blim insan ufak bseyden korkuyor ya elimde degil
Ben de hıc bıse yoyemıorum zorla tost yıorum. Az bıse zorlayarak bıseler yemeye çalışıyorum hayattan soğudum resmen. Su bıle ıçemiyorum ilkinde bu kadar değildi sanki yiyordum ama kusuyordum onda da gercı. Ben de ıkı hafta olmadı 2 kılo vermısım. Kılo fazlam vardı ama bu sekılde vermek de kötü ınsan hayattan soğuyor
Evet öyle diyorlar da işte geçen hafta biraz tiksinme oldu hafif, daha çok iştahım arttı. Şimdi o da hiç kalmayınca korktum. İştah duruyor da gerisi yok. Düşününce komik geliyor evham oluyor boşa tabii, ama işte gel de bunu içime anlatKimisinin belirtisi olmayabiliyormuş, korkutma kendini iyi düşün
Benim doktorum çay-kahve mümkünse içme, en fazla bir bardak iç dedi.filtre kahveye aşırı düşkündüm, artık kafeini azaltılmış olarak aldım ama onu bile hergün içmiyorum, annelikkahve ve soda konusunda benim bildiğim kadarıyla günde 200mlg'dan fazla kafein alımı zararlı o da 1-2 fincan kahveye denk geliyor. Ben aşırı kahve içen biriydim ama gebelik planlamaya başladığımızdan beridir kahveyi günde 1 fincana düşürdüm. sigara konusu çok geçmiş, ben de çok alkol tüketen biriydim ama 2021'in başından beri ağzıma sürmedim desem yeridir, sigara ile alkol bir tutulabilir mi bilmiyorum tabii ama ikisi de bebeğin gelişimini çok etkiliyor sonuçtabütün sorumluluk niye anaların üstünde ya üüüf
Sade soda günde 1 tane için diyorlar bir de, doğruluğunu bilmiyorum doktorumdan duymadım bunu.
yalnız değilsin, tam gaz kilo alıyorum, aslında aşırıya kaçmadan sık sık az az yemeye çalışıyorum ama niye şişiyorum anlamadımkizlar surekli kilo alan bir tek ben miyim acabazaten kilo aldikca sismanlamiyorum irilesiyorum dev gibi bisey olmaktan korkuyorum
Endişe yapma kendine iyi düşün iyi olsunyok cnm gogus agrısından bahsediyorum zaten kanamam yok sukur 31 inde kesede kanalama alanı gordu ama dnlen iş yapma dedi meme agrım gecnce korkuyorm ben gecen senede kalbi durdugunda meme agrım ve diğer gebelk bekrtıulerm keslmştı öyle gitmstm doktora ögrenmstm buda öyle olcak diye ödüm kopuyor
Biz daha şanslıyız bence. 3,5 yaşa yakın ara olacak. Ben en çok hikaye kitaplarında faydalanmayı düşünüyorum. Onun dışında daha once abi olmak ister misin deyince hayır dedi hep. Ama bir kez , biliyor musun herkes abi olamaz, bazıları olabilir, sence sen olabilir misin gibi yaklaştım , o zaman olabilirim demişti.Görümcemin kızına ve oğluma kayınvalidem bakıyor aralarında 2 yaş falan var o yüzden kardeş konusuna sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum ama konu anneyi paylaşmak olunca ne olacak tereddütlüyüm. Belki sen söylemişsindir diye sormak istedim sanada
Kilo değilde belki şişkinlik oluyordur rahim büyümesi falan zaten göbeği belirginleştiriyor hafiften. Ben kilo almadım 1 kilo verdim ama akşamları göbeğim en az 3 kilo almış gibi oluyor sabah eski haline dönüyor.Benim doktorum çay-kahve mümkünse içme, en fazla bir bardak iç dedi.filtre kahveye aşırı düşkündüm, artık kafeini azaltılmış olarak aldım ama onu bile hergün içmiyorum, annelik
yalnız değilsin, tam gaz kilo alıyorum, aslında aşırıya kaçmadan sık sık az az yemeye çalışıyorum ama niye şişiyorum anlamadımdoğuma nasıl gideceğim merak içindeyim diyetisyenle mi görüşsem ben de uyup uyamayacağımı bilmiyorum
ben normalde de fazladan olan 5 kilom vardi kendimi bildim bileli. ve ben onu hic verememistim. ne 36 bedendim ne 38. pantolonlar ya dar duruyordu ya bolyalnız değilsin, tam gaz kilo alıyorum, aslında aşırıya kaçmadan sık sık az az yemeye çalışıyorum ama niye şişiyorum anlamadımdoğuma nasıl gideceğim merak içindeyim diyetisyenle mi görüşsem ben de uyup uyamayacağımı bilmiyorum
Ben de yaptırmayı düşünmüyorum, hatta tarama testlerini bile. Çünkü stres yapacağımı biliyorum, ne olursa olsun doğurucam yani imtihan buNifty testi ben ilk hamilelikte yaptırmadım arkadaşlar. Sebebi de her ne olursa olsun doğuracağım diye düşünmemdi. farklı testlerde olumsuz sonuçlar alıp sonra sağlıklı dogum yapan ama sırf test negatif diye gebeliği gergin geçiren insanlar oldugunu duymustum, bunun da etkisi olmustu. Ama tabi ben olacaklara kendimi hazırlamak isterim veya gebeliği gerektiğinde sonlandırırım diye düşünenler için makul.
Ben yiyorum canım arada ara öğün yapıyorum ama Kaan Kocatepe dinledim alakası yok bir tutam maydonoz 2 hurma bir hamburgerden bişi olmaz diyordu doğal şeker kaynağı diyordu bilemedimArkadaslar bu topikdemi hatirlamiyorum ama sanki burasiydi birisi hurma yedini soylemisti ilk haftalarda hurma nana ve maydonoz bebegi dusurmeye ve kanamaya maal oluyor belki biliyosunuz ama hatirlatma yaptimak istedim hatta doguma gitmeden 15gun once yiyin hurmayi rahmi acmaya ve dogumu kolaylastirir iyi gunler herkeze
Sinir konusunda bende hassasım biraz.kolay sinirleniyorum onu farkettim.Kızlar ya merhaba herkese. Çok şükür bulantılarım geçti benim ama göğüslerim çok fena ya dokunamıyorum sizde de öyle mi. Bazen seviniyorum bu kadar hassassa her şey yolundadır diye. Bir de çok sinirliyim kızlar inanın farklı biri oldum bebeğe zarar vericem diye korkuyorum
Canım bugün tam 7.haftam.Bulantim,kusmam,hafif kaşık batmam var.Memelerimde sıfır ağrı ki benim silikonlarim var.Gecen gebelikte meme ağrısından ağlıyordum.Bu defa çok rahat.Günaydın kızlar, 7+1’im bende ne bulantı ne kusma yok, progestan alıyorum günde 3 o olmasa sanki kasık sertliğim de olmayacak gibi. Göğüsler de de pek bir şey yok. Geçen hafta kalbini duyduk, şimdi bir şey mi oldu diye korkuyorum ya iyi midir düşünmeden edemiyorum. Ne zormuş, böyle olan var mı?
Yok tartıda da görüyorum artışıKilo değilde belki şişkinlik oluyordur rahim büyümesi falan zaten göbeği belirginleştiriyor hafiften. Ben kilo almadım 1 kilo verdim ama akşamları göbeğim en az 3 kilo almış gibi oluyor sabah eski haline dönüyor.
ben de yaklaşık 5 kilo daha zayıftım, öncesinde yaşadığım gebelikler ve kayıplar sırasında kilo aldım veremedim, depresyon da bende iyice pis boğazlık yapmıştı.Emzirirken veririz diye umut ediyorumben normalde de fazladan olan 5 kilom vardi kendimi bildim bileli. ve ben onu hic verememistim. ne 36 bedendim ne 38. pantolonlar ya dar duruyordu ya bolvermeye calistikca kilo aldim. en son 65 e kadar ciktim. ben daha bunlari vermezken dogumdan sonra o kadar yuklu kiloyu hic veremem diye dusunuyorum cok cok cok uzuluyorum cok kafama takiyorum bu ara bunu
ben de öyleyim çay zaten içmezdim ama kahveyi çifte kavrulmuş acı ne varsa içerdim, zorla günde bire düşürdümBenim doktorum çay-kahve mümkünse içme, en fazla bir bardak iç dedi.filtre kahveye aşırı düşkündüm, artık kafeini azaltılmış olarak aldım ama onu bile hergün içmiyorum, annelik
yalnız değilsin, tam gaz kilo alıyorum, aslında aşırıya kaçmadan sık sık az az yemeye çalışıyorum ama niye şişiyorum anlamadımdoğuma nasıl gideceğim merak içindeyim diyetisyenle mi görüşsem ben de uyup uyamayacağımı bilmiyorum
Maydanoz bolca yenilirse evet zararı var söktürücü özelliği var çünkü ama hurmanın hiç bir zarari yok. Her gün yiyorum çok da sağlıklı. İki hamileliğimde de yedim doğuma 2 ay kala miktarı bile arttırdım inanılmaz derecede süt yapıyor. Doktoruma da danıştım öyle bişey yok dedi hurma içinArkadaslar bu topikdemi hatirlamiyorum ama sanki burasiydi birisi hurma yedini soylemisti ilk haftalarda hurma nana ve maydonoz bebegi dusurmeye ve kanamaya maal oluyor belki biliyosunuz ama hatirlatma yaptimak istedim hatta doguma gitmeden 15gun once yiyin hurmayi rahmi acmaya ve dogumu kolaylastirir iyi gunler herkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?